6/10
The Cortez 2020 febr. 23. - 21:23:12 6/10
(1/1)
Egy Raquel Pacheco nevű brazil kurva életrajzi regényéből (The Scorpion's Sweet Venom: The Diary of a Brazilian Call Girl) készült kurvadráma, ami műfaján belül az Egy nimfomán nő naplója című filmre hasonlít a leginkább. Narratíváját tekintve felemelkedés-bukás történetről van szó, amely ráadásul több ízben hajaz a 2 évvel későbbi A Wall Street farkasára.
A főszereplő egy kiszivárogtatott szexvideó miatt kezdi el a hivatásos ribanckodást, majd a csóróságból kitörve megcsinálja a tutiját, végül pedig miután mindent alaposan szétbaszott maga körül (valamint őt is szétbaszták), a legalja szintre süllyed. A történet kiválóan bemutatja, hogy alapvetően milyen primitívek a főállású ringyók, továbbá azt, hogy ez akkor sem változik, amikor már megszedték magukat. Az antihősnő blogot vezet a saját faszcibálásairól, és ez az eszünkbe is juttatja a ma divatos trendeket, melyek szerint állítólagos hivatásos luvnyák a neten szédítik a népet, a sok proli meg kritika nélkül, az összes baromságukat bekajálja.
Kurvák nem léteznek manginák nélkül, így természetesen a latin kurtizán is megtalálja a maga balfék férfivagináját, aki ki akarja őt ”menekíteni” az iparból.