8/10
Rojita 2022 dec. 16. - 23:26:20 8/10
(6/6)
A yt-on találtam ezt az igazi krími - kaland, Roger Moore - filmet a 60-as évekből. Lehet nosztalgiázni. Minden van benne, ami egy akkori Bond, vagy Angyal - filmekben volt. A charme-os, nőcsábász fsz, bunyók, üldözés földön és levegőben, lovak, autóverseny, arisztokraták, szép lányok és angol humor. A fk érdekessége (és hibája), h az író a női fsz-t magyarnak írta és kitalált egy olyan magyar nevet a karakternek, amely nincs, így nem hívnak senkit Mo-on. (Ja, a túlzott angol, írói önbizalom).
A film látványvilága és Roger Moore miatt érdemes a filmet megnézni.
Sajnos, a filmet ismeretlen okból újraszinkronizálták, elveszejtve Láng József hangját, de a látvány így is szórakoztató.
Ford Mustang 2011 júl. 10. - 19:28:11 Előzmény nandras51
(5/6)
Ezt néztem én is. "Bûnszövetezet" - ilyen szó nincs.
99x 2010 szept. 05. - 22:23:50 Előzmény pimpernel
(4/6)
Láng József szinkronizálta a bond filmekben, és szerintem sokkal jobban illik hozzá az õ hangja. Ebben a filmben nem tetszett a szinkronhangja, mert megszoktam Láng Józsefét.
A film mûfaja hibás, mert nem is thriller, hanem inkább krimi. A Bond és Angyal filmjei jobban tetszenek, de már csak azért is megnéztem, mert jó színésznek tartom.
pimpernel 2010 márc. 16. - 22:17:27
(3/6)
nekem tetszett! kifejezetten szórakoztató volt :)) nem is kapcsoltuk el!
érdekes h a szinkron mennyit tud rontani. nemtom ki h van vele, de amit szoktak adni szegény Roger-nek a Bond filmekbe, meg az angyal sorikba, vmi elképesztõen borzalmas az a finnyás hang, én nemtom honnan szerezték, de minden férfiasságot kiölt szegénybõl!! Élvezhetetlen volt minden filmje! Amit az MGM adott az sem illett hozzá, de még ez is 1000x jobb volt, és most kezdem érteni miért is bálványozták/bálványozzák Rogert annyira! Most rájöhettem milyen jó pasi, és tényleg az!! :DDDDDD
nandras51 2010 márc. 14. - 20:24:45
(2/6)
Bocsi, de a film címe Bûnszövetkezet! Emiatt csak az eredeti angol cím alapján tudtam megtalálni. (Amit pedig a FilmKatalógusból néztem ki.)
feketevipera 2009 nov. 13. - 10:10:59
(1/6)
Hát ez eléggé gyengus volt. A sztori nem kifejezetten izgalmas, a kivitelezés pedig... hát... Mondjuk irritált az, hogy néhány jelenetben jól láthatóan a rávetítéses technikával dolgoztak, de még jobban idegesítettek a béna bûnözõk és a sablonos megoldások. Majdnem egy James Bond-paródia kerekedett az egészbõl, bár inkább szánalmasnak lehet nevezni a filmet, mint jónak. A szinkron pedig ismét csak gyalázatosra sikerült, de hát mi mást is várnánk az MGM-tõl. Azt meg végképp nem értettem, hogy miért kapott 16-os besorolást a film. Szerintem csak az nézze meg, akinek nagyon sok ideje van, és jobb híján nem tud csinálni semmi mást.