Téma: Celebmûszak

1/10
vallon 2009 szept. 17. - 13:41:57 1/10
(126/166)
Nem tudom, mibõl gondolják, hogy ez minket érdekel!
Bezzeg a jó filmeket éjszakára nyomják....
No comment!
1/10
Beruchan 2009 szept. 16. - 20:33:54 1/10
(125/166)
Nem értem miért kell a celebeket fõmûsoridõben nyomatni. Inkább elõfizet az ember az HBO-ra, vagy internetrõl tölt le filmeket/sorozatokat, mert a TV már lassan semmi jót nem bír sugározni. -.-
1/10
fredi60 2009 szept. 16. - 20:15:33 1/10
(124/166)
Gondolom ez is - mint minden adás-vétel - pénz kérdése. És talán a Digi többet volt hajlandó fizetni, mint a Sport.
Naphinel 2009 szept. 16. - 20:10:28
(123/166)
Anyjukat! Menjenek a f*szba (és teszek rá, h nem vagyok "nõies", most nem fogom megválogatni a szavaimat)! De psze a Digi Tévé - ami szinte senkinek nincs - az közvetíti? Miért nem mondjuk a sport 1-2 vette meg a jogokat? Barmok!
1/10
fredi60 2009 szept. 16. - 20:04:56 1/10
(122/166)
Nem értem, hogyan nem tudjátok felfogni? A tv2 kedi mérkõzéseket közvetíthet (mert azokat vette meg), a szerdai meccsek sugárzása a digi tv joga. És a sugárzási jogokat még azelõtt lehetett megvenni, mielõtt a Debrecen bekerült volna!
De - aki kíváncsi - az éjféltõl láthatja a retekklubon, felvételrõl.
Naphinel 2009 szept. 16. - 19:55:30 Előzmény sheppie
(121/166)
Most buktad, mert eddig egyetlen részt sem láttam!
Most is csak a Lokisra reagálni jöttem fel. Szánalom, h a tv2 ezt a sz*rt adja, a loki meccs helyett!
halasznebanyai 2009 szept. 16. - 19:44:42
(120/166)
Megértem, ha valaki kiváncsi a celebekre, csak azt nem értem meg, hogy miért nem a LOKI meccset nézhetjük ????
Talán a TV2-ek nem fontos a nézettség, vagy nem találja méltónak a LOKI-t az élõ közvetítésre? Ha a Fradi, vagy a Videoton jutott volna ki leadnák a meccset?
katkunder 2009 szept. 15. - 21:10:23 Előzmény Broadus
(119/166)
Én csak annyit fûznék hozzá, h . itt van az õszi-téli idõszak és a levélhullással együtt a sz*r mûsorok is megjöttek!Nincs mit csodálkozni....jön a népbutítás.
10/10
Vadasanad teve 2009 szept. 15. - 21:10:22 10/10
(118/166)
Én , nézem ezt a mûsort , mert lehet, hogy szánalmas , de vicces és jobb mint a Barátok közt 34333344555. része
Aki nem nézi és aki szarnak taretja az ne irogálja tele fikázó kommenttel.
Nekem se valami nagyon tetszik lehetne jobb te a Barátok köztnél jobb.
sheppie 2009 szept. 15. - 20:35:55 Előzmény Naphinel
(117/166)
szerintem te is szoktad nézni a mûsort, ha itt vagy.
és egyáltalán foglalkozol ezzel a témába. mert én a barátok közt és a többit nem nézzem sõt utálom is. és én oda se kapcsolom a tv-ét és abba fórumba nem is írogattok.ezért valamiféleképpen foglalkoztat ez a mûsor!!!!!!!!
tothne63 2009 szept. 15. - 12:21:10
(116/166)
Borzalom, még a reklám is sok belõlük!!!!
Siralmas, hogy mit meg nem tesznek, hogy képernyõre kerülhesenek!?! ... és milyen jó pénzért.
Kár, hogy a mûsorszerkesztésben az itt leírt vélemények semmit nem jelentenek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5/10
djlacee 2009 szept. 14. - 21:12:01 5/10
(115/166)
Igeen, Kiszel Tünde erre való
Naphinel 2009 szept. 14. - 20:39:02 Előzmény sheppie
(114/166)
Ez? Jó? Váó!
2008 2009 szept. 14. - 18:57:10
(113/166)
Ne is keresd!!! Óvakodj tõle , gyorsan felejtsd el, soha többet ne nézd meg!
1/10
paracsiom 2009 szept. 14. - 18:20:31 1/10
(112/166)
"Az izgalmas produkcióban kiderül, vajon a sztárok hétköznapi körülmények között is ugyanazt az arcukat mutatják-e, mint amit ismerünk."-ezt a mûsort keresem de nem találom.. mert ez minden csak nem izgalmas.. :S
sheppie 2009 szept. 13. - 19:35:50
(111/166)
Hétfõtõl nézzem a celebmûszakot, mert nagyon jó lesz. Kiszel Tündét remélem nagyon megszivatják:))))
ezért már érdemes megnézni.
Bigpapa 2009 szept. 11. - 20:56:33
(110/166)
Hehe, most láttam ebbõl 2 percet, eddig nem is tudtam, hogy van ez a mûsor. Böeee.
Emlékszik valaki a hal a tortánban, amikor a Margó ment piacra? Azt mondja, egy igazi roma nõ nem vezet autót, ezért gyalog ment. Akkor most hogy vezethet? Már nem roma? vagy átírták a roma törvényeket? El is kapcsoltam, ennyi ölég vót more :)
1/10
fredi60 2009 szept. 10. - 09:57:41 1/10
(109/166)
Pedig Norbika valamikor rendõr volt! Állítólag. :)
De aztán rájött, hogy miben van a nagy pénz. :(

"még mindig a tv-t tartom az ember legjobb barátjának" pedig egy kutya hûségesebb. :)
Broadus 2009 szept. 10. - 09:24:30
(108/166)
NA Kezdjük! Én végigolvastam az összes hozzászólást és az egyik részbe bele is néztem. Abba amelyikben Norbit szopatják a rendõrök a fekvõtámasza miatt.
Besorolták a nõk közé :) Az tetszett.A híres Celeb gyenge mint a harmat :)
USA-ban 50 CENT na õ celeb meg a hozzáhasonló mûvészek... Az a lényeg,hogy minden a Big Brotherral meg a Valóvilággal kezdõdött. De nem? Az kevesen tudják,hogy a magyarok minden ehhez hasonló mûsor "ötletet" lemásolnak más országoktól! A BB az nem mondom,hogy hol de más országban 18 és 25 év közötti kábszeres drogos alkoholista gyerekeknek volt kitalálva! Ennek utánna lehet nézni. Itthon meg csak annyi volt , hogy sok "normális ember él egy helyen.
A Fábry show az jó ez csak példa mert nyugaton ott van David Letterman az is jó.
Az elmúlt 3 évben tényleg azt lehet észre venni,hogy az itthoni "sztáárok csak szimplán hülyét csinálnak magukból! Mert ezt még el lehet adni! Igen el lehet de ne ezekkel az emberekkel. Mert ezek annyira gyíkok,hogy hihetetlen! Valahogy nem bírom elhinni,hogy ezek meg vannak rendezve! Ezt azért mondom mert látszik rajtuk,hogy igazából semmihez nem értenek! G.Zoli maradjon meg énekesnek Norbi a feszes se**û tinifitnesz oktató meg mennyen tornázni mert sajnos a rendõrnek igaza volt. Egy K9-es rendõrnõ jobb kondoban van mint Norbi. Szõke Andris meg mennyen a Pi*sába! Jézusom. Én szégyellem magam mikor meglátom a tv-ben. Valaki mondta , hogy a hozzászólók nézik a mûsort csak szégyellik! Van ilyen is biztos. Csak tényleg az a szánalmas,hogy leégetik magukat a sok bííírka meg olyan akar lenni mint õk. Az az igazság,hogy MO-n több mint 12 de kevesebb mint 13 millióan élünk és mindig van egy állandó 2,5-3 millió ember akit le lehet ültetni a tv elé ilyen mûsorokkal! Vannak gyerekek akik ezeket az embereket a példképjüknek tartják. Ezt se értem. Régen még Superman meg Batman meg az ilyenek voltak a példaképek... Tudjátok mit nem értek még ,hogy egy Indiai cigány,hogy tudja megoldani a magyarok problémáját? Ez számomra rejtély! Celeb vagyok hülye vagyok szerintem ez a mottójuk vagy én nem tudom.Meg miért mondják rájuk,hogy sztárok? Ez a véletlen feltételezés teljesen alaptalan! Mert van a magyaroknak 10 talán 20 nézhetetlen filmjük? Azért õk sztárok? De egyébként annyiból meg elismerem õket,hogy jók mert mindenhonnan õk folynak. A napilapokból a tv-bõl hetilapból... Tehát hülyének is tudni kell lenni. Komolyan mondom én szoktam tv-t nézni de néha a reklámokban látok olyan embereket akikrõl fogalmam sincs! 22 éves vagyok tv-n nõttem fel és még mindig a tv-t tartom az ember legjobb barátjának de ez már egy másik történet. Szerencsére suliban leszek mikor ezek bohóckodnak.Várjá' Várjá' Nemsoká' lessz a másik mûsor a Sztárral szemben XD További jó szórakozást kívánok minden kinek innen a tv-elöl. Ja! Én nem szavazok mert nem érdemlik meg. Szerintetek mennyit foglalkoznak ezek az emberekkel? Le se sz*rnak titeket meg engem. Nekik az a lényeg,hogy megkapják a kis pénzüket oszt" csá csá!
Még annyi,hogy ha nem tetszik a mûsor akkor tényleg ne nézzétek mert a celebek nagyrészét kritika élteti! De ha nem nézed a mûsort akkor nem tudsz kritizálni és ha megkérdezik,hogy ki ez akkor nem tudsz hazudni,hogy milyen jó is õ XDXDXDXDXD Na ennyi lettem volna. Tényleg még valami! Van aki kérdezte,hogy mire kíváncsi a magyar nép fõmûsoridõben? A barátok közt helyett lehetne olyan stílusú sorozatot készíteni mint a Dadus vagy a kaliforniába jöttem meg valami vicces dolog! A gyilkos számok az jó. Nekem bejön. Meg valami poénos dolog nem pedig feszültség gerjesztõ pletykás szomszédokból álló hülyeség! Tényleg egyre rosszabb ez a TV2 is.
1/10
fredi60 2009 szept. 10. - 08:25:44 1/10
(107/166)
Én nem nézem, csak kommentálom! :)
Bár igaz, 1-2 reklámját (elõzetesét) láttam. De az nem számít nézésnek! ;)