Téma: Circussimo! cirkuszparádé

Nico71 2015 ápr. 17. - 10:47:19
(1/1)
Múlt évben elmentünk megnézni. Nagy csalódás volt!!!
A cirkusz elõtt egy 5x4 méteres, 1 méter magas (vagyis inkább alacsony) dobogón semmitmondó elõadás folyt. A nézõk sokan voltak, de 95 százalékuk nem látott semmit, csupán az elõttük állók hátát. Ezért nagyon hamar oszlani kezdett a tömeg. A gyerekek kizárólag szüleik nyakából szemlélhették a nagyon unalmas, szánalmas produkciókat.
Fényképezõgép felesleges volt, hiszen nem volt érdemes egy képet sem készíteni!
Az igazán mély pontot Varga Viktor danolása volt. Nem is értem, miért kellett ezt a önjelölt celebet meghívni a cirkuszi fesztiválra, sõt, miért kellett beengedni alkalmi porondmesternek? Nincs más szó rá, a Fõvárosi Cirkusz elérte a szánalmas jelzõt! (Netán ezt is módszeresen teszi tönkre a politikai vezetés, hogy oka legyen elköltöztetni a cirkuszt a Városliget átépítése kapcsán?)

Senkinek nem ajánlom ezt a programot!
Ha már mindenképp a városliget, akkor az állatkert a jó döntés. /A park régi felét ajánlanám, hiszen a vidámparktól átvett terület jelenlegi hasznosítása még a cirkuszparádé mutatványától is lejjebb van. Jómagam dolgoztam a Vidámparkban egy ideig, mûszaki területen. Elszomorító látni a pusztulását! Mintha a felkoncolt tetemébõl akarnának hasznot húzni. :-( /