Téma: Claire Danes

Valery 2008 aug. 13. - 21:37:21
(7/27)
Igen attól még elmondhatod a véleményedet...Ezért bocsi :) Hisz én is ezt tettem...
Zempy 2008 júl. 21. - 13:39:51 Előzmény Obránszky Ármin
(6/27)
Igazad van, ezt kifelejtettem...
Obránszky Ármin 2008 júl. 20. - 19:14:33
(5/27)
Azért abban a rendezõ keze is benne van, h egy színész végülis milyen a vásznon. Nézd meg mondjuk Nicole Kidmant! Lars von Trier kezei között a Dogville-ben olyan alakítással rukkolt elõ, h azt nem lehet nem elismerni (Az órákat is mondhattam volna). Bámulatos volt! Ezzel szemben a Földre szállt boszorkány címû selejtben õ is ripacskodott, mert hagyták. Alig valamivel múlta felül Will Ferrellt, aki pedig nem sanszos, h valaha Oscart fog nyerni... Szóval, ha Claire túljátsza, akkor még mindig ott van a rendezõ, aki elmagyarázhatná neki, h mi az, amit elvár tõle.
Amúgy tényleg gesztikulál a hölgy rendesen, de valahogy mégis felém olyan vitalitást közvetít az arca, olyan játékos, h nem tehetek róla, szeretem nézni a játékát. :-)
Nem mondom, h valaha Cate Blanchett vagy Emily Watson kaliberû színésznõ válik majd belõle, de nekem a Csillagporban és az Estében is kimondottan tetszett az alakítása. Lehet, h velem van a baj. :-)
Zempy 2008 júl. 20. - 18:06:14 Előzmény Valery
(4/27)
Nyilván látnak benne valamit, de a tény akkor is tény marad: a tehetség hiányzik. Az, hogy pár producer szereti (és azért nem annyira sok, mert tucatnyi keresettebb színésznõ van nála!) annak lehet az oka a jó menededzser, szerencse, az eddigi nagynevû filmjei (amik nem õtõle lettek nagynevûek) stb...
Attól, hogy én esetleg még úgy sem tudok játszani, mint õ, még elmondhatom a véleményemet, nem?? Most kettõnk közül ki a színész, melyikünknek a kötelessége a jó teljesítmény? Azt hiszem, neki... Egyébként meg van nem kevés olyan jelenete, amit sztem én is jobban el tudnék játszani.
Valery 2008 júl. 18. - 13:44:10
(3/27)
Lehet h iagazatok van!!De mint ahogyan említetted sokkal többet keres mint az általad említett ígéretesebb színésznõcskék...Ez azért sztem mégis jelent vmit...Talán a rendezõk jobban szeretik õt?És talán látnak benne vmi olyat amit ti nem láttok...?És sztem akkor vélekedj vélekedjetek így róla (h tehetségtelen és bla bla bla...) h ha ti el tudjátok úgy játszani a szerepeit h az tökéletes és jobb mint ahogyan azt Claire Danes játsza...
diuszka 2008 jún. 29. - 19:27:22 Előzmény Zempy
(2/27)
Teljesen egyetértek veled! Én is láttam egy-két filmjét és nem vmi nagy szám a csaj!
Zempy 2008 jún. 25. - 01:33:23
(1/27)
Véleményem szerint vészesen középszerû színésznõ, akibe sajnos nem szorult túlzottan sok tehetség! Bár olvastam, hogy van egy Golden Globe-díja(???), el nem tudom képzelni, hogy szedte azt össze. Talán téves az infó. Tipikusan az a valaki, aki mindig tök ugyanúgy tud csak játszani. A Csillagport és az Estét pl. nagyon kevés idõ elteltével, egymás után néztem, esküszöm, Claire játékában a kettõ között semmi különbség nem volt! És ez még elmenne, de szerepeit borzalmasan túljátssza, állandóan gesztikulál, összevissza rángatja az arcizmait, a száját tátja.... tényleg érdemes megnézni csak egy-két szerepét, és mindenki érteni fogja, mirõl beszélek. Roppant idegesítõ tehát a technikája! Ebben csak az a szomorú, hogy százszor ígéretesebb színésznõk sehol nem tartanak és tizedennyit nem keresnek.