Valezius 2010 márc. 26. - 18:50:12
(3/23)
A mi utcánkban egy se lakik :)

Másrészt nálam a Star Trek az etalon, ott is vannak furcsán gondolkodó szervezetek, de azért ez már túlzás. Fõleg ha olyan játssza Caint, aki szerepelt a tngben :D
Az eredeti sorozat Cain kapitánya még az a jellem ,ami hihetõ és elfogadható a szememben, ez már nem.
Valezius 2010 márc. 26. - 17:02:14
(2/23)
Ennek a filmnek nincs önálló története, egyszerûen a sorozat kiegészítése.
A megítélésed nem egészen korrekt.
Másrészt nem a jövõben játszódik.
A vörös1-essel meg már túlzásba esel, miért lenne gond, ha ugyanazt használják.

De magam részérõl eléggé hiteltelennek tartom a történetet, fõleg Cain miatt. Egy ilyen pszichopatából admirális lesz, ez egy vicc.
Az egyetlen értelme része a filmnek, amikor megvilágítja a film, hogy miért kötötték meg a fegyverszönetet, és engedték el a cylonokat.
1/10
Rahar 2010 márc. 26. - 13:39:24 1/10
(1/23)
Én nem láttam a sorozatból egy részt sem, ennek hiányában értékelem a filmet. Önmagában nagyon gyengének tartom. Más történetekbõl ellopott dolgokkal van tele, ami megkülönbözteti más alkotásoktól az meg mind gagyi. Robotok elleni harc, A dûne A Butleri dzsihád, A gépirtó hadjárat, A corrini csata (1960-as években már ki lett találva), Terminátor filmek (T800-as modell), stb. Ahhoz képest, hogy a jövõben játszódik napjainkban jobb fegyverek vannak, mint a filmben. A robotok nem voltak túl hatékonyak, harc közben például nem vonultak fedezékbe. Ez így nagyon szegényes. Napjainkban a mobil telefonokat és minden mást rögzítenek, dokumentálnak, lehallgatnak. A jövõben mindenféle szabotázs akciók történnek az emberi hajókon, de nem, az emberek, mint az együgyû barmok semmilyen hathatós megoldást nem tesznek ellene. Aki vagy akik a cselekményvezetést írták számomra nagyon primitív munkát végeztek. Én még szoktam olvasni és sokkal, de sokkal jobb novellákat, regényeket írtak és írnak ilyen jelleggel. Ezzel a szeméttel az amerikai polgárok szemét vakítsák és ne az enyémet. A nagy kedvencem az akció közbeni vörös egyes megnevezés, na melyik filmbõl kellett ellopni? Mert lehetett volna zöld, kék, arany, sárga, stb, de nem, csak vörös egyes lehetett :)