Téma: Csürrentõ együttes

Johann 2013 aug. 08. - 12:23:40 Előzmény Johann
(2/2)
...és nem csak tavaly, hanem idén nyáron is kitûnõ hangulatú táncházakat tartottak-tartanak kéthetente csütörtökönként a Kobuciban a Bivaly együttessel! :) Bizony, bizony - jobban belegondolva - sajnos már csak néhány ilyen táncház van hátra az idei Kobucis nyárból... A múlt csütörtökit kihagytam, de a jövõ hetit biztosan nem fogom. Alig várom! :)
Egyébként itt, a képgalériában még mindenütt Havay Viki látható a Csürrentõ énekesnõjeként. Én már úgy ismertem meg õket (az utóbbi években), hogy Molnár Réka volt az énekesnõjük. Havay Vikit pedig manapság a Tallabille énekesnõjeként tarthatjuk számon (aki nézte a Fölszállott a pávát, láthatta-hallhatta õket), más mûfaj - mármint más tájegység - de szintén nagyon jók.
Illetve idén is volt egy olyan csütörtök (akárcsak tavaly nyáron), amikor a Fakutya helyettesítette a Csürrentõt a Kobuciban. Érdekesség, hogy ezen az idei Fakutyás Kobucis csütörtökön éppen Havay Viki énekelt (de azt hiszem, ez csak egyfajta beugrás volt Halmos Kata helyett).
Johann 2013 márc. 28. - 23:00:28
(1/2)
S ha már a Bivaly zenekar fórumát szépen beindítottuk, ideje a Csürrentõt is sorra keríteni! Elvégre mégiscsak együtt szolgáltatták a talpalávalót azokhoz a feledhetetlen hangulatú tavaly nyári Kobucis estékhez, amit olyan jó volt itt is (mármint a Bivaly fórumában) megidézni. Ebben a hófödte márciusban néha az ember elbizonytalanodik, hogy valóban érvényben van-e a Kobuci honlapján olvasható "Áprilisban találkozunk" biztatás... De az legalább egészen biztos, hogy addig is, amíg beindulnak ezek az óbudai szabad téri táncházak, találkozhatunk Csürrentõékkel az FMH-ban, vagyis a Fõvárosi Mûvelõdési Házban, ahol kéthetente péntek esténként remek hangulatú moldvai táncházakat tartanak. Csak ajánlani tudom! :)