Johann 2011 nov. 09. - 16:12:06 Előzmény moderátor
(14/14)
Kedves Moderátor!
Itteni korábbi tanácsát megfogadva az utóbbi idõben számos alkalommal igyekeztem észrevételeimmel segíteni munkájukat, azonban sajnos a megadott címre küldött leveleim és fórumhozzászólásaim is többször süket fülekre találtak.
Most szombaton, november 12-én az Újpest Színházban újra látható az Elveszett paradicsom címû Sarkadi dráma, melynek egyik fõszerepét Czvetkó Sándor játssza. (Fõbb szerepekben még: Harsányi Gábor és Szentpéteri Eszter; rendezõ: Dózsa László.) Sajnos ez az elõadás sem szerepel a port.hu nyilvántartásában. Mint ahogy egy ideje az Újpest Színház egyetlen elõadása sem. Feltûnõ, hogy pont azóta, amióta az Újpest Színház vezetõi - Dózsa László és Harsányi Gábor - nyíltan kiálltak Dörner György kinevezése mellett. Csak remélni tudom, hogy valójában nincs összefüggés, és nem szándékosan hallgatják el az Újpest színház összes elõadását (így például a november 29-i Pesti srácok címû musicalt is).
Mindenesetre a jelenleg az Újpest Színház port.hu-s oldalán megjelenõ mondatok - "Információink szerint az elkövetkezendõ egy héten belül nincsen elõadás!", "Információink szerint ebben az idõpontban nincsenek események." - minden bizonnyal egyszerûen nem igazak. Hiszen az ön által megadott címre írva hívtam fel figyelmüket az elõadásokra (jó pár nappal ezelõtt...) amelyek egyébként a színház - önök által ismert - hivatalos oldalán is megtalálhatók.
Johann 2011 ápr. 11. - 14:14:19
(13/14)
Örömmel tölt el, hogy március 21-i hozzászólásom és még aznapi levelem után milyen gyorsan javították a hibát, és így kiegészült Czvetkó Sándor adatlapja Dario Fo bohózatával. Ugyanakkor hiányoltam, hogy nem jelent meg: ezt a darabot be is mutatták március 26-án a Budafok-Tétényi Mûvelõdési Központban, a Kisszínház elõadásában. Igaz, nem teljesen ugyanebben a szereposztásban. (A mûvelõdési központ honlapján, illetve a mûsorújságukban nyomtatásban is megjelent szereposztás szerint egyetlen eltérés volt: Ivancsics Ilona helyett Papadimitriu Athina játszotta Antonia szerepét.) Tekintve, hogy az Elveszett paradicsom címû Sarkadi dráma kétszer is megjelenik itt, Czvetkó Sándor adatlapján, habár a szereposztás ugyanaz, pusztán azért, mert az egyik Újpest Színház-os, míg a másik Száguldó Orfeum-os, talán érdemes lenne ezt az új szereposztású Nem fizetünk elõadást is felvenni ide, a Czvetkó Sándoros darabok listájára. (És fõképp jelezni, ha valahol látható.)
Ez azonban nem minden. Április 2-án Szentendrén a PMK Színháztermében, a Száguldó Orfeum elõadásában látható volt ez a bizonyos Elveszett paradicsom! Czvetkó Sándorral az egyik fõszerepben. Ez sem jelent meg sajnos itt. (Sajnos a Száguldó Orfeum által bemutatott darabok már hónapok óta nem jelennek meg itt, a port.hu-n.) És végül: tegnap, tehát április 10-én ismét a Budafok-Tétényi Mûvelõdési Központban volt látható Czvetkó Sándoros darab: Molnár Ferenc A doktor úr címû bohózata a Körúti Színház elõadásában. És ennek sem volt nyoma sem itt. :(
Azért is nagyon különös nekem ez, mert emlékeim szerint januárban, februárban még fellelhetõ volt a port.hu-n is az összes Budafok-Tétényi Mûvelõdési Központban bemutatott darab. Vajon az utóbbi két hónapban miért nem?
Így az a szomorú helyzet állt elõ, hogy az elmúlt idõszakban három elõadást is kellett volna látnia az önök Czvetkó Sándor-adatlapjára látogatóknak és egyet sem láthattak...

Kérem, jelenítsék meg azokat a darabokat is, amelyben Czvetkó Sándor játszik, a Száguldó Orfeum-os darabokat, illetve a Budafok-Tétényi Mûvelõdési Központban bemutatottakat is!
Johann 2011 márc. 21. - 00:34:29
(12/14)
Hiányzik Czvetkó Sándor neve alól még egy darab, amiben pedig szerepelt, Dario Fo Nem fizetünk címû bohózata. Maga a darab fellelhetõ itt, a port.hu rendszerében is, azonban sajnálatos módon - épp ahogyan én is egyszer itt - elírták a nevét és "Cvetkó" lett belõle.
Mivel nyilvánvaló elgépelésrõl van szó, reményeim szerint hamar ki tudják majd javítani, most, hogy észrevettem és jeleztem is a hibát. Azért írok mindjárt emailt is...
Johann 2010 dec. 27. - 23:34:38
(11/14)
Látom, levették Czvetkó Sándor szerepeinek a listájáról a helytelenül feltett Vörös malom elõadást, ennek örülök, remélem, elõbb-utóbb felkerül majd az igazi is, amiben valóban szerepelt. Már csak azért is remélem, mert már újabb "észrevételem" támadt azóta: találtam még egy pár hiányosságot... Ezeket is megírom, ha kapok választ a levelemre, vagy egyszerûen csak felteszik a helyes Vörös malom elõadást ide, akkor látom, hogy van értelme írogatni az észrevételeket.
Johann 2010 dec. 25. - 19:06:46 Előzmény moderátor
(10/14)
Kedves Moderátor!

Köszönöm a helyes elérhetõséget, írtam is az imént ebben a témában a megadott címre. Én magam is remélem, hogy így már sikerül javítaniuk a hibát, illetve pótolni a hiányosságokat Czvetkó Sándor adatlapján.
Megérdemelné.
moderátor 2010 dec. 17. - 16:40:31 Előzmény Johann
(9/14)
Kedves Johann!

Ha bármi olyan észrevétele van, ami a PORT.hu színház rovatát érinti, kérem, hogy írjon e-mailt a szinhaz@port.hu e-mail címre, hogy a rovat szerkesztõje fel tudja venni Önnel a kapcsolatot. Remélem így sikeresebb lesz a probléma orvoslása.

Üdvözlettel:
A Moderátor
Johann 2010 dec. 14. - 22:37:58 Előzmény Gabriella54
(8/14)
Köszönöm az elõrhetõséget is! Fogok írni erre a címre, immáron több okom is van rá. (Jópár helyen tapasztaltam már, hogy hiányosak az információk... Mintha nem mindenkinek a teljesítménye lenne ugyanolyan fontos.) Viszont úgy látom, hogy már így is történt változás, talán éppen az itteni beszélgetésünk nyomán: a Vörös Malom megjelent itt, Czvetkó Sándor neve alatt is. Bár még nem teljesen tökéletes az ügy, ugyanis nagy valószínûséggel rossz Vörös Malom elõadást sikerült ideilleszteniük: egyrészt ez nem Madách Színházos, másrészt meg ha rákattint az ember, nem találja ott Czvetkó Sándor nevét ennek a Vörös Malom elõadásnak a saját oldalán. Tehát alakulunk, de ez még nem az igazi. Remélem, elõbb-utóbb már tényleg rendesen kijavítják ezeket a hibákat-hiányosságokat.
offtopic
Gabriella54 2010 dec. 10. - 20:19:22
(7/14)
Igazán nincs mit, nagyon szívesen :)
Ó, az íráshiba bárkivel elõfordul, ebbõl tényleg ne csinálj gondot!

A hibákat elvileg az info@port.hu oldalon kell jelezni, általában ki is javítják a dolgokat!
Johann 2010 dec. 10. - 20:15:41
(6/14)
Köszönöm szépen a gyors választ! Én itt, a port.hu Színház rovatában keresgéltem, de sajnos nem csak Czvetkó Sándornál hiányzik a Kolumbusz címû musical: egyáltalán nem lelhetõ fel ezen az oldalon. S lám, a Vörös Malom is hiányzik innen, Czvetkó Sándor neve alól. Ezt igen-igen fájlalom, hogy ilyen kiváló színmûvészek aloldaláról jópár darabot lehagynak, amiben pedig szerepeltek. (És itt kell elnézést kérnem, mivel elõzõ hozzászólásomban én pedig helytelenül írtam a nevét, CZVETKÓ Sándor színmûvészét, mea culpa, mea culpa.)
Jó lenne valahol jelezni az ilyen hiányosságokat, hogy tudják bõvíteni az adatlapokat. Sajnos én nem tudom, hova kellene írni ilyen témákban.

Még egyszer köszönöm a választ, megnéztem a videót!
Gabriella54 2010 dec. 10. - 18:30:38
(5/14)
Fel kell elevenítemem magát a musicalt, mert elég rég láttam, de Czvetkó Sándor hangja mély nyomot hagyott bennem!

Közben eszembe jutott, hogy a Vörös malom c. musicalban is láthattuk a Madách Színházban! Többek között ezt a videót találtam róla:

http://www.youtube.com/watch?v=vmCqNp8kXWk
Johann 2010 dec. 10. - 17:21:31 Előzmény Gabriella54
(4/14)
Az Elveszett paradicsom legalább szerepel itt is, a port.hu Cvetkó Sándor-oldalán, de a Kolumbusz-t nem látom... Kár, hogy nem tartják naprakészen ezket az adatokat! Esetleg írna pár sort magáról a musical-rõl is? Elõre is köszönöm!
Gabriella54 2010 dec. 07. - 18:55:17
(3/14)
Én a Kolumbusz c. musicalban láttam, az énekhangja is kiváló! Nagyon sajnálom, hogy nem foglalkoztatják többet :(
Johann 2010 dec. 07. - 16:44:49
(2/14)
Én láttam is, Sarkadi Imre Elveszett paradicsomában, az Újpest Színházban. Hitelesen, meggyõzõen alakította (kezdetben) cinikus szerepét, Sebõk Zoltánét. Csodálom is, hogy nem látható gyakrabban képernyõn, színpadon. Alighanem méltatlanul mellõzik!
tánczos 2010 ápr. 24. - 09:00:16
(1/14)
Még sose láttam egyetlen egy darabban, vagy filmben se. viszont a szinkronhangját, amit nagyon szeretek, bárhol, bármikor felismerem.