1/10
zazee 2020 okt. 11. - 20:02:24 1/10 Előzmény omama2
(22/122)
Egyetértek! Belenéztem, mert akkora erővel promózzák, kíváncsivá tett, bár nem szeretem a táncikát és a celebeket sem. Nekem unalmas, béna és túl hosszú volt, mert valóban inkább a zsűriről és a házigazdákról szólt, valamint a reklámokról! A végén az eredményhírdetés katasztrófa, az a mesterséges időhúzás röhelyes! Ramona idegesítő volt és mesterkélt, erre a szerepre nem alkalmas. Sthol pedig most már mindenütt ott van, sorozatokban, műsorvezetéseknél, mintha nem lehetne mást választani helyette. Amúgy nem egy szimpatikus jelenség, szinkronhangként jó csak. Szóval ebből a műsorból ennyi elég is volt!
omama2 2020 okt. 11. - 15:14:37 Előzmény napraforgó
(21/122)
De igen, gyenge utánzat!!!!!
omama2 2020 okt. 11. - 15:10:01
(20/122)

Téma: Mindenki táncol....??? Itt mindenki ért mindenhez?? Voltak kínos pillanatok , rángatózások és táncnak nem nevezhető erőlködések. A Zsűriben mit keres Ördög Nóra, mint hozzáértő kritikus?? És persze a műsorvezetők helyett is lehetne más ! Ramóna üvölt mint a sakál, Sthol András meg már sok!! a csapból is Ő folyik. Kinyitod a TV-t , rákapcsolsz a TV2-re és ott a Sthol műsorvezetés, az újabb tv filmekben szereplő, játékvezetés stb szóval nincs nélküle műsor! Már megyek is tovább más csatornákra, ha meglátom!!!!!!
omama2 2020 okt. 11. - 14:58:47 Előzmény kovaka05
(19/122)
Ezzel egyetértek!!! Már tény hogy nem lehet komolyan venni tőle semmit!!
evaszanto 2020 okt. 11. - 13:19:09
(18/122)
Rami! Ne üvöltözz! Ez kellemetlen, zavaró és teljesen eltorzult, megcsúfolod a gyönyörű magyar nyelvünket! Meg tudsz még szólalni egyáltalán az adás végén? Egy jótanács: a kevesebb több!
malvinkicska 2020 okt. 11. - 11:45:13
(17/122)
Megnéztem de minek mindent elrontanak, semmi sem az már aminek kéne lenni sajnos, nem is nézem tovább nincs értelme.
1/10
nikato 2020 okt. 11. - 10:37:37 1/10
(16/122)
Gabyéktól sokkal többet vártam volna, az elején, mintha meg is torpant volna! Látszott izgul. Ahogy Enikő táncolt, azt vártam volna Gabytól. Horváth Tomiék és Emilioék borzalmasak voltak! Nálam Pásztor Anna vitte a prímet a tegnapi részben, pedig nem szimpatizálok vele, zenéjét sem szeretem. Osvárthék és Enikőék is tetszettek! A háttérzene sem a legjobb. Amúgy miért kell Ördögh Nórát minden műsorba benyomni? Nagyon utálom. Neki az egész élete reklám, jó lenne, ha már a Balatonon maradna, régen még szimpatikus volt, mert alulról kezdte, de már nagyon sok belőle! Nincs más ebben az országban akit betudnának ültetni a zsűriszékbe? Rami nem műsorvezetőnek való és rosszul öltöztetik. Szavakat állandóan elrontja. Hiába tanulnak sokan média szakon, nem kerülhetnek be tévékhez, mert celebeket rakna be mindenhova. Műsorvezetőnek szívesebben látnám Geszler Dorottyát, Görög Zitát vagy Szekeres Nórát!!!
A műsor végi produkció ötletben jó volt, de tátogott a többsége, Szűcs Judit soha nem tudott tátogni, Feró is rettenet, Csepiben volt élet egyedül mikor énekelt.
napraforgó 2020 okt. 11. - 06:53:35
(15/122)
Én sehogysem értem, hogy miért kell ennyire vetélkedni a két rivális csatornának? Jó, tudom, a reklámbevételekért. Amelyik csatornát többen nézik, az többet arat a reklámmal.
Szerintem, ha az egyik csatorna szombaton, a másik vasárnap adná a tuti műsorát, mindkettőt többen néznék, mint igy, hogy a nézőket rákényszeritik a választásra.

A másik az, hogy ez a Dancing with the Stars műsor iszonyúan hosszú. Szükségtelenül hosszú. 12 táncospár lépett föl, ez, ha egy órás lett volna a műsor, az páronként 5 percet jelentett volna. Abból kb. két, két és fél perc maga a produkció, kb. ugyanannyi idő elég lenne az értékelésre és a pontozásra.

A gond az, hogy itt valójában nem is a táncosok szerepelnek, hanem a műsorvezetők és a zsűri. Ők hatan iszonyúan szeretik hallatni a hangjukat, percekig képesek beszélni a semmiről. Végül is meg kell szolgálniuk a kiugróan magas dijazásukat.

És sajnos senkit nem érdekel, hogy engem, a nézőt meg az ő üres fecsegésük nem érdekel.

Ennek a műsornak nem lenne szabad másfél órásnál hosszabbnak lennie és abban már benne vannak a reklámszünetek is.
Ha ezt képtelenek megvalósitani, akkor a 12 páros műsorát két napra szét kellett volna bontani, mondjuk a felét szombaton, a felét vasárnap adni.

Nem vigasztal az sem, hogy majd egyre fogynak a párosok, és akkor vélhetően rövidebb lesz a műsor. Akkor majd nyilván láthatunk az előző műsorokból részleteket, vagyis mégsem lesz rövidebb a műsoridő.
1/10
kovaka05 2020 okt. 11. - 06:38:48 1/10 Előzmény zazee
(14/122)
Talán azért nem látni jó filmeket, mert azért a kanálisnak fizetni kellene, bár ez a táncikálós valami sem kevésbe kerülhet. De nem is a néző a lényeg, hanem 5 perc műsor között a 10 perces reklám bevétele.

Győrfi Pált páros lábbal rúgnám ki a fő munkahelyéről, elmérte a farkát, átment hiteltelen celebbe. Amikor mint szóvivő nyilatkozik akkor sem tudni lassan -pláne ha civilben van- hogy most ez valami reklám, valami celebkedés vagy komoly. A többi cég szóvivője hiteles, mert komolyan vehető, Ő már inkább bohóc, ripacs kategória! És még a fiát is a nézők képébe nyomja, aki azon kívül, hogy a bohóc fia mivel is érdemelte ki, hogy a "hírességek" között léphessen fel?
4/10
Cukros csirkecomb 2020 okt. 11. - 00:35:34 4/10
(13/122)
Úgy látom, látatlanban sokan leírták a műsort, és jól le is pontozták. Ezt a silány pontot azért sérelmezem, mert a műsorban kiváló táncosok lépnek fel egészen kiemelkedő produkciókkal, és ha másért nem, az ő teljesítményük iránti tiszteletből lehetne komolyabb pontszámokat adni. Igen, ez egy showműsor, de ha a táncszakmának szökőévente egyszer ennyi jut, akkor ezt kell értékelni. A táncosok egytől egyig kiemelkedőek.

A sztárfellépők között vannak jobb táncosok, és persze gyengébbek is. Azonban azt vettem észre, hogy nem csak a táncteljesítményük volt az oka, ha a kiemelkedő táncos teljesítménye mellett a sztárt is észrevettem. A tánc nem csak a mozdulatokról szól, hanem a zene és mozdulatok átéléséről, sok-sok érzésről is. Nem láttam minden páros táncát. De akiket láttam, azok közül a tánc átéltsége kiemelkedő volt Marsi Anikónál és Détár Enikőnél. Mindkettejüknél megcsillant valami abból, amiről ez a műsor szól, ami ennek a shownak a szépsége lehetne.

Ami nekem sem tetszett:
- a kiabálós műsorvezetés értelmét ugyanúgy nem értem, ahogy évek óta nem értem a tehetségkutatókban sem. Van hangerő gomb minden távirányítón. Ha nem hallom, majd felhangosítom. De a kiabálás hanghordozása stresszt hoz az estémbe, amikor én már kellemesen szeretném érezni magam.
- ha meghívnak egy világsztárt a műsorba, miért szólogatnak be neki? Nézőként én éreztem magam kínosan 3 alkalommal. A hölgy egyébként ízig-vérig táncos, remélem, még sokáig látjuk.
- a végén felcsendülő popsláger-parádéban tátikázó énekesek mind kiváló énekesek. Inkább énekelt volna a saját hangján csupán egyikük, mint hogy ennyien tátikázgassanak. Mert ettől falusi búcsú fílingje lett a Nagy Finálénak.

Hm... a pontszámom mi legyen...? Talán pontozok így:
- táncprodukciók 10/10,
- műsorvezetés - ezt nehéz pontozni, mert hiába jelezte valaki, hogy Buci folyik már a csapból is, az ő stílusa kellemesebb,
- a zsűritagoknak sok jó meglátása volt, de sok esetben voltak következetlenek. Nem csak az egyes produkciók egymáshoz viszonyításában, mert az tényleg nehéz 3 órányi verseny folyamán. Engem az zavart a legjobban, hogy valakit szakmailag jól feldicsértek, majd a pontokkal lehúzták az eredményt. Van hova fejlődnie a zsűrinek is. Ö.N. szavaival élve: "már ott vagyunk a reptéren, de még nem szállt fel a repülő..." Itt sem írom le a pontszámot, helyette írok egy biztató 'hajrát'.
- finálé 2/10 (ebből a 2 pont a 70-es, 80-as évek slágereire lett adva, a tátika nem tetszett).

A műsor akkor lenne sokkal jobb, ha rövidebb lenne, kevesebb show-elemmel, helyette jóval tartalmasabban és igényesebben a táncra fókuszálva. A táncosok és a produkciók fantasztikusak, és táncolni is, táncot nézni is JÓ!
10/10
marisál 2020 okt. 10. - 20:48:55 10/10
(12/122)
Én a látványt és a táncot nézem, ez alapján jó kis szórakoztató műsor lesz ez! Nagyon látványos a díszlet, amin lehetne javítani, az a pontozótábla, és Buci haja. Az elektronikus tábla nagyon rossz, halvány, nem látható rajta a szám, ha összefüggő vonallal írnák ki, tökéletese lehetne. Buci haja túl rövid és lenyalt, nem kellene ennyire szabályosra és laposra fésülni, lehetne lazább, meghagyhatnák az eredeti göndörségét, nem öregember még! Kiváló, rutinos műsorvezető, Rami majd felnő hozzá, de nem kellene már teljesen szőkébe átmenni, az eredeti hajszíne sokkal előnyösebb! Nagy munka fekszik a produkciókban, tök mindegy ki, milyen celeb, ezt nem lehet elvenni tőlük. De ez csak az én véleményem.
2/10
blaha60 2020 okt. 10. - 20:47:12 2/10
(11/122)
Mi az ,hogy megszakítás nélkül ?!!! Akkor hogy kerül bele reklám !!???
1/10
zazee 2020 okt. 10. - 20:40:12 1/10 Előzmény nikato
(10/122)
Belenéztem, de nem az én műfajom a táncika, ráadásul S. András az egyik házigazda, már a csapból is ő folyik! Amúgy Gy. Pál már több gagyi műsorban szerepelt, van az a pénz egyeseknél, ami mindent felülír. Sajnos ezek az igénytelen műsorok lepik el a csatornákat, sehol egy igazán jó film, max. húsz évvel ezelőttieket játszanak, folyton ismételve, telenyomva reklámokkal.
1/10
nikato 2020 okt. 10. - 16:53:36 1/10
(9/122)
Pont arra gondoltam én is, hogy Győrfi Pál mit bohóckodik? Így ki fogja komolyan venni szóvivőként? A fiáról még sose hallottam, rákerestem, "Győrfi Pál fia", azon felül "influenszer". Wáh. Máris kapott a világ egy újabb celebet...
napraforgó 2020 okt. 10. - 07:46:00 Előzmény Elhaym
(8/122)
Lehet, de a lényeg ugyanaz, celebek táncolnak profi táncosokkal.
papzo 2020 okt. 10. - 06:34:06
(7/122)
Még el sem kezdődött ez a valami, de a sok promó és a sok ellenszenves celeb szereplő már biztosítja is nálunk, hogy nem fogjuk nézni. Ez magánügyünk. Akinek tetszik nézze.
Ami számunkra elfogadhatatlan viszont az a mentős szóvivő bohóckodása! Hogyan engedheti egy komoly munkáltató meg ezt a ripacskodást egy amúgy komoly beosztású és a céget képviselő alkalmazottnak???
Na meg nem elég Ő még a fiát is a nézők képébe nyomja! Mert ki is ez a Győrfi Dániel? Apuka pici fia, azon kívül???
Na meg csilliókért idehozták az ezer éves szappanopera főszereplőt, aki természetesen jobban táncolhat, mint itt sok profi, mert a latinoknak a tánc a vérében van. Kinek hiányzott szegény?
Elhaym 2020 okt. 08. - 13:22:10 Előzmény napraforgó
(6/122)
Az, csak a TV2 megvette az eredeti formátumot, az RTL annak idején nem.
Budapest Street Dancing 2020 okt. 08. - 10:27:35
(5/122)
Akit érdekel a műsorsorozat, valamint az egyes adások elemzése, kritikája; vélemények, stb. – gyakorló hobbi-, illetve versenytáncosok szemszögéből – az a Budapest Street Dancing facebook-csoportban olvashat továbbiakat róla.
Esélylatolgató szavazások, "kibeszélő-sarok" az egyes adásokban látottakról, videók, és így tovább…
https://www.facebook.com/groups/347996012270388/
napraforgó 2020 okt. 07. - 07:31:05
(4/122)
Ez a táncikálós műsor nem azonos a jó pár éve ment Szombat esti láz c. táncikálós műsorral, amit a rivális csatorna nyomatott?
1/10
janderka 2020 okt. 06. - 21:21:24 1/10 Előzmény Tereplovas
(3/122)
Felesleges. Nem kell ehhez egyetlen mp-et se látni belőle. Hulladék.