ponca nov. 10. 10:45:48
(4/4)
Magam is elgondolkodtam már rajta, hogy miből élhetnek és mi van rajtuk "gyári".
Ez már beteges, hogy mindegy mit, de műttethessenek magukon. Ráadásul nem is válik előnyükre, sem értelmesebbek, sem szebbek nem lesznek tőle.
Na és az a tömény hiszti amit D. levág! Nem is csoda, hogy ember nem marad meg mellette. Ez a nő beteg.
A másik meg 47 évesen a babavállalással! 6-7 éve együtt van a fiatal albánnal, eddig sem jött össze a baba, majd pont 50 fele fog várandós lenni!
1/10
Alice1977 nov. 09. 22:25:43 1/10
(3/4)
Szőrnyűlködök ha meglátom őket, nem tudnak megöregedni, bohócok. Fel van püffedve az arcuk, jó dolgukban már azt sem tudják mit plasztikázzanak magukon, a műszempilláik is......jajj istenem , várom mikor esnek le.:D
Agyuk meg valahol a béka se..e alatt.
Semmi életcél...nem is értem ezek miből élnek
Ki kéne lőni őket az űrbe, de mégse mert a földönkívüliek is megijednének tőlük, annyira horror a két nő.
kovaka05 okt. 17. 12:41:34
(2/4)
Bocsánat, de Te ki vagy és hogyan jössz ahhoz, hogy másokat leokádj, még ha csak virtuálisan is? Neki ez a véleménye, vannak kérdései, válaszolj azokra ha tudsz.
papzo okt. 15. 07:09:10
(1/4)
Ezek a nők miért nem tudnak korban magukhoz illő pasival járni? Ezek a fiatal manusok a TV szereplés és a lóvé miatt vannak velük. Mi másért is tennék? Két agyon plasztikázott, műanyag nő, agy nélkül. (azt ugye nem lehet beültetni vagy felturbózni!)
Mihez értenek az ivászaton és okoskodáson kívül?
Miből éltek korábban a TV műsor előtt?
Annyira odáig vannak a gyermekeikért, akkor miért nincsenek velük? A két lány itt-ott megjelenik, de Stacey két fia soha, sehol...biztosan apuka neveli, mert anyuka a ficsúrokkal van elfoglalva.
Na meg ez a gyerekvállalás! Lassan 50! A biológiai óra leketyegett. Na meg a fiatal albán bejutott Amerikába, ha majd lesz valami megélhetési forrása lelép, vagy a dilis nő élete végéig eltartja, mert azzal, hogy bevitte erre is kötelezettséget vállalt! Már nem csupán 10 év hanem életfogytig tart a szponzorációs kötelezettség.