Téma: Deadpool 2

MadDogs 2018 máj. 28. - 17:11:24
(14/54)
Hát, megnéztem. A kritikákkal ellentétben rosszabb az első résznél, csak most már ciki lenne beismerni, hogy alulértékelték az eredetit, így a másodikkal már sutyiban elnézőbbek. Jobb lett volna fordítva.
Deadpool popkulturális vonatkozású poénjai nem olyan találóak, mint az első részben. Általánosságban is kicsit erőltetettebb a humora, és egyetlen hatalmas poén nem volt benne. (Az elsőben volt 2-3, amin tényleg hangosan lehetett nevetni.) Meg persze az egész Deadpool karakter nem olyan eredeti másodszorra.

Nyilván nem ez a legfontosabb a filmben, de voltak dramaturgiai hibák is. (Kicsit SPOILER?) A kölyök először marhára törődik Deadpoolal, aztán marhára nem; Deadpool részéről ugyanez, csak fordítva, de mindkettő indokolatlan. És a kölyköt az sem hatja meg cseppet sem, hogy Deadpool kiszabadítja a rabomobilból. Nem is beszélnek róla, egyáltalán. Legalább elhangozna 1 db. jó sor valamelyikük szájából, ami megindokolja, hogy ez miért nem számít... tudom, sokat várok, nem műfaji követelmény... de az első részben ilyenre nem emlékszem.

Abszolút nem nekem való film, de mint folytatás, teljesen korrekt, csak annyival gyengébb, amennyivel egy tisztességesen levezényelt folytatás szokott lenni. Aki rajongott az első részért, az jól fog szórakozni.

6 pont
domo.robi 2018 máj. 27. - 10:07:44
(13/54)
*** SPOILER ***

GYED-Pool 2 avagy Ryan közlegény mentése

Gyün a gyerek Medencééknél! - ezzel a felütéssel kezdi az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (külföldiül a GYED-Pool) megcsapolásáról szóló filmet a Marvel. Sajnos a szuperhősök (vagy hall(6)atlan mutánsok) gyerekvállalási programjával a rosszfiúk nem értenek egyet, ezért egy szokatlan csavarral a felültetik Medence apukát a Bosszúvágy vonatra. A vonaton ott utazik még a Kábelbarát, Mega*****ikus Mini Mészáros, aki megnyert egy kormányzati közbeszerzést (külföldiül government gendert), acélorientált Kolosszus, Fájerfüst, Szerencse Dominó, és még szerepel a filmben Cameo is, bár nem tudom, milyen szerepben.

Túlzás nélkül állíthatom, hogy az X-Force tündöklése és bukása a legjobb gegek közé tartozik, amit képregényfilm az elmúlt évtizedekben bevetett. Eleve a savat hányó embertől már röhögni kezdett a mozi, de amikor a láthatatlan ember jött, láttatott, és nem győzött, akkor a mozi személyzete felmosórongyokkal felszerelkezve benyomult a terembe, hogy a könnyezve röhögő nézők ne áztassák el a székeket.

Volt egy olyan pillanat a film során, amikor azt hittem, hogy Dopinder, a taxisofőr fog annyira rákapni a gyilkolás ízére, hogy ő lesz a jövőben a Kábelbarát ellenségét megtestesítő figura, és nem Fájerfüst, de ez sajnos nem jött be a végén. Pedig micsoda csavar lett volna, még hasonlított is Dopinder a jövőbeli Rainmakerre.

Josh Brolin közben szepegve szorongatja a "mesterhármas plecsni"-hez járó pénzes borítékot: ez volt a harmadik alkalom a Men in Black 3 és az Avengers: Infinity War után, hogy időgépes trükközéssel segítettek hozzá a fő konfliktus megoldásához. Ha Brolin közalkalmazott lenne, akkor a jubileumi jutalom után korkedvezményesen nyugdíjba is mehetne, de 2019-ig még várni kell ezzel, mert a Véletlen háború is hasonló csavarral fog megoldódni, így a negyedik jubileum után, 2019-es nyugdíjba vonulással, Josh bruttó 62.500 Forinttal több nyugdíjat fog kapni havonta.

A mozi személyzete ekkor kezdte el lefektetni a csatornákat a székek alá, ami arra utalt, hogy itt a felmosórongyoknál is többre lesz szükség a film végére. Hát, igazuk lett. A stáblistás jeleneteken annyira röhögött a nézőtér, hogy a csatornák megteltek, a mozi személyzete pedig természetes eredetű gyógyvíz-kozmetikumként elkezdte palackozni az összegyűjtött könnyeket. Végül pedig kiderült, ebben az univerzumban mindent vissza lehet csinálni, hiszen a Pool visszafelé Loop. A következő folytatás címe lehet, hogy TEDLOOP lesz, a kötelező plüssmacival és Mark Wahlberggel.
10/10
sharky_55 2018 máj. 26. - 18:30:54 10/10
(12/54)
Nagyszerű élmény volt, tömény akció és fergeteges humor. Csak ajánlani tudom!
10/10
csiguszmano 2018 máj. 25. - 13:05:51 10/10
(11/54)
fergeteges - a végén röhögtem a legnagyobbat - nem gondoltam, hogy így rá tudnak pakolni az előzőre.
7/10
Muya 2018 máj. 22. - 08:18:09 7/10 Előzmény sorozatneked.hu
(10/54)
Mára már semmit nem jelent a korhatáros besorolás. Pénteken a Corvinban néztük meg a filmet, mögöttünk meg kb. 10 éves gyerekek ültek. És más filmeknél is ez van.
10/10
Csacsoa 2018 máj. 21. - 20:55:41 10/10
(9/54)
Nagyon tetszett!!! Szerintem jobb, mint az első ;)
Bigpapa 2018 máj. 21. - 11:33:34
(8/54)
Nem volt rossz, de nekem még mindig az első jobban tetszett. Sokat röhögtünk, jók a poénok, jók az újabb filmes utalások (pl elemi ösztön) . Kíváncsi vagyok, folytatják-e?
Amikor elkezdődik a felirat, rá kb 1-1,5 percre lesz pár jelenet még, ami jó nagyon, de a vége feliratot senki se várja meg, mert nincs felirat utáni jelenet. Mi is végig seggeltük, sajna.
Érdekes, de ebből kimaradt Stan Lee :( pedig ő már kötelező darab.Morena Baccarin még mindig csodálatosan szép. Az SG1 óta végem van tőle :P

8/10
1/10
wendauria 2018 máj. 21. - 07:22:19 1/10
(7/54)
Senkinek nem ajánlom, akibe szorult egy kis jó érzés. Az a néhány valóban eredeti és sajátos poén nem képes ellensúlyozni a több mint másfél óra öncélú és tömény erőszakot. Egy újabb film lelkileg eltorzult alkotóktól... Azt hiszem soha többé nem nézek MARVEL-filmet.
8/10
sorozatneked.hu 2018 máj. 20. - 20:27:26 8/10
(6/54)
8/10

Jobb lett, mint az első rész. Több és jobb poénok, durvább és véresebb akciójelenetek, szóval nagyon jó volt. Mondjuk kaphatott volna simán 18-as besorolást, nem is tudom, hogy engedhették 16-ossal. Akinek tetszett az első és/vagy szereti a Marvelt, annak mindenképpen kötelező darab! :)
7/10
Muya 2018 máj. 19. - 00:02:46 7/10
(5/54)
Elég kretén elég troll, de hát ez a Deadpool :D :D :D
filmsomnia.hu 2018 máj. 18. - 12:09:58
(4/54)
szabopeter1237 2018 máj. 17. - 22:31:41
(3/54)
SPOILER MENTES! Most jöttem ki a moziból...Az első rész nekem tetszett de a magyar fordítás néha lehúzta a dolgokat "asztapaszta" és hasonló retard káromkodás szerűségek.És volt pár erőltetett túltolt family guyos kreténség. A második rész nagyon átgondolt, és kiforrott.Kevesebb a fullba nyomott kreténség és több a humor.Akcióban kb ugyanaz de ötletesebb formában.Végig leköti a figyelmet, nincs üresjárat. Véleményem szerint minden oldalról jobb a 2.rész!JÓTANÁCS: Maradjon mindenki a vége-főcimig.Jó szórakozást mindenkinek!
filmsomnia.hu 2018 febr. 17. - 15:46:10
(2/54)
sornersby 2017 máj. 01. - 12:39:43
(1/54)
Még tavaly vált hivatalossá, hogy a szuperhõsmozi kirobbanó sikerének hála lesz második része a Deadpool-nak, amelyet a 20th Century Fox stúdió akkori bejelentése értelmében ugyanaz a kreatív csapat lett volna hivatott elkészíteni, amelyik az alapfilmet is készítette. Ez azt jelentette, hogy a forgatókönyvet ismét a Rhett Reese - Paul Wernick duó írja, a produkciót megint csak Tim Miller rendezi és az antihõst továbbra is Ryan Reynolds játssza. Igen ám, csakhogy Miller kiszállt a produkcióból, melynél fogva a Fox fejeseinek sürgõsen új rendezõ után kellett nézniük.
A választás végül a John Wick társrendezõjeként befutott David Leitchre esett, és úgy tûnik, a megvalósítás, a kikacsintások, a humor és minden más marad ugyanaz, mint eddig. A rövid spot Amerikában a Logan vetítések elõtt futott, nem véletlen, hogy szövegben egyszer, kiírásban pedig kétszer is elõkerül az adamantiumkarmos mutáns neve. A videó azon túl, hogy kiparodizálja Superman telefonfülkés átöltözését, feltûnik egy "Nathan Summers coming soon"-felirat is, amely utal arra, hogy feltûnik majd Cable, az idõutazó mutáns is a következõ epizódban (ahogy az elõzõ rész stáblista utáni jelenetében volt is erre hivatkozás), amely a trailer szerint hamarosan érkezik, de nem elég hamar.

A produkció fõbb szereplõi Reynolds mellett Morena Baccarin, Brianna Hildebrand, Domino szerepében Zazie Beetz, Cable szerepében pedig Josh Brolin lesz.

Feliratos \"Logan\" kisfilm - http://www.youtube.com/watch?v=oJJ64dhUFDY

Bemutató dátuma: 2018. május 31.