Tegu 2015 okt. 21. - 14:32:28
(4881/9141)
Miss Koreának Alzheimere van?
Undoritó ez a nõ, már több sorozatban is láttam, ugyanilyen negativ, kicsit komikus szerepben.
Tegu 2015 okt. 21. - 14:25:06
(4880/9141)
Hazudozik
Mellesleg, azt sem értem, ha még a nevét sem lehetett kimondani és ugy a "bátyja", mint a költõ tudni sem akartak róla, na ahhoz képest nagy az összemelegedés vele a bátyó részérõl.
Érthetetlen dolgok ezek.
Tegu 2015 okt. 21. - 14:18:26
(4879/9141)
Az igaz, bár lehet, hogy HK anyja miatt sietett, mert tudta, hogy pontban délre jön..
Tegu 2015 okt. 21. - 14:17:00
(4878/9141)
Ja és arról sem esett szó, hogy miért robbant fel az a labor?
Tegu 2015 okt. 21. - 13:21:47 Előzmény K. Judit
(4877/9141)
Azt sem ertettem, miert nem volt kepes HK azt mondani az anyosanak es rosszindulatu sogornojenek, hogy pont azert telefonalgatott, hogy JE- t elerje, mert a kolleganoje azt mondta, hogy akonyvtarban van, honnan sejthette, hogy pont JE laborszobaja robbant fel es hogy JE visszatert a konyvtarbol
Illiona 2015 okt. 21. - 12:42:09
(4876/9141)
Igen, de ott a rendelõben az anyuka már túl volt a vizsgálaton, és csak "szómenése" volt.
Finomabban is elküldhette volna, de ha nem szól rá, még most is rátelepedve beszélget.
Tegu 2015 okt. 21. - 12:37:29 Előzmény K. Judit
(4875/9141)
Hm, TS ugy tudta, hogy HK halt meg, es a mostani YG az tulajdonkeppen HK, akinek emlekezetkiesese van. Vagy az igazi YG rol beszelsz?
Tegu 2015 okt. 21. - 12:34:25
(4874/9141)
A beteg kisfiut is elkuldte az anyjaval egyutt, mert hogy del van, ebedido, bar elotte tisztessegesen foglalkozott veluk, mosoly nelkul persze
K. Judit 2015 okt. 21. - 09:59:19
(4873/9141)
Igen, a doki rokonszenves, de õ sem teljesen százas (mint senki a történetben).
Azért egy vadidegen nõt leteremteni a kórházban érdekes, egy pici fotó alapján.
Ilyen alapon én is hasonlíthatok Monica Beluccira, ha nagyon akarja valaki :))
Illiona 2015 okt. 21. - 09:54:23 Előzmény Tegu
(4872/9141)
hogy a doki idõpontfüggõ, azt én csak az anyával kapcsolatban vettem észre.
Szerintem ez a terápia része, a néma anya ha nem lennének kötött kötelezõ idõpontok, el is veszne ugy hogy nem is érzékelné, hol tart egy nap!
Ez terápiának nagyon jó.

Az igaz, hogy nem mosolyog. Már irtam róla, hogy mindig valami szomorúság van a szemében.
Biztosan hordoz magában titkokat.
Talán emiatt van egy magas szintû empátiája a beteg emberek iránt, ezért kutat ritka betegségeket.
Azzal, hogy ezt a kullancs Seol Rit lerázta, máris jó pontokat szerzett nálam.
K. Judit 2015 okt. 21. - 09:51:14
(4871/9141)
Az például aljas dolog volt, hogy elárulta - annak, akit életében elõször látott - hogy YG-nak amnéziája van.
Mi köze TS-nek ehhez? Mentegetni akarta a viselkedése miatt.
(Szerintem TS le is állhat YG üldözésével, ha elfelejtett mindent, már úgyis mindegy. Igaz, hogy benne van a pakliban, hogy valami sokk hatására egyszerre majd megint elkezd emlékezni ...)
K. Judit 2015 okt. 21. - 09:48:08
(4870/9141)
Persze, papucs, de itt még ott tartunk, hogy megérkezett SR is.
JE már találkozott HK-val, és miután nem ismerte fel (HK õt), azt képzeli, hogy megint sántikál valamiben. Ne feledjük el, hogy abban a tudatban mentek ki, hogy HK gyújtotta fel a labort, és ha nem is õ (érdekes, ezt sem sikerült még kideríteni), akkor is inkább telefonálgatott, mint szaladt volna segíteni. (SR pedig megmentette JE életét.) Sõt, azt is úgy tudták, hogy HK küldte szét a kettõjüket ábrázoló fotókat is (holott JR már bevallotta, hogy õ volt).
Tehát megint vegyesek voltak az érzései, de tény, hogy hazajövetele megint HK töltötte ki a gondolatait. Szóval hihette õ azt régen Amerikában, hogy túl van az egészen, de K-ban megint minden elõjött. Ezért jóhiszemûen ígérte meg SR-nak, hogy dolgozik rajta.

De különben HK mellett is papucs volt, csak errõl az idõrõl nem sok információnk van. Annyi, hogy jobban szerette a nõt, mint fordítva. Hát erre is csak egy papucs képes - ha így volt. De ha HK magába fojtotta a lánya halála miatti fájdalmát, magába fojthatta a férje iránti szeretetét is. Apa nélkül nõtt fel - félárván, valahogy mindig erre akarnak kilyukadni, hogy HK eleve sérült volt. Nem tudjuk, talán a gyerek élete alatt rendben voltak. Errõl nincs semmi információ, csak azok a boldog fotók.
Illiona 2015 okt. 21. - 09:45:34
(4869/9141)
én is láttam ezt a mondatot, de ugy értelmeztem,jelképesen van mondva, hogy a nyomozása során ütközött falba, vagyis minden nyom valahogy sikertelen volt.
Lehet hogy késõbb lesz még ennek magyarázata.
Lehet hogy az ügyvédfiú akkoriban is már titkolózott elõtte, mint ahogy most is.
A sógor nem lehetett, mert õ még csak most tudta meg hogy még létezik.

Azt már sokallom, hogy ezer infó van arról, hogy esetleg mégis köze van Jin Eonhoz, fõleg a homáros eset óta, mégis húzzák ezt a "fel sem merül a gyanú" állapotot. Ez már nem normális!
Ráadásul Baek Seok semmit nem tudott az ikerrõl a középiskola és a baleset között, kb volt 10-12 év hiányzó idõ!
eközben miért nem lehetett volna Hae Kang akár több férfival is kapcsolata? miért nem lehettek gyerekei???

Az ügyvédfiú most hogy veszni látja a nagy szerelmet, belehúzott és hazudozik, titkolózik, nagyon átment szemétkedésbe. És erre valóban nem indok, hogy szerelmes.
Amikor meg a sógor bement a jogi irodájába, milyen szolgálatkészen dörgölõzött az uj rokonnak!Pfuj!
Tegu 2015 okt. 21. - 09:42:43
(4868/9141)
Egyebkent a 13. resznel tartok
Tegu 2015 okt. 21. - 09:35:46
(4867/9141)
A dokit meg nem lattam mosolyogni, egyebkent olyan, mint egy autista, ragaszkodik a megszokott idopontjaihoz.
Mar megvolt az elso SR hiszteria is, orjongott, hogy nem az o izlese szerint rendeztek be a lakast, dobalta a parnakat es kovetelte a szerelmet, ugy kipenderitettem volna a pasi helyeben, hogy a laba nem eri a foldet, ehelyett igergetett, hogy megprobalja kiirtani magabol az erzeseket HK - val kapcsolatban, papucs
K. Judit 2015 okt. 21. - 09:27:16
(4866/9141)
Még azt az apróságot nem tudom, észrevettétek-e, hogy HK azt mondta, egyszer csak arra ébredt, hogy nem emlékszik semmire, keresett-kutatott, de sikertelenül, aztán akkor adta fel, amikor beütötte a fejét egy sziklába. Ez sem teljesen így volt. A sorrend más, de meghagyták õt ebben a hitben. (Talán mert ha elmegy a rendõrséghez, és megkérdezi, hogy azon a bizonyos napon meghalt-e valaki, megkaphatta volna azt az információt, amit BS is megkapott, hogy HK akkor halt meg...)

A jogi ismereteit is valószínûleg elvesztette, de aztán (nem tudni, miért), újratanulta BS könyveibõl. Ha ez lehetséges egyáltalán. Ezzel akarták a film alkotói alátámasztani, hogy önállóan is végez jogi munkát (nem csak asszisztensit), meg hogy elvállal olyan eseteket, amihez BS-nek nincs kedve a Choi család miatt pl. Pudoxin-ügy.
K. Judit 2015 okt. 21. - 09:15:13
(4865/9141)
Így van, ezért nem merik megmondani JE-nek, hogy meghalt HK, mert mindjárt magát hibáztatná. (Most túl azon, hogy mit érez, vagy érzett iránta, amit egy ideig elfojtott magában). Ezt ismerte fel SR, hogy ezzel nem tud harcolni.
De mikor magához tért, mégsem hagyta abba. Õ persze nem lehet 100%-ig biztos benne, mint JE, de most már õ is sejti, hogy HK YG bõrében él BS-sel. Mindenesetre már JE is tudja, hogy SR hazudott neki - eltitkolta, hogy HK bevallotta neki az amnéziát - nem hiszem, hogy ezt és a többi apró hazugságot megbocsátaná.

Érdekes BS megfenyegeti JE-t, hogy ne szórakozzon sem a húgával, sem a "nõjével", nem tudom, milyen alapon, hiszen még csak nem is a menyasszonya, azt hiszi, a hála elég, hogy egyszer meggondolja magát és mégis igent mondjon.
SR pedig megfenyegeti HK-t, hogy ne ingassa meg az érzelmeiben JE-t (nem mintha kellene).
Ezek a fenyegetések már esõ utáni köpönyegek. Érzelmeket sem kicsikarni, sem megszüntetni nem lehet fenyegetés hatására. Egyszerûen érzik, hogy baj van.
K. Judit 2015 okt. 21. - 08:45:27
(4864/9141)
Nem üldögél, a dokit látja el. Jól megvannak, persze ez még a 10. epizódnál nem nagyon látszik.
A baleset óta (ill. HK "halála" óta) van sokkos állapotban, nem tud beszélni. Ennek a betegségnek is van egy neve, most nem keresem meg, beszédképtelenség.
Illiona 2015 okt. 20. - 21:37:27
(4863/9141)
Bocs a Juditot nagy betûvel gondoltam.

még azt tartottam igazságtalannak, amikor a végén Seol Ri elkapja Hae Kangot, és keménykedik, hogy hagyja békén az õ emberét, és igenis szeresse a testvérét, mert az milyen jó hozzá.
A szemére vetette hogy befogadták!
és ez a nõ ott élõsködik rajtuk??? micsoda??? Õ egyedül ellát 5 gyereket, fõz mos takarit. Õ látja el a két férfit, fõz mos takarit.
Ellát minden titkári, nyomozási munkát az ügyvédfiú mellett.
És még õ élõsködik ???

Az viszont nagyon tetszett amikor ott a szobában szépen Hae Kangnak erkölcsi prédikációt tartott azokról, akik más kapcsolatába kívülrõl belekavarnak.
"meggondolatlan, nincs lelkiismerete, szégyentelen?
Miért vagy kicsapongó?
Ugyanazt mondja, amit neki is mondtak 4 évvel ezelõtt.
Illiona 2015 okt. 20. - 21:31:15
(4862/9141)
megértettem azt is, Seok Ri miért is sirt olyan kétségbeesetten, amikor az ájult anyától kijött.
Miután a kisdoki elárulta, hogy Hae Kang halott, igy tudta, ezért õket fogják elitélni, és ez végzetes is lehet a kapcsolatukra.
Dél Koreában nagyon sok az öngyilkosság,és a társadalom tagjai mindig hibáztatnak valakit.
Ebben az esetben õk ketten, szeretõi státuszukból kifolyólag hajszolták bele az öngyilkosságba, és ezt nem éli túl egy kapcsolat. Attól kezdve hogy ez kiderül, mindenki bûnösként tekint rájuk. Attól kezdve a kapcsolatuk el van átkozva. Az sem segit, ha kiderülne, hogy autóbalesetben halt meg. A végeredmény ugyanaz! a balesethez is az agressziv rombolásuk vezetett.
Számunkra itt talán ez igazságtalannak tünik, de ott ilyen viszonyok vannak, és kész.
Ott van pl Hae Kang esete.Egy õrült gyilkos meg akarta õlni, és véletlenül a kislány halt meg.
Senki nem hibáztatja azt a börtöntölteléket, hanem csak Hae Kangot, és simán kikiáltották gyilkosnak! a sorozat elején nem is értettem ezt, de igy már világos.
Seol Ri ugyanazt a poklot át fogja élni, amit Hae Kang. Csak gondolom méltóság nélkül, mert az bizony hiányzik belõle.