Gabriella54 2009 okt. 13. - 10:05:55
(4/4)
Ha teheted, az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovagot nézd meg, szerintem a legjobb Indy-sztori! Az már csak hab a tortán, hogy Harrison Ford apját Sean Connery játsza :D
Õszintén bevallom, az itteni adatlapok mellett meg szoktam nézni az imdb-t is, ott általában sokkal több film van feltüntetve (és részletesebbek is az adatok)
mulao 2009 okt. 13. - 02:14:57
(3/4)
Érdekes, hogy egy apaszerepben tetszett legjobban neked, mert a Szoba kilátássalban is egy apát alakított, (azért az Oscar jelölés).Sajnos nem láttam az Indiana-filmeket, illetve egy-egy jelenetet el-elkaptam, õszinténszólva sose érdekelt annyira, hogy ténylegesen leüljek és megnézzem. A legutolsó részt láttam csak egészben.Már 17 éve nem lenne köztünk? Nem tudom az apatlapján kivan-e írva, nem a születési-elhunyási évet figyeltem hanem a filmjeit, hogy mibõl lehet még ismerõs.Mindenesetre nyugodjék békében!
Gabriella54 2009 okt. 12. - 23:01:16 Előzmény mulao
(2/4)
Nemcsak szerinted, valóban azért kapott Oscar-jelölést (sõt még a Bafta díjára is jelölték ugyanezért a szerepért)
Szerintem biztosan láttad az Indiana Jones-filmekben (Az elveszett frigyláda fosztogatói és az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag c. filmekben játszott)
Nekem mégis a legjobban a Bangkok Hilton c. sorozatban tetszett, ahol Nicole Kidman édesapját alakította.
Már 17 éve nincs közöttünk...
mulao 2009 okt. 12. - 20:21:44
(1/4)
A Szoba kilátássalban láttam csak, ha jól emlékszem, nem ismerem a játékát más filmekbõl, de abban nagyon jól játszott, egy szerintem érdekes szerepet.Megérdemelten kapott érte Oscar jelölést.De lehet csak szerintem.