Téma: Doghitters

_kutya_ 2010 szept. 27. - 19:41:43 Előzmény _kutya_
(2/2)
AntiPlayback Party!

Székesfehérvár
West Side Music Club

17:00 - E.K.E
18:00 - Daddy's Finger
19:00 - Eradication
20:00 - Közérdek
21:00 - doghitters
22:00 - Fegyelmezõ Részleg
23:25 - Scilly
00:25 - Aeben
01:25 - Garga Pitic
02:25 - Idõ Van

INGYENES!

AntiPlayback Party!

Nagyszabású underground demonstráció lesz október 9.-én Székesfehérváron.
A szombati fesztiválon 10 székesfehérvári zenekar lép majd fel a zenei paletta számos irányzatából.

A punkrock vonalat a fiatal Daddy's figers és a Közérdek mellett a streetpunk ikonja a Fegyelmezõ részleg valamint a darálós crust stílust játszó Garga Pitic képviseli az est folyamán.
Fellép továbbá Scylla a heavy metal tengeri szörnye, valamint a hagyományosan fergeteges bulikat csapó, progresszív metal vonalon mozgó Aeben.
A hardcore-metált kedvelõket a doghitters pörgeti fel, a black metál szeánszról pedig az Eradcation gondoskodik.
Még mielõtt azt hinnénk, hogy ideje hazamenni, hát nagyot tévedünk, ugyanis zárásként az Idõ van zenekar táncoltatja meg a nagyérdemût rengeteg profin elõadott feldolgozás dallal.

Mindenkit szeretettel vár a West Side Music Club!

Senki ne gondolkodjon, hogy mennyit kell fizetni ennyi zenekarért, mert a belépés ingyenes!
_kutya_ 2010 szept. 21. - 20:04:00
(1/2)
A zenekart 2007 december elején a régi Septic és Septic Pain tagok Joe és Lala keltették életre miután a Septic 2007októberében végleg a földbe állt. Az új zenekarban a tettes társak: Kutya (Flammable) és Ákos lettek.

Az intenzív próbákon gyorsan születtek a dalok, a hardcore és a metal határvonalait keresztezve, így 2008 februárjában már a Puzzle-Speudo Stúdióban rögzítettük elsõ promóciós lemezünket, amire 3 szám került rögzítésre.

A korong nagyon pozitív visszhangot kapott, és az országszerte megejtett sikeres koncertek is azt bizonyították, hogy jó úton járunk.

2008 végére már 12 számmal rendelkeztünk, és elérkezettnek láttuk az idõt egy nagylemez felvételéhez. A munkálatok a Bit – Beat King stúdióban folytak ”Wackor” Miki keze alatt. 2009 tavaszára elkészült a végleges koncepció, mind hangzás, mind pedig a borító tekintetében. A lemezen több vendég énekes mellett Tóth Gergõ a Bilnd Myself-bõl egy teljes dalt énekel.

Az Edge Records kiadóval 2009 áprilisában kötöttünk szerzõdést. A lemezünk június 4.én jelent meg BECSÜLET: felhasználói kézikönyv címmel.

Ezután újabb koncertek következtek, szerte az országban, valamint játszottunk határokon túl is (Révkomárom, Székelyudvarhely).

2009. július 17. sajnos megváltunk Ákostól, aki már nem érezte igazán magáénak a zenekart. Rövid tanácskozás után Lengyel Eriket próbáltuk ki, aki a számokat igen hamar megtanulta. Eddig beváltotta a hozzáfûzött reményeket. Egybõl a mély vízbe került, de bizonyított a koncerteken.

Újra jártunk Székelyudvarhelyen, játszottunk a haza metal / hardcore színtér elit zenekari elõtt (Blind Myself, Social Free Face, Watch My Dying, Wackor, Fürgerókalábak), valamint külföldi zenekarokkal (Franciaországból, Kanári-szigetekrõl, Romániából, Svédországból, Szlovákiából).

Az új számokat már Erikkel írjuk, lassan kialakul az új lemez dalcsokra, amik sokkal energikusabbak, harapósabbak az elõdieknél. Reméljük mielõbb végleges formájára tudjuk csiszolni a számokat, és mielõbb kézzelfoghatóvá tudjuk tenni az eredményt.

Addig találkozunk a koncerteken!

HardCore Still Lives!

Oldalak:
http://www.doghitters.com
http://www.myspace.com/doghitters

Kontakt:
kutya@doghitters.com

Jelenlegi tagok:

* Erik
* Kutya
* Joe
* Lala