KeyAccountManagerkovács jan. 19. 11:55:04 Előzmény Kosh
(3/3)

Ide írd a spoileres tartalmat


"a tudatosság és az átgondoltság" - Akkor hogyan magyarázod, hogy nem mondják meg, mi az a wendigo az ősasszony mellett, vagy hogy az ősasszony miért tűnik el teljesen, miközben elvileg Mr. Nobody miatta zaklatja Niles-t? Vagy hogy Robotman miért fogadja el, hogy már nem ember és nem szabad találkoznia a lányával, aztán 2 epizóddal később megint visszajön, hogy de, ő igenis ember és látni akarja a csajt? Vagy mi értelme van annak, hogy Danny végig tudja, hol van Flex, aki elvihet Niles-hoz, de nem mondja meg, mert fél Mr. Nobody-tól, közben amint Nobody odamegy Danny-re, elveszti az erejét és nem tud ártani neki? A teljes Beardhunter-dolog is tök fölösleges, mert Danny tudja, hol van Flex és Niles, csak nem mondja meg, és a dagadt pasi összesen annyit csinál, hogy eltűnik és visszavezeti a hősöket Danny-hez, aki akkor már, ki tudja miért, mégis megmondja, amit tud...
10/10
Kosh 2019 dec. 28. - 16:59:35 10/10
(2/3)
Kiváló sorozat, tele szívvel, humorral és észveszejtő sztorival.

A Doom Patrol talán legfontosabb erénye a tudatosság és az átgondoltság. Ez a sorozat épp olyan, mint a főszereplő karakterek. Fura, kilóg a sorból, de felvállalja a különcségét, hatalmas szíve van, és a furcsa külsőségek alatt végtelenül emberi. Annak ellenére, hogy a csapatban találunk robot testbe ültetett emberi agyat, fásliba csomagolt múmiaszerű fazont, nyúlós masszává alakuló nőt és egy többszörös tudathasadástól szenvedő lányt is.
KeyAccountManagerkovács 2019 júl. 14. - 10:21:24
(1/3)
Nem rossz sorozat, de nagyon sok (és ezt most szó szerint kell érteni) benne a férfi homoszexualitás, van egy nem nélküli szereplő, és az egyik rész (ha jól emlékszem a 8.) gyakorlatilag végig egy transzvesztita-bárban játszódik. Ezt azért írom, hogy mindenki tudja, mire számítson. Ezen felül, ha a jövendőbeli néző elfogad egy jó tanácsot, akkor a 10. részt (Hair Patrol) nem érdemes megnézni, ugyanis a legirritálóbb visszatérő mellékszereplő eredettörténete, aminek a hátra lévő 5 részben tényleg semmi fontos szerepe nincs, a másik szál pedig szintén elsikkad, ráadásul az egész rossz, unalmas.