2/10
Jim Hacker jún. 15. 18:12:03 2/10
(2/2)
A főhős egy ostoba csirkefogó mégis mindenki hasra esik előtte. Előfordul ilyesmi, Amerikában talán nem is olyan ritkán. Sajnálom, hogy ebből egyáltalán film készült mert ez lehetőséget adott a tehetségtelen Andy Griffith-nek arra, hogy közel két órán keresztül óbégasson, ordítozva hirdesse az üresfejűségét és bunkóságát. Szinte minden jelenetben benne van, körülötte forog minden és mindenki. Ritkán látható őrült ripacskodás az elejétől a végéig.
Walter Matthau feltűnik néhány jelenetben, ezen kívül vannak benne jó sikoltozós tömegjelenetek amikor Lonesome Rhodes női rajongói megbolondulnak a sztárjukért. A többi kiábrándítóan rossz.
gurtni 2011 jan. 28. - 20:55:01
(1/2)
Lonesome Rhodes jelentéktelen folkénekes, aki sikertelensége miatt apró lopásokból él. Egy nap felfigyel rá Marcia Jeffries újságírónõ, és egyengetni kezdi pályáját. Végül beteljesül Rhodes álma: híres tévésztár lesz. De a siker a fejébe száll: környezetével mit sem törõdõ, öntelt és önzõ karrieristává válik. Marcia, aki szerette Rhodest, de változásán megbotránkozott, minden elkövet, hogy visszataszítsa az ismeretlenségbe, s ez végül sikerül neki.