offtopic
F_E_B 2008 dec. 18. - 11:36:38 Előzmény Hargitai Gábor
(3/3)
"Hogyan lehetne õket segíteni?
Mit kellene tenniük, hogy lehetõséget kapjanak minél szélesebb körben megmutatni magukat??"

Egyszer voltam eddig a Zöld Macskában. A 3 színészen kívül volt még egy világosító-hangosító (asszem a rendezõ volt személyesen). A nézõk száma pedig ca 6 volt.
Elöször a keresletet kéne aktivizálni, aztán a lehetõségeket.
Amíg a néptömegek a Madáchban nézik a zenés bohózatokat, az ilyen darabok maradnak a pincében.
De talán nem is baj, nekem inkább ez jön be
10/10
TonioLilla 2008 dec. 17. - 23:19:46 10/10 Előzmény Hargitai Gábor
(2/3)
Korunk nagy hiánya a pédamutató emberi kapcsolatok bemutatása. A három egyfelvonásos három hiányosság (szerelembõl társas magány, beteljesedõ szerelem helyett érdekházasság, az érdekházassághoz csak szinpadias mázként kell az öröm és a bánat megtévsztõen öszinte megjelenitése) frappáns kifigurázásával szemléletes vitairat a korrekt emberi kapcsolatokért. Megbocsáthatatlan bún, ha ennek az elõadásnak a megtekintésével nem hívjuk fel a fiatalok, a szülõk, a pedagógusok, a jövõ generáció egészséges értkékrendjéért felelõsséget érzõ embertársaink figyelmét.
10/10
Hargitai Gábor 2008 dec. 06. - 22:15:15 10/10
(1/3)
Igen ritkán lehet része az embernek ilyen csodálatos szinházi estében. Mert szinház volt a javából, nagyon tehetséges fital szinészekkel. Köszönjük nektek. Együtt sírtunk és nevettünk a szereplõkkkel. Három különbözõ helyszín, különbözõ jellemek, hangulatok hihetetlen hiteles ábrázolással.
Láttunk kacér, zsörtölõdõ Júliát, pipogya Rómeót. Szegény szerencsétlen elárult leányt, a pénzért, elõrejutásét a szerelmét is eladó fiút.
És láthattuk minden eladó.
Jó lenne, ha valaki felfedezné õket!
Számukra a szinház templom és õk Thália papjai.
Napjainkban a média számára õk nem érdekesek, a valóság show-k szereplõi a sztárok, pedig mennyivel többet kaptunk tõlük.
Hédi elvarázsoltatok minket!!!
Hogyan lehetne õket segíteni?
Mit kellene tenniük, hogy lehetõséget kapjanak minél szélesebb körben megmutatni magukat??