10/10
Ágota Kiss 2021 dec. 12. - 21:49:28 10/10
(1/1)
NEM HISZEM EL, HOGY EGY ILYEN MÉLYSÉGŰ FILM egyetlen magyar filmkritikust sem bírt arra, hogy (INGYEN) megnézze és kritikát is írjon róla (FIZETÉSÉRT).
Lehet elfogult vagyok, mert én 40 évesen, stabil anyagi háttérrel (amit előtte multinál, középvezetőként megteremtettem napi 12-14 óra melővel heti min. 6 napban), váltottam és ma minimálbérért tanítok hátrányos helyzetű és külsejük, magatartásuk vagy a felmenőik miatt megbélyegzett gyerekeket... Jelenleg az ún. tőkejövedelmem több, mint a bérem...

Tehát én csodálom azokat, akik ezt a munkát végzik 20-on éves koruk óta..., tuti éhbérért! És tudják, hogy az ilyen gyerekek közül, kb. minden 8-10-et sikerül megmenteni 100-ból bizonyos mindenki által tudott és sajnos társadalmilag Mo-n totál elfogadott helyzettől és életvégkimeneteltől.
Tehát kedves filmkritikusok, legyetek szívesek erről a filmről valamit összehablatyolni...
Én nem tudom, hogy a főhős honnan merít ennyi kitartást...

UGYANIS: pl. meg sincs említve, hogy a főhösnő félsiket, a gyermekét simán felnevelné, mert küzd és dolgozik... és aki csak ismeri, mindenki segíti ebben, ahogy tudja. Csak felbukkan a múltja.
Kiderül van egy 8 éves öccse, akit egyből magához vesz... és persze felbukkan a saját apja..., aki most szabadult a börtönből...