mo90 2011 márc. 19. - 22:03:49 Előzmény King Diamond
(17/37)
Egyetértek a szinkronhangokat illetõen. Engem az is zavart egy kicsit ahogy eltûntek a karakterek (Cody az 5. évad után... mondjuk õ még oké mert a 6. évad elején megtudjuk hova ment.) De Brendan eltûnése a 7. évadra?!
9/10
King Diamond 2011 márc. 09. - 21:31:02 9/10
(16/37)
Az ötödik évad befejezésénél, vagyis 117 epizódnál járok a sorozatban. Mivel összesen 160 epizód van, így még hátravan 43 (hatodik évad 24+hetedik évad 19 rész). Az ötödik évadot jobbnak éreztem az elõzõnél annak ellenére is, hogy voltak dolgok, amik nagyon nem tetszettek. Ebben sajnos leginkább a szinkron a hibás, és nem a sorozat. Nem tudom, hogy miért kell lecserélni egy megszokott, és hangsúlyoznám, hogy jól bevált szinkronhangot még egy sorozat befejezése elõtt egy-egy karakternél. Nyilván ez alól kivétel, ha mondjuk a szinkronszínész meghal (mint Lincoln Burrowsnál, vagy Dr. House-nál), de ez a kényszerhelyzet miatt van. Az meg a leggázabb, ha a már jól bevált szinkronhangtól jóval gyengébb hangot adnak a karakterhez. És sajnos ebben az esetben most ez történt. Carolnak Kovács Nóra lecserélése Csere Ágnesre még el is megy, mivel hasonló hangja van a két színésznõnek. Viszont amit J.T.-vel, valamint Codemannel csináltak, az sajnos hervasztó. Olyan szinten jó volt Bor Zoltán, illetve Bolba Tamás a két karakternek pedig..Szokol Péter hangja nem rossz, de Codyhoz rohadtul nem illik, fõleg nem Bor Zoltán után. Glósz Viktor pedig egyszerûen gyenge Bolba Tamáshoz képest, és egyáltalán nem illik J.T.-hez. Ezek a hangváltások kábé az évad felénél történtek, és azóta kicsit élvezhetetlenebb lett számomra a sorozat. Fõleg, amikor J.T., meg Cody szerepelnek sokat. Ezt nagyon sajnálom, mert J.T. az eleje óta az egyik kedvenc szereplõm. Cody annyira nem, de amint láttam, nem is fog szerepelni mostantól, már az ötödik évad utolsó pár részében sem volt benne, és majd csak a fináléban tér vissza. Nem is baj. Egyre jobban kezdtek idegesíteni a hülyeségei, amire még rátett Szokol Péter hangja is. J.T. és Dana a mai napig a kedvenceim, és felzárkózott melléjük Mark, valamint Al is, aki a mostani évadban kicsit több szerepet kapott, mint a negyedikben Mark. Más negatívumot nem tudnék mondani, de a szinkronok épp elegek. Ettõl függetlenül kíváncsian várom a hatodik, valamint a befejezõ évadot is.
Az ötödik évad értékelése: 8/10.
9/10
King Diamond 2011 febr. 14. - 19:43:51 9/10
(15/37)
Jó rég írtam már a harmadik évadról, azóta eltelt egy vizsgaidõszak, és már az ötödik évad közepénél tartok, habár ez azért nem egy nagy teljesítmény, tekintve, hogy majd' 3 hónap telt el. Pedig már karácsony elõtt is akartam írni a negyedikrõl, aztán volt, mikor úgy gondoltam, hogy majd az ötödik évad megnézése után írok egyben a negyedikrõl-ötödikrõl. Ám most úgy döntöttem, hogy külön-külön szeretnék írni az egyes évadokról, ahogy eddig is tettem, attól függetlenül, hogy azért eléggé hasonlóak. Egész jó volt a negyedik évad is, bár jó lett volna még tavaly írni róla, akkor biztos több mindent tudtam volna említeni. Az évad elsõ pár része nagyon jó volt, szinte pillanatok alatt megnéztem. Mint már említettem az elõzõ bejegyzésben is, a harmadik-negyedik rész környékén változott egy kicsit a fõcím, ami szintén jó, hisz elég unalmas lenne ugyanazt a fõcímet nézni 7 évadon keresztül. Aztán kicsit lentebb ültek az évad középsõ részei.
INNEN ESETLEG SPOILER IS LEHET!
A szereplõk közül nem nagyon változott a véleményem, a kedvenc továbbra is Dana, és J.T., viszont az tetszik, hogy egyre jobban elõtérbe helyezték (és helyezik is, az ötödik évadban is) például Markot, jókat lehet rajta is kacarászni. És még azt se bánom, hogy Brendan meg kicsit háttérbe szorult, úgy sincs túl nagy szerepe. Nem gondoltam volna, hogy J.T. egyszer fõiskolára fog menni, és még hasonló jegyeket is fog kapni, mint Dana:) Az például egy jó rész volt. Cody is jó szereplõ, de néha már meg lehet unni a fárasztó baromságait, némelyik epizódban már túlságosan is fárasztó, és ettõl kevésbé élvezetes az adott epizód is sajnos. Ami még nekem negatívum volt, az az új baba behozatala. Ez a szál egyáltalán nem tetszett/tetszik.
Ahogy nézem, egyre több részt rendez Patrick Duffy, úgy látszik a végére már csak õ marad.
SPOILER VÉGE
Az ötödik évad kilencedik részénél járok most, nem volt eddig az sem rossz, talán kicsit jobb, mint a negyedik volt. Így, az elõzõekkel is összevetve persze, a negyedik évad értékelése: 7/10.
10/10
Hegedûs Dóra 2011 jan. 20. - 17:50:53 10/10
(14/37)
imádtam kisebb koromban is és most is nézem a prizmán,ha valakinek nincsen megtudja nézni magyarul fenn van az online-sorozatok.hu-n
10/10
Renaissance89 2010 dec. 25. - 15:13:46 10/10
(13/37)
Letöltöttem angolul a sorozatot. Nem tudja valaki, honnan lehet hozzá feliratot keríteni? Angol felirat is tökéletes. Köszi.
minimano96 2010 dec. 22. - 23:42:18
(12/37)
Igen amúgy újra adják most a Prizmám minden délután és este nézem :DDD
9/10
King Diamond 2010 nov. 19. - 12:23:26 9/10
(11/37)
Végeztem a harmadik évaddal is. Sõt, már a negyediket is elkezdtem. Egész jók. A harmadikat nem is került olyan sok idõbe megnézni, csak lusta voltam róla még írni, bár idõm sincs olyan sok most megint. A fõcím még ugyanaz volt, mint eddig, de a negyedik évadban már kicsit más, ami tetszik, hogy végre változtattak. Viszont nem tudom miért, de kábé a harmadik évad közepétõl már nem mondanak be magyar epizódcímet. Az is elég zavaró, hogy az egyes epizódok elején és végén bemondják a készítõket, miközben meg még/már megy a szöveg.
Szereplõkrõl néhány szó: egyre jobban kezdem megkedvelni Codyt, fõleg így, a negyedik évad eleje óta. Kíváncsian várom, hogy össze fognak-e jönni a késõbbiekben Dana-val vagy sem. Azért egy csók már elcsattanhatott volna köztük, meg is lett volna a helyzet. Mark is egyre jobban tetszik, ahogy növöget. JT meg alap. Neki vannak mindig a legnagyobb hülyeségei, azokon lehet a legnagyobbakat derülni. Azért a harmadik évad utolsó része az szép volt, amikor JT meg Dana együtt táncolt a sulis bálon. A többiek sem rosszak persze, de õk a legjobbak.
Egyre több epizódnál látom kiírva rendezõként Patrick Duffy nevét. Úgy látszik õ is beszállt társrendezõként Richard Correll mellé.
Jó volt a harmadik évad is, hasonló mint az elõzõ kettõ.
A harmadik évad értékelése: 9/10.
9/10
King Diamond 2010 szept. 17. - 20:16:49 9/10
(10/37)
A második évad is hasonló volt, mint az elsõ. Annyi különbséggel, hogy nem 22, hanem 24 epizódot tartalmaz. Elég sokáig tartott megnézni, mert nem néztem mindennap, így némely részekre már alig emlékszem. A szereplõk közül egyértelmûen Dana és J.T. lett a kedvencem az eddig látott két évad alapján. A többiek sem rosszak persze. Az elsõ évadhoz képest kimaradt Carol anyukája és nõvére, ami nekem nem jelentett gondot, mint ahogy a fodrász szalon hanyagolása sem. A fõcím szinte ugyanaz volt, mint az elsõben, hátha változik kicsit a késõbbiekben. Cody magyar hangja az évad folyamán változott, Széles László helyett Bor Zoltánra, aki egy fokkal jobban illik hozzá. Epizódokból a két Hawaii nyaralásos részt mindenképp kiemelném, mint az évad egyik legjobb epizódjait, de a J.T. barátnõs rész sem volt rossz (valamikor a vége fele az is), helyes csajt választottak arra a szerepre.
Néhány epizódban megintcsak láthatunk feltûnni egy-egy ismertebb színészt, leginkább David Graf-ot emelném ki, vagyis Tackleberry õrmestert (aki azóta sajnos már meghalt).
Nemsokára kezdem a következõ, harmadik évadot.
A második évad sem volt rosszabb, mint az elsõ, és az külön tetszett, hogy voltak részek, amik kapcsolódtak egymáshoz, nem úgy, mint az elsõben. Az viszont nem volt jó, hogy egyes epizódok végén, az utolsó jelenetekben is voltak beszédek, amik viszont már nem voltak szinkronizálva, és németül mentek, amikbõl keveset értettem. De ez persze nem a sorozat hibája.
A második évad értékelése: 9/10.
9/10
King Diamond 2010 aug. 16. - 22:41:25 9/10
(9/37)
Gondolkoztam, hogy a Harmadik mûszak után melyik sorozatot kezdjem el nézni. Több is van, ami érdekel, de most vígjátékra vágytam, így az Egyrõl a kettõre jutott eszembe. Annak idején néztem a tévében, de részrõl-részre, évadról-évadra sosem. Így most erre esett a választásom, és végeztem is az elsõ évaddal. Nem rossz, nem rossz. A szereplõk valóban jó össze lettek válogatva, mindenki jól hozza a rá osztott szerepet. Talán kicsit csak Cody idegesít, Széles László hangja sem illik hozzá, meg Sasha Mitchellt is furcsa ebben a 'kretén' szerepben látni a Kickboxer vagy a Dallas után. A szereplõk közül nekem eddig Dana, J.T., Frank, Karen jönnek be a legjobban, Frank felesége annyira nem (bár lehet, hogy a színésznõ miatt, aki annyira nagyon nem szimpatikus), a többi gyerek meg úgy ahogy, inkább semleges. Voltak jó részek az elsõ évad folyamán, az utolsó, szépségversenyes például, de ide lehetne sorolni a bulis részt is, amikor Dana el akart menni egy koncertre. Némely részekben egy-egy mellékszerep erejéig jó volt feltûnni látni más filmekbõl/sorozatokból ismert színészeket. A szinkron is rendben van, leszámítva a már elõbb említett Széles Lászlót, aki nem illik Codyhoz.
Nemsokára kezdem a második évadot.
Elég jó itt a sorozat értékelése, az elsõ évadot végignézve én még nem adnék max pontszámot neki. Így, az elsõ évad értékelése: 8/10.
Lesz ez még jobb is, hisz még hat évad van hátra.
6/10
nikato 2010 máj. 01. - 16:50:10 6/10
(8/37)
Köszi!:) Már a 2. évadnál járok! De itt alig akarta elindítani a letöltést! (Az 1. évad még simán ment)
kapribogyó 2010 máj. 01. - 11:38:21 Előzmény nikato
(7/37)
a sorozat letölthetõ itt!:)
http://sorozatokingyen.org/page.php?285
6/10
nikato 2010 ápr. 10. - 23:36:15 6/10
(6/37)
Nagyon klassz sori!:D
makrai.lilla 2009 okt. 14. - 23:56:32
(5/37)
bosszutallok 2008 dec. 24. - 12:00:41 Előzmény nymphetamine.girl
(4/37)
Szió!

Írtam neked egy ímélt a címedre, majd olvasd el :)) köszi
nymphetamine.girl 2008 okt. 30. - 18:21:48
(3/37)
jah igen. e-mail címem: badgirl8@freemail.hu
nymphetamine.girl 2008 okt. 30. - 18:20:26 Előzmény bosszutallok
(2/37)
nekem megvan az összes rész!! ha érdekel dobj egy e-mailt és kitaláljuk hogyan tudok neked segíteni! :)
bosszutallok 2008 aug. 24. - 14:57:47
(1/37)
Jó is volt ez.

Múltkorában gondolkoztam rajta, hogy meg kellene szerezni.

Esetleg, valaki nem tudna segíteni, hol érdemes elkezdeni a keresését, vagy esetleg akinek meg lenne ?

nem is tudom, hogy meglehet-e vásárolni egyáltalán dvdn.

Ha valakinek meglenne, írhatna egy imélt nekem és megbeszélnénk

köszi:)