10/10
Balog Eszter júl. 10. 14:27:23 10/10
(4/4)
Nagyon jó film, remek színészi alakításokkal. Annyira aktuális kérdésekkel foglalkozik, hogy mindenképpen érdemes megnézni.
casela jún. 26. 12:34:21
(3/4)
Érdekes, hogy ilyen alacsony értékelést kapott mindenhol ez a film. Persze annyira nem nagy szám, mondjuk nem nézném végig még egyszer. De ennél sokkal rosszabbak is kapnak sokkal jobb értékelést.
És nekem nagyon hasznos volt. Azért a néhány párbeszédért megéri. Elvált szülők gyermekeként egy csomószor át tudtam érezni Carter helyzetét. Ahogyan folyamatosan két vélemény közt örlődik, és mindketten próbálják magyarázni neki a maguk igazát. Ő pedig próbál igazságot tenni és mindent rendbe rakni. Holott nem az ő dolga lenne.
valleyresearchers101 2017 szept. 28. - 03:38:56
(2/4)
Ez olyan fantasztikus film, hogy nehéz elhinni, hogy ez Zicherman rendezõi debütálása. Karlin és Zicherman forgatókönyve rendkívül okos és szellemes - a humor és a hozzáértõ betekintést egy nagyon kielégítõ hatással ötvözi. Zicherman pontosan úgy érezte a pacing-et, hogy a közönség intelligenciájába vetett hitet nem látja soha. A karakterek vonzóak és a színjátszás nagyon jó. Ha egy felnõtt gyermek a válás vagy egy elvált szülõ, aki aggódik a gyermekek, akkor valószínûleg felismerni valamit ebben a filmben. (Amikor Carter átmegy a szülei válási papíroin, megpróbálja elkapni az apró, nevetséges állításokat.) Ebben a filmben látsz valamilyen fájdalmas igazságot az emberi természetrõl és a komplex családi kapcsolatokról - mindig humorral és együttérzéssel. Ez az egyik legjobb vígjáték, amit láttam.
Teréz anyu 2014 szept. 01. - 21:55:08
(1/4)
Annyit tudnék elmondani errõl a filmrõl, hogy jó a zenéje és Jessica Alba, baromi keveset szerepel benne és furcsa azzal a tetkóval.