Téma: Farkas-patak

6/10
User Friendly 2022 nov. 17. - 13:32:16 6/10
(3/3)
Na, most fejeztem be a 2. évadot.
A 4. részig teljesen jól működik a sorozat. Vannak karakterek, izgalmas a sztori, bár
nagy meglepetések nincsenek benne. Az mondjuk eléggé furcsa, hogy egy kvázi sivatagban senki soha nem veszi észre, ha a gyilkos autója közeledik, de még azt sem ha tőle 10 méterre megáll. :D Na jó, oké, ez ilyen.
Az utolsó két rész viszont tragédia. Az addig relatíve racionálisan viselkedő szereplők minden átmenet nélkül meghülyülnek, nagyobbnál nagyobb baromságokat csinálnak. Legalább tízszer likvidálhatnák a gyilkost, de nem. Simán elmenekülhetnének, de azt sem, inkább bambán nézelődnek és értelmetlen dolgokkal húzzák az időt. Mintha az lett volna a cél, hogy felülmúlják a Halálos kitérő agyhalott szereplőit, ami asszem sikerült is.
Az utolsó 2 rész izgalmas helyett idegesítő lett.
6/10
User Friendly 2022 nov. 16. - 13:21:26 6/10
(2/3)
Az eredeti filmhez képest, ami nem volt akkora durranás, egész jó sorozat. Az első évad bosszúfilm egy tökös csajjal, talán egy kicsit hosszabbra nyújtva a szükségesnél.
A második évad erénye, hogy nem ezt a vonalat viszi tovább, hanem visszatér az eredeti sztorihoz, ahol Mick Taylor turistákat gyilkol, de megemeli a tétet azzal, hogy immár egy teljes turista busz utasait pusztítja.


Ami nagyon nem tetszett, hogy Taylorból szinte egy elpusztíthatatlan lényt teremtenek, aki három karóval a falhoz szegezve is képes a megmenekülésre, ráadásul úgy hogy az egyik kampós végű piszkavas a falban marad, tehát teljes lehetetlenség, hogy onnan leakasztotta magát. Az is érthetetlen, hogy a főhős csaj mitől érzi azt, hogy minden rendben,
miért kapunk egy szinte heppiendes finálét az első évad végén, miután tisztában van vele, hogy a gyilkos megmenekült.



Ha ezeken és még néhány kisebb logikátlanságon túl tudunk lendülni, akkor egész jól nézhető kis sorozat.
Az első évad főcímzenéje (Lisa Salvo: Who killed cock Robin) nagyon fájintos kis trip-hop.
10/10
zimike 2019 okt. 24. - 19:45:36 10/10
(1/3)
Mick Taylor a túrista tömeggyilkos ELEMÉBEN van .
Egy vérszomjas gyilkos aki nem ismer irgalmat.
Áldozatatit van amikor becserkészi de van amikor
spontán belezi ki. Kemény film amely igaz történeten
alapul.