Téma: Farm VIP

Elhaym 2020 dec. 09. - 11:26:07 Előzmény Magenta99
(35/215)
Remélem nem rá szabják a döntőbe jutós játékot és ott elsőnek kiesik.
Magenta99 2020 dec. 09. - 07:28:32
(34/215)
Nap mint nap elcsodálkozom azon, hogyan lehet valaki ilyen képmutató, hazug rongy, mint a szidnike...
Ez a perszóna az anyját is eladná azért a 11 millióért.
Zsupsz 2020 dec. 09. - 06:55:53
(33/215)
Sydney undorító hazug kétszínű csaló Ritával együtt, aki az alsótagozatos szintet sem éri el. Demcsák meg mindehhez asszisztált. Gratula tv2.



Elhaym 2020 dec. 08. - 17:14:44 Előzmény tortura
(32/215)
Remélem ő kapja. A fiúk nem érdemelnék meg, hogy ma kiessenek.
tortura 2020 dec. 08. - 15:13:32
(31/215)
Szerintem ma Vivi kapja az útilaput. Rita most először vált szimpatikussá, mikor közölte, hogy ő ilyen intrikákban nem vesz részt.
Magenta99 2020 dec. 05. - 14:39:47
(30/215)
Én nem értem, ezek elfeledkeznek teljesen a kamerákról? Nem tartanak attól, hogy lejáratják saját magukat a folytonos szarkavarással és hazudozással?
Ez a Sydney nevű undorító celebnőci megint kimutatta a foga fehérjét. Ő kezdte el oltogatni Vivit, hogy a lányok fogjanak össze a fiúk ellen, majd úgy adta elő a drabális nagyasszonynak, hogy a Vivi azt szeretné, hogy fogjanak össze és tegyék ki a fiúkat.
Undorítanak az ilyen kétszínű, hazug, szarkeverő békák.
tortura 2020 dec. 04. - 13:12:27
(29/215)
Hát, tegnap volt először, hogy kiakadtam a piros csapatra (is). Ahelyett, hogy ők is összetartanának, kigolyózzák egymást. Csodás. Sejthették volna, hogy ez lesz.... Értem én, hogy Máté nem a legélesebb kés a fiókban, de jobb lett volna, ha rátesznek mindnyájan valamelyik gyenge lányra. De még így is jó lett volna, hogy a kis hülyeleányt hívta ki, mert simán kiverte volna. Kár volt ennyire gavallérnak lenni. Így most már az lesz, amit a sárgák akarnak. A három lány nagyon összetart, pláne, ha szemétkedésről van szó. Szegény Vivi közeledik, azt hiszi, befogadták, pedig szó sincs róla, csak hülyítik, aztán majd hátába szúrják a kést. Pontosan úgy, ahogy Máté megjövendölte, legközelebb ő kapja az összes sárga útilapuját. Nyilván egymásra nem tesznek, Kucserától és Zalántól félnek, szóval marad Vivi.
Ez a szerencsétlen Sidney meg talán szerelmes magába, vagy nem tudom. Mindig úgy passog és akkorákat, mintha nonstop szépségversenyen lenne és minden pillanatban fotóznák. És borzalmas kétszínű, igaz, ezt levette Vivi is és Máté is. Remélem, ha legközelebb Vivit akarják kiszórni, ő meg szépen hazaküldi a kis áspist.
dzsenibaba 2020 dec. 03. - 16:18:54
(28/215)
A 3 APE női lényeket(H.É.-T.R.-S.B. ki kéne takarítani onnan. Nem tudom miért de a kőbunkó zsolti gazda nagyon favorizálja őket.
tortura 2020 dec. 03. - 11:38:35
(27/215)
Én nem ismerem Zalán előéletét, mert - igazat megvallva - nem szoktam nézni ezeket a reality sorozatokat. Ezt is csak a Viszkis miatt néztem.... (hamu a fejemre, tudom, hogy gáz, hogy egy volt bűnözőnek drukkoltam, de ez van).
Szóval nem tudom, Zalánt honnan kéne ismerni, de nagyon szimpatikus, nemcsak a kitartása, munkabírása, hanem a csendes szerénysége is. Emberileg is kiváló, mert képes a megbocsátásra. Mikor Attila elég durván nekiugrott egyszer (a vizes feladatnál, amit Attila nyert meg), mert volt valami félreértés, akkor Zalán csak annyit jegyzett meg, hogy "mi nem ilyen stílusban szóltunk hozzád, Attila". Utána túllépett rajta és nem hánytorgatta fel egyszer sem és el tudta fogadni, hogy neki ilyen a vérmérséklete. Attila egyébként hihetetlen önkritikával van megáldva. Utólag olvastam, azt nyilatkozta, hogy rossz nézni, néha milyen parasztként viselkedett.
Kucsera is megfogja a munka végét, nincs vele gond. Ami miatt mégsem neki drukkolok az az, amit alant valaki le is írt. A 3 nővér nagyon befolyásolja.
7/10
Hoyt a seriff 2020 dec. 03. - 10:21:50 7/10
(26/215)
A Nyerő Párosban nem kedveltem Vivit, de itt pozitív csalódást okozott nekem is. Hasonló a helyzet Zalánnal, ha valaki azt mondta volna tavasszal, hogy egyszer majd neki fogok szurkolni, kinevetem. Nem tudom hogyan lesz a döntő, de remélem Kucsival kiegészülve ők lesznek a top 3. Látom nagy az egyetértés Dr. Genyával és Kicsi Énnel kapcsolatban, nem is ragozom tovább. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de sajnos van egy olyan érzésem, hogy az előbbi döntős lesz.
Magenta99 2020 dec. 03. - 07:28:38
(25/215)
Igazatok van, az Éva egy undorító genyó, de ő legalább nyíltan felvállalja, hogy ő egy ilyen szemét típus.
Bezzeg ott van az az alamuszi, kétszínű Sydney.
Hatalmas pofával károg, hogy így az őszinteség, meg úgy a kétszínűség - aztán, amikor Vivi megkérdezte tőle, hogy ő kire szavazott, hogy ki van a rangsor alján, azt hazudta, nem emlékszik, talán Mátéra, majd a kamerába belenézve kiokádta, hogy ő bizony a Vivire szavazott, mert ki ez a Vivi, miért képzeli magáról, hogy valaki, stb, stb....
A beszélgetéseken is folyamatosan duruzsol, uszít - ritka egy genyó, kétszinű kis dög.
Miért, ő kicsoda? A Vivit kábé az egész ország ismeri, de ez előtt a műsor előtt még életemben nem hallottam ennek a kis gusztustalan libának a nevét. Influencer - vagyis olyas valaki, aki a meztelen micsodáját mutogatja a neten és ezért kap pénzt....
filoszemitabéluska 2020 dec. 02. - 18:23:21 Előzmény tortura
(24/215)
Vivi valóban kellemes csalódás. A Luxus feleségekben nyilván a rá kiosztott szerepet játszotta. Itt kendőzetlenül előbújik a valódi énje és egy szimpatikus, csinos, kedves lányt láthatunk. Ő az egyik leg rokonszenvesebb szereplő. Nagyon jó benyomást tett rám, amikor a kötelet fogva, lapokat kellett felállítani egy billenő asztalon. Tetszett az ügyessége, kitartása, akaratereje.
Nekem Ambrus Attila is szimpatikus volt. Valahol azt érzem (sokak elítélő véleményével ellentétben) hogy helyrebillent az igazság, hogy a társadalom tulajdonképpen visszafogadta magába és lehetőségeket nyújt neki, akár egy ilyen játékban való részvétel lehetőségével. Bűnöket követett el, amiért jogosan zárták be, de igazságtalanul súlyos ítélet született a perében, amivel egyértelműen azt üzenték az embereknek, hogy a szaros bankok mocskos pénze sokkal nagyobb érték, mint az emberélet. Gyilkosságokért nem osztottak ki 17 évet (Szögi Lajos,,, Marian Cosma esete, PÉnzes Henriettát elevenen felgyújtó fiatal stb.) A Viszkis kínosan ügyelt rá minden bankrablásnál, hogy emberéletben ne essen kár. Semmiképpen nem egy elvetemült bűnöző.
tortura 2020 dec. 02. - 13:28:24
(23/215)
Meglehet, de gyenge pontja neki is van. Mondjuk nekem ez ellenszenves, hogy mindenkit kipofázik a háta mögött azzal a Sidneyvel. Már előre károg, hogy biztos nem segítenek, biztos nem lesznek csapattagok.... Ehhh...
Vivinek nagyon jó a tűrőképessége. Én már elküldtem volna melegebb éghajlatra (kamera ide vagy oda) Évit, mikor elkezdte oktatni, hogy hogy kell hagymát aprítani..... Mert az úgy persze nem jó, ahogy Vivi csinálta (valszeg akárhogy csinálta volna, sehogy nem lett volna jó a nagysasszonynak). "Megtanítsalak, hogy kell hagymát vágni? Szoktál főzni?" Áááááááááá... ott hagytam volna a francba. A falra mászom az ilyen fölényeskedéstől.
tortura 2020 dec. 02. - 12:12:04
(22/215)
Ja, ez vicces volt. Erőnléti vagy ügyességi játékban Attila legyőzte volna a sérült ujja ellenére is. Én sem értem, hogy a szabálykönyvükben nem írnak erről, hogy ilyet lehet....? Hogy segítenek a versenyben lévő játékosnak bekiabálással? Mert anélkül lehet, hogy Évike sem nyert volna.
Őneki akkora önbizalma van, hogy még csak kétségei sincsenek arról, mennyire görény a stílusa. Lazán és könnyedén közli a többiekkel, hogy először figyelte őket, majd azért piszkálta őket, mert kíváncsi volta reakciójukra. Én hányok ettől a típustól. Nekem is volt ilyen kollégám, aki ezt csinálta, állandóan a másik tűrőképességét tesztelte. Nálam csak azt éri el az ilyen, hogy gyakorlatilag messzire elkerülöm, a kommunikációnk meg zéróra redukálódik. De ebben a játékban ez sajnos nem megoldható. Fura, hogy ilyet inkább nők csinálnak. A férfiak valahogy nem érzik szükségét annak, hogy mindig a másikat piszkálják.
Még az a vicces, mikor kiírják a nevek alá a foglalkozásukat. Éva asszony neve alatt: modell és üzletasszony. Nos, nem tudom, hogy milyen modell lehet, mert akkor segge van, minta sörös lónak és olyan lábai, hogy szántani lehetne velük.
Az a kis vékony csaj, aki meg issza Éva szavait, ő is valami modell. De olyan a mosolya, mintha egy számmal nagyobb protkót kapott volna.
Vivi meg kedves, őszinte, dolgos lány és megcáfolta az összes vele kapcsolatos sztereotípiát.
Nekem még Demcsák is fura. Ő hiányolja néhány játékosból az "emberi" oldalt. Ő, aki gyakran olyan jéghideg, hogy elképesztő. Néha ha van valami érzelmi megnyilvánulása, számomra már az is álságosnak hat.
Zsupsz 2020 dec. 02. - 06:26:18 Előzmény Zsupsz
(21/215)
A sárga lányok darálták be. Elírtam.
Zsupsz 2020 dec. 01. - 20:04:20 Előzmény tortura
(20/215)
Egyetértek. Akkor is nagyon szemét volt amikor a párbajnál rabló multját emlegette. Nem akarom mentegetni Attilát, leülte amit kellett, próbál felszínen maradni. Nem az ő hibája, hogy beválasztották a műsorba. Amikor a sárga lányok előítéletesen arról beszéltek, hogy Vivi biztos nem fog nekik segíteni. Nagyon örültem, hogy beégtek, Vivi mosogatott minden nyávogás nélkül. Nem lesznek ők soha a csapat szónak még a közelébe sem kerülnek. Mondjuk én se tepernék egy sárga barátságáért sem. Talán Kucsera, de ót is elég jól bedarálták a piros lányok.
tortura 2020 dec. 01. - 19:43:46 Előzmény Zsupsz
(19/215)
Egyetértek. Akkor nem csak én látom így. Egy másik fórumon azt írta valaki róla, hogy olyan, mint a kígyó: először figyeli, bűvöli az áldozatát majd megöli.
Nekem is ellenszenves és egyre inkább az. Még arra is képes, hogy belemondja a kamerába, hogy azért ő jól odaszúr a másiknak, "csak hogy érezze a törődést". Amit Vivivel művelt, az meg már arra vall, hogy egy érzelmi analfabéta. Akármennyire nem kedvelek valakit. sose csinálnék ilyet, nem rugdalnék egy földön fekvő embert. Megmondta, hogy nem akar a problémájáról beszélni, rossz lelkiállapotban van. Hát addig b@sztatták (már bocs), amíg el nem sírta magát szegény. Utána meg jött a látszatvigasztalás... hogy de hát nem akartunk bántani. Nem irigylem a családtagjait, az biztos. A másik két hülye tyúk meg vakon követi Évát, mint az istent.
Sajnálom Attilát, hogy kiesett, mert egy sokoldalú, őszinte ember. Az is gusztustalan, hogy feszt felhozzák neki a múltját. A büntetését leülte, többet ült, mint 3 gyilkos együttvéve. Akkor hagyják már békén. Évike meg főleg maradjon csöndben a múltját illetően, mert biztos van pár férfi, aki látta a régi pornófilmjeit. Ahogy Csisztut is felismerték a régi felvételeken, őt is fel lehet.
Már csak abban reménykedem, hogy nem ez a görény csaj nyeri meg a játékot. Én innentől Zalánnak drukkolok.
Zsupsz 2020 nov. 30. - 21:08:47
(18/215)
De egy gerinctelen, szarkeverő, kétszínű aljadék az éva. Direkt kisbetűvel.
tortura 2020 nov. 28. - 14:06:22 Előzmény Magenta99
(17/215)
Ezt rajtuk kell számon kérni. Éva valószínűleg így vállalta el a feladatot. Valóban igazságosabb lett volna a másik csapatba is tenni egy idősebb hölgyet, de semmiképp nem értek egyet abban, hogy kolonc lett volna a nyakukat, de ezt már alább leírtam, nem szeretném magamat ismételni.
Azt én sem nagyon értem, hogy a fenébe tudtak több mustot produkálni a sárgák - ismerve az előzményeket. Talán a nézők és a piros csapat felé is korrektebb lett volna, ha látjuk a mérlegelést. Mert a gazda szerint kétszer is lemérték.... Hát, igazságosabb lett volna ezt a saját szemünkkel látni.
Jó volt látni, hogy a végére tényleg összeért a piros csapat közösséggé, bár sajnos pont addigra jött el a pillanat, hogy már nem csapatként funkcionálnak. Attilának megint csak igaza van, Zalánnak jó esélye van nyerni, ahogy Gábornak is.
Horváth Évike.... igazi kígyó. Nem fordítanék neki hátat, az biztos. Eddig sem nagyon szimpatizáltam az egykori pornószínésznővel, ezek után meg pláne nem fogok. Mikor mindenáron beszédbe akart elegyedni Vivivel és nem esett le a tantusz, hogy a másik nem vevő a bájolgásra, mert a a feladatra koncentrál. Egyébként sem barátkozni akart vele, csak piszkálódni. Ilyen téren a férfiak mennyivel különbek tudnak lenni.
Bay Éváért sosem rajongtam különösebben, de most nagyot nőtt a szememben, ahogy beszélt és ahogy búcsúzott a többiektől. Szimpatikussá teszi, hogy szereti és tiszteli a fiatalokat, ahogy mondta, erőt merít belőlük. Egyetértek és magam sem szeretem, mikor a középkorú vagy idősebb korosztály bezzegel vagy szidja a fiatalokat. Méltósággal búcsúzott. André? ... Neki legalább annyira nem volt ott semmi keresnivalója.
Őszintén szólva tisztelem ezeket az embereket, mert én egy nap után meghalnék ott - ilyen körülmények között.
Magenta99 2020 nov. 28. - 11:56:49 Előzmény tortura
(16/215)
Érdekes módon, a sárga csapatnál nincs kinevezve 1 ember, aki csak a háttérfeladatokat végzi, ennek ellenére is rend van, kajálnak és sorra nyerik a versenyeket, mert nem cipelnek magukkal egy koloncot.
Az Évamama semmilyen feladatban nem vesz részt, emiatt - hogy állítólag fair legyen a verseny - a sárga csapatnak mindig 1 fővel kevesebbel kell kiállnia versenyezni.
Akkor eleve miért nem így hirdették meg a versenyt - mindkét oldalon 1-1 nagymami, aki csak mos-főz-takarít és van 5-5 versenyző.
Na így, fair lenne.....