Téma: Farm VIP

Bonitó dec. 09. 11:13:52
(159/159)
Én azt várom, hogy mikor költözik össze a két csapat?! (Talán jobb lesz a műsor, vagy rosszabb?!)

Csakhogy két ember felesleges, mert tíz ember költözik. Az is lehet, hogy kiesik ma/holnap valaki (talán Kuki?) Tamás pedig feladja esetleg?!
Mindenesetre furcsa ez a "két komponensen darázs-méhecske csípés" történet. Az is furcsa, hogy a sérült kezet "csak felfelé" lehet tartani?! Miért nem kötötték fel a kórházban? Azon kívül, mindenki tudja, (gondolom én, hogy mindenki, ha már én is tudom, amikor nem vagyok jártas a bulvárban!),  hogy a játék időtartama alatt esedékes Visvader Tamás és párjának, a második gyermek születése.

Nyilván Tamás haza akar menni a feleségéhez?! Vagy, bizonyára eddig szólt a szerződése?!
És ez érthető is. Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem más játékost kerestek Tamás helyett, ha ilyen eset forgott fent náluk?!

( Már azt sem értettem, hogy a csatorna egy másik műsorában - Ázsia Expressz-ben  - szereplő Liu testvérek is programjuk miatt adták át a helyüket Gáspár Evelin-Gáspár Zsolt párosnak anno, illetve mostani évaban pedig Marics Petiék adták át a helyüket, szintén a Gáspároknak (Győzőnek és Beának). Úgy látszik ez a csatornánál divat lett?!

Egyébként, ha nagyon átgondolom a dolgokat, akkor azt hiszem, hogy változott a véleményem! 
Eddig nagyon frusztrált Visváder Tamás! Szinte ugrottam a szavaira, mondataira, hozzáállására, szájmenésére.
De közben elnéztem Demcsák Zsuzsa műsorvezetését! Ebben a műsorban is nagyon gyengén muzsikált. Gáspár Zsolt, mint műsorvezető no comment. Lehet Zsoltot szeretni vagy nem szeretni.
Igaz, Győzőnél mindenesetre szimpatikusabb ideig, óráig, - mint az Ázsia Expresszben is - , de hááát, nah, azért mégse!

Demcsák Zsuzsa a Tv2 " Money or Love - Fogadj a szerelemben " c. a Karib tenger térségében forgatott párkereső reality műsorában esett ki a pikszisből pár hete. Ahol több alkalommal részegen vezette a showt! ( A fórumozók legnagyobb felháborodására.) És a csatorna hagyta?!
Szerencse, itt a Farm-ban tartja magát.

A lényeg, hogy ha jól megnézem - és főleg félreteszem ellenszenvem - , akkor el kell ismerni, hogy Visvader Tamás az összes Tv2, sőt az RTL Klub összes műsorvezetőit kenterbe verheti hamarosan?!
A műsorral kapcsolatban pedig, már én is el tudom képzelni, hogy full forgatókönyv szerint megy az egész. Sőt, a játékoknál sem úgy és az történik/történt amit látunk. (Régen, még elhittem, hogy nincs forgatókönyv! Mert azt akartam elhinni! Mert szórakozni akartam és nem kritizálni.:)

Node, Kiváncsian várom, hogy mi lesz ma este Tamással? Megy, vagy maradt? Vagy Kuki is megy?! :)
delmar59 dec. 09. 04:00:01 Előzmény Bonitó
(158/159)
Maximálisan egyetértek az általad leírtakkal, mindenben egyezik a véleményünk. Én is nagyon csalódtam a piros csapatban.
Bonitó dec. 08. 08:54:43
(157/159)
Szorcsik Vikiről  és Dalmáról - a két csapatot bomlasztó hölgyeményekről - már leírtam a véleményemet, amikor még együtt voltak a piros csapatban.
Ez a véleményem Vikiről azóta sem változott. Sőt! A legváratlanabb pillanatokban történő dühkitörése, a zavaros szemei szinte ijesztőek. Péterrel történő konfliktusa szintén zavarosnak tűnik.
Az exatlonos srácot, szereplését nem követtem, nem ismerem. De láttam a békülési szándékát ebben a műsorban. Azt a mondatát Vikinek, hogy fél Pétertől, hátha hátba támadja vasvillával, nevetségesnek tartom. Tőle, az ő idegállapotától, dühkitöréseitől jobban lehet tartani társainak.

Úgy látom mindenki tart a színésznőtől.Nekem Péter szereplése olybá tűnt, hogy egyáltalán nem különb, de nem is rosszabb a többi társánál! Lehet, hogy ezt a különc figurát akasztották rá, vagy gyárilag ilyen, nem tudom megítélni. Ő egy intelligens, sportos, informatika tanár. Egy kicsit valóban különcnek tűnik, de lelkileg lett beteg a sok nyalizástól, egymás iránti viselkedéstől.

A tegnapi kiválasztásról annyit, hogy óriásit csalódtam a piros csapatban! Ragyogó alkalom lett volna, hogy megszabaduljanak a labilis Szorcsik Vikitől! De mindenki félt tőle!Lajos papa is sunyi húzására felfordult az ember gyomra. Az általa pátyolgatott Norbi volt a legtisztességesebb! Egyedül ő merte felvállalni, hogy jelet tesz Vikire, és elmondja véleményét. Le a kalappal előtte! A többiek meg csókolgatták Pétert, bocsánatáért esedezett mindenki, de mégis rárakták jeleiket, Viki helyett! Megérdemlik sorsukat! Álszent, képmutató banda! Össze-vissza hablatyoltak kínukban, Ők akarták így, bentartották Vikit végül is, akkor szagolják is tovább, hiszen bármit is csinál ez a nő, azért valljuk be, baj van ott fönn az emeleten nála!
Egy biztos, hogy Péter látta a legtisztábban Vajtó Lajos valódi énjét is!  Sajnálom, hogy kiesett Péter, mondom ezt úgy, hogy nem volt a kedvencem. De lehet, hogy örült is annak, hogy megszabadult ebből a közegből?!
delmar59 dec. 07. 20:10:04
(156/159)
Nagyon remélem, hogy Viki megy haza. Elviselhetetlen a viselkedése!!
omama2 dec. 07. 07:37:08
(155/159)
Szorcsik Viki nagyjelenete ! sírás, zokogás "velem még nem beszélt így senki" , pedig megérdemelnéd, hogy valaki helyretegyen. Egy undorító egységet bomlasztó nő vagy.
Zsupsz nov. 28. 18:46:27 Előzmény Bonitó
(154/159)
Köszönöm. Amiért kérdeztem mert "És a mű nő - a plasztikázott, a botoxtól tönkretett mimikájú - esett ki. Nem is értettem, hogy miért Fruzsira szavaztak, a mű nő ellenében?!" és ez számomra nem azt sugallja, hogy semmi bajod vele. Görgényi Fruzsi a BK-ban egy szerepet játszott, nem a valós személyiségét adja. No én itt befejeztem. Világbéke. Jó tévézést!
Bonitó nov. 28. 17:25:58 Előzmény Zsupsz
(153/159)
"......... miért kellett volna a " mű nőnek" kiesni?"

A Farm VIP első kiesőjét Tuvic Aleksandrát én sem ismerem. Görgényi Fruzsinát viszont igen, a Bk-ből. Ahol évekig követhette a néző az életét is. És itt nem az "ismeretlen mű nő" a lényeg!
Mindenki azt csinál a testével amit akar. Tuvic Aleksandra ráadásul elmondta, hogy a beavatkozásoktól már nincs mimikája. Nekem pedig nem tisztem megszólni a lányt. Csupán nekem, Fruzsi volt a szimpatikusabb, ezért neki drukkoltam.
Zsupsz nov. 28. 14:08:25 Előzmény Bonitó
(152/159)
Nem értem miért kellene kiszavazni valakit azért mer műmelle van vagy botoxolt? Nem ismerem a kiesett lányt, nem ezért kérdezem. Én elhittem amit a többiek mondtak róla, eléggé egyöntetű volt. Szerinted miért kellett volna a "műnő"nek kiesni?
Bonitó nov. 26. 20:19:10
(151/159)
Köszönettel vettem, hogy elolvastad hozzászólásomat, majd megosztottad velem a Vajtó Lajossal kapcsolatos gondolataidat!
Igen, a Nyerő Párosban láttam Vajtó Lajost párjával, Fésűs Nellyvel szerepelni. F. Nellyt pedig nagyon sok egyéb műsorban láttam, és a határozottságát, humorát, az időnként jól odaszúrt pikírt megjegyzéseket is kedveltem. Sokszor játszott/játszik kisvárosunk színházában is. De volt egy pont - egy-két főzőműsorban, ahol a férj is szerepet kapott -, és ahol megváltozott a véleményem róluk, negatív irányban.. .

Ebből kifolyólag már a párjával kapcsolatban sem tetszett a szereplésük a Nyerő Párosban sem.
Nem lett a véleményem árnyaltabb, a szóban forgó személyekkel kapcsolatban. De nagyon tetszett, ahogy megfogalmazásra került, az eltérő vélemény! Lehet, hogy azért is tetszett, mert egy őskövület vagyok?! De ennek ellenére mondom, hogy tanítani kellene ezt, hogy így kell kulturáltan fogalmazni a másik fél számára, ha eltérően gondoljuk a véleményeket! Köszönöm.
-
olahmiki1959 nov. 26. 11:23:33 Előzmény Bonitó
(150/159)
Helló!
Olvastam a hozzászólásodat, és Vajtó Lajosról szeretnék leírni néhány mondatot, ami talán kissé árnyalni fogja a róla kialakított képet, legalábbis remélem...
A 70-es években egy gimnáziumi osztályba jártam vele négy évig, ezért az átlagnál talán jobban ismerem.
Az, hogy a képernyőn keresztül mi jön le róla a nézőknek, az egy dolog.

Lajos nagyon jó fej - ahogy mondani szokták -, sajátos, remek humora van, általában nagyon jól látja a dolgokat, mindenről megvan a határozott véleménye, mindig nyílt lapokkal játszik, nincs benne az egymás háta mögött szervezkedő kis aljasságokban, és ami - szerintem - nagyon fontos, tőle soha nem lehet trágár, közönséges, kocsmai stílusú szavakat vagy mondatokat hallani, ami a mai világban nagyon ritka.
Azt meg sem említem, hogy valószínűleg egymaga több könyvet olvasott életében, mint a műsor összes szereplője együttvéve, ami kiindulási alapnak talán nem rossz...

Én már a Nyerő Párosban is neki és a párjának drukkoltam, meggyőződésem, hogy nekik kellett volna megnyerniük a játékot, és nem rajtuk múlott, hogy ez végül is nem történt meg...:)
Bonitó nov. 25. 22:44:54
(149/159)
Visszanéztem a műsort és bizony Viki és utánfutója Dalma viselkedése olyan, hogy sok néző zsebében kinyílt a bicska. Óborzalom ez a két játékos!
Viszont a producerek azt gondolják, ha nem lennének, mint jelen esetben Viki-Dalma páros, akkor a sok jó embertől tök unalom lenne a műsor a producerek bánatára. Igaz, mint a mesében, a show végén általában a "jók elnyerik" jutalmukat, és a rossz karakter pedig kiesik műsorból.
Jelen esetben sajnos, úgy néz ki, hogy a két gátlástalan piaci kofát még sokáig el kell viselni a nézőnek?! Mert a fentiek miatt a végsőkig bent tartják az ilyen rettenetesen idegesítő mihaszna embereket.

Annak viszont örültem, hogy a sárga csapatnál Fruzsina maradt bent a játékban. És a mű nő - a plasztikázott, a botoxtól tönkretett mimikájú - esett ki. Nem is értettem, hogy miért Fruzsira szavaztak, a mű nő ellenében?!

Egyébként a bulvárban nem vagyok jártas, de már mindenki beszélt Viki és a sárga csapatban játszó Csuti szerelméről. Azaz, hogy ők ketten a játék során ismerkedtek meg és lettek egy pár. Én pedig a bulvárban való járatlanság okán kivételesen mégis megkérdezem, hogy mi búbánatos ferde fityfiritty van ebben a nőben, amibe Csuti beleszeretet. Hacsak a válása óta Csuti nem lett menetközben mazohista?! :)
omama2 nov. 25. 19:58:21
(148/159)
Nézem ezt az új évadot , mint mindig most is meg van az ügyeletes undok. Szorcsik Viki nagypofáju, rosszindulatú , egységet bomlasztó nő..
íBanduloló nov. 24. 17:12:13
(147/159)
Igazából megvan a porton, hogy kik a mostani évad szereplői, de azt én sem értem, hogy ide miért nem tudták ezt betenni ... https://port.hu/cikk/tv/novemberben-jon-a-farm-vip-uj-evada-a-tv2-re-itt-vannak-a-szereplok/article-88668
2/10
blaha60 nov. 23. 20:41:01 2/10
(146/159)
Tudatlan emberek gyülekezete !!!! Tanuljatok emberek ,ne legyetek ilyenek !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bonitó nov. 21. 22:03:00
(145/159)
Igen, én is csak néztem, hogy mikor frissítették ennek az oldalnak a "tartalmat?!" :))
Egyébként, örülök az új évadnak! Én azért nézem ezeket a különféle reality műsorokat, mert kíváncsi vagyok az egyes emberek - netán ismert emberek - egymáshoz való viszonyára. Hogyan viselkednek a különféle szituációkban, hogyan élik meg és végzik el a feladatokat, és milyen utat választanak maguknak a győzelemhez?!
És főleg, mennyire tudnak "emberek" maradni a szó igaz értelmében egy játék során, melyet a pénz motivál?!

A jelenlegi 16 játékosból 11 játékos volt "ismerős", a többit gugliztam. Első blikkre, nem volt semmi gondom az induló személyekkel. Egy embernek nem tudok majd drukkolni, az Vajtó Lajos személye. Akit a Nyerő párosban láttam, és nem tudtam megkedvelni.
Nem értem, hogy a 18 év alatti Schobert Norbert hogyan került a játékba?! (Apa, anya fog jönni majd látogatóba?!)
Volt egy jó pár személy, akinek a szereplésén bizony meglepődtem. Annak ellenére, hogy ismerem a választ, vagyis a haj, a korpa és a pénz meséjét! :)

Fenemód hangos banda jött össze! Körül belül úgy viselkedtek bizisten, mint a Való Világ 11 villájába tegnap bevonult játékosok! Az volt az érzésem, mintha mindenki meg akarta volna mutatni, hogy Ő a kakas a farm trágyadombján. Aahol az "elrejtett kincset" kellett a carban megkeresni.
Kiváncsi leszek, lesz-e olyan személy, akinek érdemes lesz majd drukkolni?! :)
olahmiki1959 nov. 21. 21:26:28
(144/159)
Az ismertető mikor frissült utoljára? Még a múlt században?....DDD
Teljesen más játékosokról ír, mint akik most szerepelnek, talán érdemes lenne néha frissíteni az ismereteket, és egy picit naprakészebbnek lenni, nemde, kedves Port..?:)
Egyébként ez végig így lesz?
Szinte az első pillanattól az utolsóig csak az artikulátlan üvöltésről szól a műsor.
Amikor meg nem, akkor az egymás háta mögötti áskálódásokról, összebeszélésekről.
Csak azért fogom nézni, mert érdekel, hogy ismert emberek hogyan fognak összeugrani a győzelem és a pénznyeremény miatt.
tortura 2021 dec. 27. - 13:51:31 Előzmény Zsupsz
(143/159)
Én is láttam, de én sem tudom, miért.
Zsupsz 2021 dec. 25. - 07:19:21
(142/159)
Valaki tudja, hogy Dőri miért volt annyira koszos? Még a szája, fogai is fekete volt.
tortura 2021 dec. 24. - 14:46:08
(141/159)
Hát, izgalmaktól nem volt mentes az utolsó két forduló. Azt hittem, Zoli nyer. Így utólag gondolva nem érdemelte volna meg. Nem véletlen nem őt segítették a többiek. A műsor készítői nagyon igazságtalanul szerkesztik ezt a műsort. Hogy ki menjen haza, azt sem szavazással dönteném el, de az még oké, mert ott legalább van egy párbaj. De hogy ki maradjon a legjobb kettő között, azt mi a ráknak kellett beszavazással eldönteni? Így ment Zoli és magával vitte Dórikát. Hogy szimpátia vagy taktika alapján, azt nem tudjuk, de már mindegy is. De hogy ez így marhára nem korrekt, az biztos. Ezt is játékkal, küzdelemmel kellett volna eldönteni. A harmadikként fináléba kerülő Holló legalább megdolgozott azért, hogy játékban maradhasson. Dóri - bár azt olvastam róla, hogy - egy kemény csaj, itt ezt az oldalát nem nagyon ismerhettem meg. Nagyon sokszor hibázott és nagyon figyelmetlen volt. Ez már nem fért bele, hogy még visszamenjen a késért, hogy a képeket rosszul rakta ki, stb. Valamiért nem igazán szimpatikus nekem ez a Holló gyerek, (tényleg, mi az igazi neve?), de azt kell mondjam, megérdemelten nyert. Ha Dóri nyert volna, az a világ igazságtalansága lett volna. Ugyanis túl sokat nem küzdött azért, hogy a fináléba kerüljön. Zoli vitte magával (talán mert azt hitte, ő lesz a könnyebb ellenfél). Sőt, már az is szerencséje, hogy odáig eljutott, mert valljuk be, megúszott egy párbajt, amiről vagy visszajött volna, vagy nem. Ezt Henrinek köszönheti. Előtte olyan drámát rendezett, hogy hihetetlen. Aki idejön, az talán tisztában van vele, hogy ki is eshet. Ez egy játék, nem dől össze a világ, ha valaki idő előtt távozik. De hatott az egész, mert tkp. Holló jól mondta, "úgy sírta be magát a döntőbe....". Nagyon fájdalmas lett volna látni, ha ezek után ő nyer.
Holló nagyon akarta a győzelmet és elképesztő módon tud küzdeni, pedig valahogy nem nézném ki a fizikumából, mert nem egy férfias pasi. Kénytelen vagyok kalapot emelni előtte.
toths1957 2021 dec. 24. - 08:20:17
(140/159)
Sajnos Dóri két hibája már nem fért bele, különben ő nyert volna.