Téma: Fiala János

vino-et-veritas 2016 dec. 15. - 08:18:51
(40/40)
Ez a pontosabb "diagnózis"...
filoszemitabéluska 2016 dec. 14. - 15:30:41
(39/40)
Szerintem politikai nézetektõl függetlenül a legtöbb ember szívesebben lakik zöldövezetben, villanegyedben, nyugodt környéken. Ez egy természetes törekvés. Az a visszatetszõ, ha ilyen környezetbõl rendkívül toleráns és együtt érzõ bizonyos leszakadó rétegek bûntettei és antiszociális viselkedésével szemben és kioktatja azokat az embereket, akiket ez a jelenség hátrányosan érint és ezt kifejezésre juttatják, ne adj Isten próbálnak tenni ellene. Konkrét példa erre Fodor Gábor a Zugliget egy kis csendes utcájából, aki szerintem Mága Zoltánon és Osztojkán Erzsébeten kívül nem látott még közelrõl cigányt (oppá bocsánat, romát.)
1/10
Nótárius 2016 dec. 14. - 12:19:11 1/10 Előzmény filoszemitabéluska
(38/40)
Az õ viselkedése nem leplez le semmilyen politikai irányultságot, kizárólag a saját labilis idegzetû, antiszociális ego-jának szánalmas megnyilvánulása.
Normálisan szocializált, kulturált együttmûködésû, egészséges lelkületû ember számára világlátástól, politikai beállítódástól függetlenül megengedhetetlen, viszolyogtató Fiala csak önmagára tekintettel levõ, öntelt otrombaságú intoleranciája, (mivégre?) pöffeszkedõ arroganciája.
Egyébként a jelen történelmi szakaszban éppen nem a liberálisok (nem címkézem magam közéjük), hanem a magukat konzervatív, értékelvûeknek fényezõk törekednek (eredményesen) a Rózsadombhoz hasonlatos elitistán elkülönülõ övezetekbe.
filoszemitabéluska 2016 dec. 09. - 16:16:00
(37/40)
Az õ viselkedése leplezte le a hazai liberalizmust. Rettenetesen toleránsak vagyunk minden népcsoporttal, megvetjük a kirekesztést, rasszizmust, elfogadjuk, hogy a cigányság jelentõs része ú.n. megélhetési bûnözésbõl tartja fenn magát. Megvetjük azt az idõs vidéki embert, aki nehezményezi, hogy a konyhakertje nem neki terem, a felhizlalt disznót más eszi meg. Tesszük mindezt a belvárosból, vagy a Rózsadombról.
Fiala pár éve részt vett egy tévémûsorban, amit valami egzotikus tájon forgattak és ott vetélkedett egy csapat celeb. Természetes, ha mostoha körülmények között összezárt emberek között kialakul konfliktus. Hát itt is kialakult. Egy hét után Fiala olyan szinten allergiás lett a Bódy házaspárra, hogy az idegösszeomlás határára került. Pedig õk alapjában véve szeretetreméltó, nyíltszívû, rendes cigányok. Nem entellektüelek, kicsit túl sokat és hangosan beszélnek, de nem legelik le a veteményedet, nem lopják el az utolsó falatodat, nem vernek agyon 20 forintért, nem szúrnak hasba, ha nem adod oda a telefonodat önként. Ezek után egy kérdés motoszkált bennem: hogyan bírná ki Fiala egy hétig a Durándán, vagy Székesfehérváron a Rádió utcában?
1/10
Nótárius 2016 dec. 09. - 00:49:48 1/10
(36/40)
Ehelyt is megjeleníthetõn, nyilvánvalóan szociopata, rádió-pata, média-pata.
Negatív viszonyítási pontként, számomra néha tanulságos elborzadni a RádióQ-beli mûsorán. Elképesztõ a saját körébe zárkózott öntömjénezése, rátarti alpárisága, hisztérikussága; folyamatos üzemmódú önfelmentõ korlátoltsága, gondolati káosza és teljes inkorrektsége. A rádiómûsorában hallható eszmétlen futtatásai, megszólalásai és emberi viszonyulásai tartalmilag és formailag is súlyosan káros morális szennyezést jelentenek. Avval, hogy saját magát a függetlensége hamis pózába tetszelegteti, még rosszabb e helyzet. Ritkán belehallgatva is, minden alkalommal gyorsan számosodik a szakmai nívótlanságának és a kulturálatlanságának a példatára.
Ennek egyik legkirívóbb állandó eleme a beszélgetõ „partnereivel” szembeni erõsen szelektív tisztelete/tiszteletlensége. Ez a két végpontján a legvisszataszítóbban szembetûnõ: a vezetõ politikusok, befolyásos személyek irányába mindenkori elvtelenül behízelgõ ráhangolódástól, a barátaival, némely ismerõseivel összekacsintón modoros kedélyességen át, egészen a minden kulturáltságot nélkülözõ (akár trágár) modortalanságig és becsmérlõ kioktatásig a jó-szándékún gyanútlan, ismeretlen betelefonálók önkényes része irányába. Jaj annak, aki rögvest nem pontosan az õ általa szándékoltak szerint beszél! Legyen az akármilyen odaillõen értelmes hozzászólás, sokszor a kifejtés minimuma elõtt „rácsapja” a telefont a hívójára. Az ekként már vonalban nem lévõ másik felet ilyenkor jólesõn göcögve kifigurázza vagy felháborodottan trágárolja, elmeállapotát minõsíti; mindezt anélkül, hogy az illetõ akár csekély esélyt is kapott volna tényleges gondolata közlésére.
Csak néhány további példa a sokaságból:
Avval hivalkodik, hogy elválasztja a fontost a fontostalantól, miközben az õ személyes mániáiról, legszemélyesebben érdektelen családi és egyéb kínos intimitású dolgairól mereng hosszan és önmagát ismételgetve.
A vele bármiben egyet nem értõket, szóba nem állókat (akár kollégáit is) vissza-visszatérõ kényszerességgel, név szerint is szapulja, minõsítgeti a távollétükben.
„Értelmiségin” büszke arra, hogy az aktualitásból élõ rádiós mûsor-vezetõként, sokszor fogalma sincs, hogy milyen nap van. Ilyenkor aztán indulatosan megkapják a magukét a hallgatói, hogy miért nem figyelmeztetik õt erre.
Tetszelgõn elkalandozó kinyilatkoztatásai, okfejtései gyakran nyelvi és logikai értelmetlenségbe, hibákba futnak. Ezt idõnként õ is kénytelen észlelni és olyankor valamiféle "így-akartam" erényt próbál fabrikálgatni a már nyilvánvaló zavarosságból. Másokkal nem ilyen elnézõ. Évekre visszamenõen névhez csatolva idézgeti csúfondároskodva mások tévesztett, hibás megszólalásait. ...
t_burbank 2014 máj. 11. - 14:00:06
(35/40)
Az "Amerikai anzix"-hoz semmi köze nincsen, az egy névrokona volt az elõzõ században.
stanmore 2013 ápr. 25. - 21:51:08
(34/40)
Ez a Fiala a pökhendiséggel és flegmasággal a szakmai hülyeségét lepelezi.Hülyeségeket belekérdez egy válaszba ,megtörve a gondolatmenetet,tudálékoskodik mintha annyira a lényegre törne ,miközben pont azt teszi tönkre.
A mai gyásszünet meg egyenesen röhej volt ,mert mindenhol lehet ilyet csinálni de egy élõ adásban a Tvben aztán nem,mert hülyét csinál magából azzal, hogy a mûfajjal össze nem férhetõen állnak ott némán mint a balfácánok meredten:)
stanmore 2013 ápr. 19. - 11:35:42
(33/40)
Egyébként pedig rendkívül átlátszó ,ahogy próbálja a mûsora létjogosultságát bizonygatni kiválogatott sms-ekkel és állítólagos internet fórumokkal ,miközben szerintem néhány embert leszámítva a többség unja és elkapcsol róla.
stanmore 2013 ápr. 19. - 11:33:50
(32/40)
Úgy veszem észre hogy bizonyos sznob körökben divat lett Fialát érdemén felül értékelni.Mert ezek a körök fogékonyak a nagyképüségre a hordódumára a lekezelésre.Az hogy mögötte nincs semmi,csak a szakmai hülyeség, az õket nem zavarja, hiszen ahhoz ész kéne azt észrevenni.Fialát elkönyvelik a baloldali táborba,de szerintem többet árt mint használ a baloldalnak.
Nos itt van pl Rónai Egon ,akit eleinte nem igazán tartottam szimpatikusnak,de õ pl bizonyított, hogy igenis szakmailag rátermett,és a mûsorai jók ,a stílusa is kultúrált ,nem egy tahó mint Fiala.
drProktor 2013 ápr. 18. - 22:39:45
(31/40)
Állítólag a rendszeres rádiómûsorában állandó partnere Navracsics,
akit megkért, hogy közvetítsem közte és Orbán között, N. állítólag meg is ígérte.
Nekem már ez is több, mint elég!
De hol az az internet fórum, amire mindig hivatkozik,
megnéztrem az atv.hu-t, hát ott én nem találtam.
stanmore 2013 ápr. 18. - 21:49:10
(30/40)
Eltekintve attól hogy a Fiala mûsora unalmas,érdektelen,most egy darabig néztem csodálkozva hogy Kovács lászló ,aki egy értelmes ember hogy mehetett el hozzá.Nos valóban nem engedett neki végigmondani egy mondatot sem ,ehelyett a hülye agyament dumáját nyomatta.Pl: átváltható e jogi felelõsségre a külhoni magyarok iránti felelõsség? Nóóómális? nem hinném..
Ráadásul miután Gyurcsány nem ment el hozzá bohóckodni sunyi módon megjegyzéseket tett rá utólag és kitalált állítólagos sms-eket amelyek szerint miért nem ment el Gyurcsány :),de ezeket nem mondta el.
Elképesztõ hogy egy ennyire hülye embernek mint Fiala ekkora önbizalma lehet.
stanmore 2013 ápr. 14. - 11:04:01
(29/40)
Fiala te kis hamis,nem bírod a kritikát?
offtopic
drProktor 2013 ápr. 12. - 23:49:55 Előzmény stanmore
(28/40)
Nekem nagyon iérdekes volt, mert én is ismertem RózsaGyurit, sõt Bikszádit is,
tényleg még a 168órás fórumról, Bikszádi hülyesége változatlamn, érdekes, hopgy Rózsa,
ha jól emlékszem, azt mondta nem szereti Gyurcsányt(nem gondoltam volna).
Eleinte azt gondoltam, Gurcsánynak el kellett volna mennnie, ezt az anyaszomorító Fialát sokan csípik,
azok most mind jó eséllyel fújnak Gyurcsányra. De végül is rájöttem,
nagyon helyesen tette hogy nem ment el, ez vall rá, mindig is elvszerûen politizált,
ezt ma már az embernek önmagának is magyaráznia kell, hogy mi az, mert a FizeSS kiirtotta az elveket és meggyõzõdést közgondolkodásból.e
De , már ne haragudjon a világ, arra kemény perceket fordítani, hogy a nyálcsorgató idiotizmus nevében rákérdzzen, mi az hogy MDF, meg 168óra. . ! Az idõ meg telik hülyeségre, még jó, hogy ebben egy Guyurcsány nem szekundál ennek a hólyagnak.
stanmore 2013 ápr. 11. - 22:05:42 Előzmény drProktor
(27/40)
Szegény Fiala magas labdákat sorra nem tudta lecsapni.Pl amikor a tyukesz azt bizonygatta hogy mindkét izmus azon az alapon üldözte az embereket hogy minek születtek,mert pl azsidókat ugye a nácik a komcsik pedig az arisztokratákat .Ritka nagy baromság hizsen nem nyüzsögtek nálunk millónyian arisztokraták,mint azsidó áldozatok ,ráadásul igaz megfosztották õket elõjogaiktól de létükben nem voltak veszélyeztetve származásuk okán : ld Széchenyi Zsigmond még vadászgatott is a magyar állam számára.Igenis a komcsik POLITIKAI alapon üldözték valós és vélt ellenfeleiket.De ehhez nemcsak anagy tudós tyukesz hülye de Fiala is az volt.
A mai mûsora is maga volt a tömény hülyeség az öszödi beszéd kapcsán,és ami a fõ baja hogy totál érdektelenül unalmas volt.Természetes hogy Gyurcsány nem ment el egy ilyen mûsorba nagyon blamáló lett volna már az is hogy elment.Szegény hülye Fiala meghívta Orbánt is:)
drProktor 2013 ápr. 05. - 11:06:59
(26/40)
Meglehetõsen öntelt és narcisztikus. Ez lehet akár foglalkozási ártalom
(Ha Havast tekintjük), de miért kell ennyire fölkészületlennek lennie?
Akárhogy is, ez intelligencia(hiány) kérdése.
Schmidt Mária az ál-keresztény, ál- konzervatív csõlátóan korlátolt
fideszizmus nagyasszonya(legnehezebben a Horn-kormányt élte meg),
amikor szintén 2/3-os többség volt, amirõl szerinte keveset beszélnek – egy frászt,
igenis sokat beszélnek errõl, mivel AZOK nem éltek vele vissza.
Nos, Fiala barátunknak még ezt a meglehetõsen visszataszító
kotkodácsoló tyukeszt is sikerült alulmúlnia.
stanmore 2013 márc. 28. - 20:58:27
(25/40)
Elképesztõ ez a Fiala.Az egy dolog hogy már a hanghordozásától feláll az ember szõre,de most azt hazudta hogy egy adag mûsorról szóló emailt kapott és azok túlnyomó többsége dícséri a mûsorát.és hát azokat az emaileket ki olvasta kizárólag? hát a Fiala!:)
Nem elég hogy a mûsora páratlanul szar,unalmas, õ személy szerint pedig alkalmatlan,még levakarhatatlan is mint a piaci légy.
stanmore 2013 márc. 24. - 21:50:33 Előzmény drProktor
(24/40)
nekem nem annyira az jött le hogy Fiala hülyét csinált volna Tarlósból,inkább meglehetõsen simulékony volt és az átlagnézõ nem hiszem hogy mindig észrevette az iróniát ,sõt idõnként szerintem még Fiala sem vette észre a saját iróniáját.Kb mint amikor a költõ azt mondja a verse elmzõinek pl,hogy: "gondolta a fene" .Engem inkább mulattatott hogy két ilyen hordódumás a másikat letorkolni szeretõ ember hogy megkapta egymást jutalmul:)
drProktor 2013 márc. 21. - 22:08:55
(23/40)
Ez volt az elsõ jó mûsor ebben a Fiala által kitalált sorozatban.
Már megint és már meg nála is azt kell dicsérni, hogy jó interjúalanyt választ.
Ez a Tarlós nevû farok remek választás!
Amilyen csökött, még imponál is neki a szerep: „titánok harca”!
Fiala, el kell ismernem, hülyét csinált belõle.
Az én tévedésem abban állhat, hogy nem veszem tekintetbe, hogy Tarlós teljesen természetellenesen,
olyan merev, hogy ezzel olimpiai vagy világbajnokságot nyerhetne,
a pökhendiségtõl a szó szoros értelemben beszélni sem tud.
Mivel Tarlóst valahol érdemtelenül túlságosan emberszámba veszem, ebbõl következik,
hogy túldicsérem Fialát.
Pedig Tarlós annyira nem ember, hogy egyáltalán nem kell ahhoz különösebb tehetség,
hogy valaki fölplankolja.
Mellesleg ha valamiért haragszom az SzDSzre, akkor azért,
hogy ezt a paprikajancsit a közéletre szabadították.
Azt hiszem, ez a helyes és végleges értékelés.
stanmore 2013 márc. 07. - 21:32:04
(22/40)
Ezt a Fiala topicot is meg kéne semmísíteni mint az érdekes módon eltüntetett Rónai Egont.
talán ott túl sok csúnyaság bár igaz dolog hangzott el a fideszes közszereplõkrõl? Ez a Fiala mûsor viszont annyira szar,hogy ez mán jól jön a kormánypártnak is,amikor egy félnótás azt kérdezgeti hogy sikerült e megszabadulni 56 ban az oroszoktól?
Addig sem esik szó arról hogy borotvaélen táncol hogy hazánk szavazati jogát felfüggessze az Únió a lánglekû szabadságharcos demokratikus szabályokat láthatólag totálisan felrúgó vezérünk miatt.nyalván a beépített ügynök ballibsik megtévesztik az egyébként hülye és mindent beszopó úniós politikusokat.Még szerencse hogy itt van aderék Fidesz,aki be tudja bizonyítani a fehérrõl hogy fekete,és közben még el sem pirul.
stanmore 2013 márc. 01. - 21:59:50
(21/40)
Azért ne legyünk már naívak ,hogy Csintalan olyan szende szûz mint amilyennek beállította magát.Elég kényes és sötét ügyei miatt tették ki a szûrét az MSZPbõl:Aztán pedig a hirtelen pálfordulása megkérdõjelezi illetve nagyon is meghatározza korábbi nemvalódi elvi alapjait.Talán jobb lett volna ha nyit a Lehel piacon egy csehót ,ahogy tervezte,akkor nem kapna tõle hányingert sok ember.