sanjust 2011 febr. 23. - 00:51:53 Előzmény anybody
(4/4)
Õ Torgyánról beszél,aki szintén sumák ,de legalább humora volt.
sanjust 2011 febr. 23. - 00:50:56
(3/4)
Pozsgai a nagy túlélõ ,aki mindig akkor világosodik meg a sauli úton ,amikor az hasznot hoz.Így lett ellenforradalmározó pufajkásból a Berend T. Iván bizottság jelentésével a rádióba elszaladó népfelkelést hirdetõ.Mszp vezérbõl jelenleg keresztyén konzervatív Orbán díszlet.
anybody 2010 nov. 12. - 12:50:50 Előzmény Pocopeli
(2/4)
Ez így van. Minden szava hazugság. Õ az "antalli örökség" egyik fontos része. Anno a demokratikus ellenzékiek megkeresték a népieket, hogy csatlakozzanak a szamizdatos mozgalomhoz, de a Pozsgay elvtárs "leszólt" nekik, hogy akkor nem lesz manna. Na ennyit a rendszeren belüli álellenzékiségérõl.
Pocopeli 2010 szept. 17. - 14:04:16
(1/4)
Nagyon szépen leírtak mindent errõl a dumagéprõl de abból sajnos egy szó sem igaz. Ezt az embert csak utálni lehetett és jó hogy eltûnt a Magyar politikai életbõl .Mezõgazdasági miniszter lett de fogalma sem volt mi az a mezõgazdaság.Sikerült neki padlóra küldeni tevékenysége alatt a magyar parasztságot és a kistermelõket. Ö volt a patakvér úr!Kihasználta az adófizetõket mert a pénzükön állandóan utazott az egzotikus országokba amibõl semmi haszna nem volt az országnak.De az egész tevékenysége káros volt mindenre,így sikerült neki egymásután eltüntetni a kisgazdavezéreket majd az egész pártot. De oldalakon keresztül lehetne sorolni a sok kárt.A jó pofaságához tartozott,ha valaki interjúz készített vele akkor az nem tudott megszólalni mert Õ állandóan dumált. Rendszeresen letagadta amit mondott és akkor ezt mondta "ezt nem én mondtam" ha bebizonyítottál,hogy Õ mondta akkor a válasz "nem úgy gondoltam". Felesleges ez a dicséretes sóder mert nem igaz.
Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás