Áron Sáfrány 2015 szept. 07. - 16:17:05
(4/4)
Egyet értek, szerintem is újra kéne adniuk a régi rajzfilmeket pl: (a régi ) bolondos dallamok,pöttöm kalandok,flúgos csapat... Ezeket nagyon szeretem nézni de sajnos vagy nincs fen az interneten vagy ha igen akkor hiányos vagy nem magyarul van fenn.
1/10
offtopic
robicsek2 2011 jún. 05. - 13:57:57 1/10 Előzmény Anonymusz88
(3/4)
Tudom azt én is láttam onnan sejtettem hogy ezek Loony Toons-os karakterek. Ez kamaszoknak ??????????????????????
Kedves RTL, merem remélni hogy azért néha néha körbenéz a nagyvilágban is pl ezen az oldalon, és észreveheti hogy nem egy ember hanem több, reméli hogy visszatérnek a régebbi jobb mesék, tudom tudom újat is akarnak adni, lehet ujjat de ne ilyen trágyát, Gusztustalan a rajza, látszik hogy csak össze van gyorsan dobva.
AZ a legnagyobb baj, hogy manapság már a gyerekek annyira rá vannak szoktatva ere a gagyi rajzstílusra, hogy nem is bánják hogy ilyenek mennek. Szerintem a legtöbbjük nem is tudja hogy van ennél jobb is , Vagy csak mi vagyunk ennyire telhetetlenek ? :PPPP

Ez a bajom a mai rajzfilmekkel, a minõség nem számít , csak a mennyiség, (azaz ki tudja a legtöbb szemetet gyártani. Na meg persze a leg agyamentebbeket.
Anonymusz88 2011 jún. 04. - 13:41:12
(2/4)
Pedig sajnos ezek Tényleg a Looney Tunes-ból vannak. Meg se közelítik az eredetieket.
Ám régen úgy 5 éve vagy a Fókuszban vagy az Aktívban is mutatták, hogy készülni fog ez a borzalom, képeket is mutattak az új Looney Tunes szereplõkrõl, és azt is mondták, hogy ez az utánzat inkább a kamaszoknak készül, akik suliból délután unottan és fáradva hazaérve bekapcsolják a tévét, és ezeken lazítanak.
1/10
offtopic
robicsek2 2011 jún. 04. - 10:35:53 1/10
(1/4)
Ez egy kalap szar!!
Minek kellet ezt az RTL nek is mûsorra tenni.
Nem tudom hogy tényleg igaz e hogy ezek a karakterek valóban a Loony Toons karakterei átalakítva, de tényleg hasonlóak.
Ezen kívül rettenetesen gagyi ez a rajzolásod, gusztustalan. (Sajnálom azokat a gyerekeket , aki csak az ilyen rajzolású meséken nõnek fel.
Miért nem lehetett inkább valami régit visszahozni? Nem a kis vakondról és a Magilárol beszélek, ezeken kívül adott már az rtl sokkal jobb régi meséket is.