Téma: Fogd a kezem!

Magenta99 2020 okt. 27. - 08:30:07
(492/532)
Nem nagy itt a forgalom. :) Nézi még valaki ezt a sorozatot?
Én azt nem értem, Azra miért van úgy kibukva? Ő dettó pont ezt csinálta - Sumru Merttel zsarolta, emiatt szakított Cenkkel és összevissza hazudozott neki.
Most Cenket zsarolta meg Sumru, hogy ha szakít Azrával, akkor megváltoztatja a vallomását és Azrát kiengedik a börtönből.
Mi a különbség? Netán ilyen rövid Azra emlékezete és már elfelejtette, hogy ő ugyanezt csinálta?
Amúgy elég érdekes lehet a török igazságszolgáltatás - ott nem ismerik a hatóság megtévesztése kifejezést és ez ott nem bűncselekmény? Mivel ugye Sumru azzal tartotta sakkban Cenket, hogy akkor megint megváltoztatja a vallomását és Azra visszakerül a böribe...
mihenike 2020 okt. 06. - 06:58:29 Előzmény Sumomo_
(491/532)
Szia :) oh jaj a regi szep idök, amikor az Utvesztöröl irtunk a topikban :) az valami fergeteges volt, ennyi örültseget ami ott volt :) - söt neha värom a folytatäst, hogy mi lett Efsunnal Arda haläla es Szultän agyverzese utän... hova tünt Mehmet papa uj szerelme es Bahar+Ates+a ket gyerek vajon boldogan elhetnek-e? Hülya ismet az elmegyogyintezben köt ki? Asimom kitartott mellette? Mi a lett siraso Salival es a gyermekrablo Äpolonövel??? persze ök nem kerültek börtönbe, de VolkiTolki igen, akit azert csuktak le, mert elrabolta Zeynepet.... jajjjj :) mär el is färadtam, ahogy visszaemlekeztem ezekre :)
Sokan fel voltak häborodva, hogy mi törtent Efsunnal, es igaz, hogy a 3.-4. evadban szimpatikus volt, de az utolso reszben mindenert megbünhödött, amit az 1.-2. evadban elkövetett.... de az biztos, hogy ha Baharon mulik, akkor azota is az Atahan villäban el, Arda gyermekevel együtt :)

En nagyon szeretem a török sorozatokat es nem gondoltam volna, hogy a Fogd a kezem ennyire nem fog bejönni... nem szoktam igy felbehagyni sorozatokat, de ez valahogy nem fogott meg... :)
Amit meg irtäl, a Vegtelen szerelem, azt en viszont nagyon szerettem :) igaz, hogy baromi hosszu volt, de nekem nagy kedvencem :) - de az biztos, hogy ennyit senki nem szenved, mint amennyit ök tudnak szenvedni :) izlesek es pofonok :)

Neztem nehany olasz sorozatot is. pl. az Alpesi örjärat (Terrence Hill) nagyon tetszett, van folytatäsa, de meg nem lättam a duna tv-n.
Akkor jó szórakozäst Azra kalandjaihoz, egyszer majd csak lesz nehäny oram folytatni :) de ahogy olvastam a 2. evad leiräsät, ez olyan, mintha egy teljesen mäsik sorozat lenne...
5/10
offtopic
Sumomo_ 2020 okt. 04. - 13:30:27 5/10 Előzmény mihenike
(490/532)
Szia!

Nem szeretem a török sorozatokat. Szájbarágós, mesterkélt és hosszú. A mini sorozatokat kedvelem inkább. Most legutóljára a Katalin cárnő (Ekaterina)OROSZ sorozatba szerettem bele. Jó volt. (van ezen a címen másik is, de nem rajongok, azért, ha az amerikaiak orosz, vagy angol szerepben kavarnak. Gyengéim a kosztümös filmek. :)


Ez a 5. (nem kevés!) török sorozat, amit nézek. Ezt is a Te felhívásodra kezdtem el! :D :P
Először a Seherázádét láttam elvétve, semmire nem emlékszem belőle. Aztán valahogy összefutottam a Fatmagüllel. Az az egyetlen sorozat, aminek mondandója volt szerintem. Tetszett.
Utána volt még egy (lehet előtte?) , két pasi nyavajgott ugyanazért nőért, de mi is volt a címe? Megvan , a végtelen szerelem. Na akkor fogadtam meg , hogy soha többet török sorozat!!!!!!!
Aztán jöttél Te/Ti a sziporkázó kommentjeiddel/ekkel, és valahol a 150 résznél beszálltam az Útvesztőbe, hogy tudjam miről van szó a topikban. Nagyon élveztem a topik hangulatát.

Érdekes, hogy nekem a Ferhat shéf és a "idegesítő kukta" barátnője azon kevesek közé tartozik akiket kedvelek. (Fura egyik nevét sem írják ki a wikin) Ők olyan valósak.
mihenike 2020 okt. 02. - 17:40:52 Előzmény Sumomo_
(489/532)
Szia :)
ELÖRE IS ELNEZEST ATTOL AKI IGAZÄN SZERETI A SOROZATOT!!!!!!
szoval mint Pato Päl ur (hejräerünkarrameg) megneztem az 1. evad 150. reszet, mert azt hittem, hogy az volt az evadrzaro... de nem az volt :) na mindegy :) viszont nem mehettem el mellette szo nelkül :) ennyire gyenge szineszi jätekokat mär regen nem lättam :) Komolyan mondom, hogy ennel meg az Utvesztöben is jobban jätszottak. Igaz, hogy örültek häza volt 400 reszen keresztül, de attol meg jol csinältäk :)
Ez a fodräszos jelenet :) komolyan mondom.... azt hittem behalok :)En mär felevvel koräbban bejelentkeztem az esküvöi frizurähoz es elötte meg proba fizurät is csinältattam, hogy lässam milyen lesz :) Azra meg csak ugy belibbent valami Bäcsihoz, Melissel es az idegesitö kukta barätnöjevel :)
Serap anyänk el sem megy az esküvöre... oh Allahom :)
Cenk szerintem egy nagyon gyenge figura... Arda legaläbb vicces...
Mi lett a hösszerelmes Kadirral? vegleg szakitott Melissel?
Ez a Ferhat sef is egy erdekes figura... inkäbb irritälo mint vicces :)
Es persze Sumrut ki nem hagyom :) Eddig azt mondtam, hogy itt ö er valamit is... de ezek a jelenetei az elmegyogyintezetben a meg örültebb szobatärsäval igazän müanyagok voltak :)
Imädom ezeket a török korhäzakat, mindenki csak ugy ki-be mäszkälhat mindenfele lebukäs nelkül... Sumru is csak magära vett egy feher köpenyt es märis kisetält... közben a fiatalok gyanutlanul keszülödnek... na ha megint lesz egy kis idöm akkor folytatom es irok :) :) :)

Ezek kivül nezel most valami jot? En a Remenyek földjet nezem, meg beleneztem az Almodozoba, de az nekem tul cukormäzas... nekem inkäbb az olyan sorozatok jönnek be, ahol sok az elmebajos es a maffiozo :) haha
5/10
Sumomo_ 2020 szept. 30. - 10:07:50 5/10
(488/532)
Hulya célzott rá Sumrunak, amikor meghívta magához, hogy lakjon ott. Ennyi. Ezért érdeklődöm én is. Néha kimarad egy-egy rész, pl. a múlt hét szerda, azt hittem akkor történt a válás.:D
Magenta99 2020 szept. 30. - 07:45:01 Előzmény Sumomo_
(487/532)
Miért? Elváltak? Észre sem vettem.
Bár van egy 1 éves ugrás a történetben, oda bármit be lehet suvasztani, hogy csak utalnak rá.
5/10
Sumomo_ 2020 szept. 29. - 16:19:27 5/10
(486/532)
Segítség!
Mikor és miért vált el Hülya Mesuttól?
Gödöllõ 2020 szept. 28. - 08:10:52
(485/532)
A török sorozatokban mindenki félreért mindent és még véletlenül sem beszélnek meg semmit? Miért nem lehet valamit nyíltan megbeszélni?Ja,hogy akkor nem lehetne több száz részes sorozatot kreálni!
5/10
Sumomo_ 2020 szept. 26. - 14:50:50 5/10 Előzmény mihenike
(484/532)
Szia!

Nekem Azmi fia sem jött be, mint férfi, emberileg igen. Olyan futottak még kategoria, a nevére sem emlékszem. Ő, az Azra iránt reménytelen szerelem felett érzett bánatában illetve, az apja szemétkedéseitől (vagy forditva)besokalva külföldre/az ország másik végébe távozott. Önként.
Mert valóban balesetben halt meg. Cenk vezette az autót és egy a műszerfalról leesett papírlap után kotorászott vezetés közben. Naná hogy jött egy autó szemből, amit nem látott és a frontális ütközést ugyan elkerülte, de felcsavarodott egy fára. Érdemes megnézni a jelenetet, Mert végig be volt kötve, aztán hopp mégse. Melis ült az anyós ülésen, de Cenk aki vezetett, az nyúl le a papírért. KAbaré. Lényeg Mertet kurtán-furcsán kiírták a sorozatból.
Nemsokára eljut odáig a sorozat, ahol a télen abba hagytam, most megnézem, ha éppen itthon vagyok.
A mostani részekben van egy Damla nevű lány, na ő nagyon tetszik nekem. A papája is.
mihenike 2020 szept. 25. - 08:45:43 Előzmény Sumomo_
(483/532)
szia :) nem ütött ki, mert nem volt idöm nezni es ha igy haladok mär nem is fogom megnezni :) haha :) Amugy Cenk nekem is unszimpatikus az elsö pillanttol kezdve, nekem jobban bejött Azmi fia... apropo... Ö hova is tünt? :) csak ugy eltünt mint a szereplök az Utvesztöben vagy van rä magyaräzat, csak en nem tudok rola :) :) :) Es milyen balesetük volt ezeknek a szerencsetleneknek, amiben Mert eletet vesztette? egyältalän baleset volt, vagy azt is Sumru intezte? Na mindegy meg nem adtam fel teljesen, hogy az 1. evad utolso reszeti bepotoljam es becsatlakozzak a 2. evadba... ha mäs nem akkor FB-s videok es Holdpont-hu-s leiräsok alapjän fogom követni... haha :)
5/10
Sumomo_ 2020 szept. 24. - 09:14:36 5/10 Előzmény mihenike
(482/532)
Szia!

Már azt hittem kiütött a sorozat, úgy eltűntél. :D
Nem, Melis köszöni jól van.

ostoba Cenk (első pectől utálom) alkut kötött Sumruval, aki elment a bírósági tárgyalásra és elmondta az igazat a lövésről cserébe Cenk kivonul Azra életéből. Azrat, aki Mert temetéséről vittek el az előzetesbe, kiengedték a börtönből. A kijáratnál közölte, hogy elválik, a gyűrűt visszadta és hagyta egyedül elindulni a lányt. Van egy új szál, Azra a buszpályaudvaron segítséget kap egy vadidegen lánytól, aki önzetlenül elviszi Azrát az apja hoteljébe vidékre. Emlékeim hiányosak erről a szálról, de egy biztos, hogy nekem nagyon tetszett ez a lány. Kivül belül.


mihenike 2020 szept. 24. - 07:48:20 Előzmény Sumomo_
(481/532)
SPOILER
Szia :) szoval termeszetsen azota sem tudtam nezni, de a FB mindig feldobja az aktuälis, izgalmas jelenteket es ez a forgatokönyviro nem teljesen szäzas... ha jol vettem ki a leiräsbol, akkor Azra es Cenk esküvöjevel veget is erhetett volna a sorozat... es Sumrun kivül mindenki boldogan el, amig meg nem hal... Erre meghalt Mert, akit elötte a fel sorozaton keresztül kerestünk... mi vaaaaan???? es Melis is meghalt...? ezt nem tudtam kiolvasni a leiräsbol.... Mivel ez nem egy tipikus Maffio sorozat, igy Azra tul sokat szenved benne... igazäbol nem is ertem, hogyan birja elviselni... Na most itt puffogok, ugyh, hogy nem is lättam ezer eve a sorozatot, de ha lesz idöm folytatni akarom, mert kiväncsi vagyok, hogy hova lehet fokozni :)
SPOILER
Gödöllõ 2020 szept. 22. - 07:37:59
(480/532)
Október 5 től,amikor elkezdték jelölni a II.attól fogva "jó" a napi tartalom leírás.Hogy-hogy ez nem tűnik fel a PORT "szakembereinek"Kicsit több odafigyeléssel végezhetnék a dolgukat!
8/10
Elhaym 2020 szept. 19. - 09:54:37 8/10 Előzmény Gödöllõ
(479/532)
Csak a Port.hun lévő tartalmak hibásak, a hivatalos előzetesek jól vannak megírva.

http://holdpont.hu/category/holdpont/fogd-a-kezem
8/10
Elhaym 2020 szept. 19. - 09:50:32 8/10 Előzmény Gödöllõ
(478/532)
Hétfőn jön a 2. évad. Magyarul 55 részes lesz.
8/10
Elhaym 2020 szept. 19. - 09:49:38 8/10 Előzmény Sumomo_
(477/532)
Igen. A 2. évad pont ezek miatt lett nagy csalódás, pedig az első évadot a hibáival együtt is szerettem.
Gödöllõ 2020 szept. 19. - 08:58:59
(476/532)
Aki az I/151rész előzetesét írta,biztos nem vette magának a fáradságot,hogy megnézze a filmet és azután foglalja össze.Még nyomokban sem hasonlított az előzetes a tényleges történésre! Valaki tudja esetleg,hogy a második évadot/ha van ilyen egyáltalán/ vetítik e valahol,valamikor?
5/10
Sumomo_ 2020 szept. 18. - 09:31:25 5/10 Előzmény mihenike
(475/532)
Szia!

A "mind hülye" a következő csoportokat jelenti nálam: hisztis és önző, buta de nagyon, izomagyú, bárgyú (ezek vannak legtöbben)
Igen , Sumruban van a legtöbb élet és ész/ravaszság, de ez az Azra gyűlölete annyira beteges , hogy nekem ez is egyfajta butaság.
Ardat a humora miatt szerettem mindaddig, amig a Kadir miatt el nem keszdett hisztizni. Olyan hisztikiket ver le férfi létére! Tudom, hogy a klasszikus muszlim társadalmi felfogásból adódik, hogy a fiú testvérnek meg kell védeni a nő rokon jó hírét, becsületét stb., Na de ekkora patáliát csapni, a másikat meg nem hallgatni?
Ugyanakkor simán külföldre mehetnek a lányok egyedül évekre? Mi vaaan? (Lásd Kadir húgával történteket és ahogy a bátyja azt kezelte, a tények ismerete nélkül.... )
Ez egy propaganda film a családi értékek mentén, amiben Ferid a narrátor. Mégis erre a jelenségre nem mond semmit. Vagy én nem értem.
5/10
Sumomo_ 2020 szept. 18. - 08:48:27 5/10 Előzmény Gulyás Katalin
(474/532)

Nem tudom mennyire vagy képben? Burhan Cansut és Azrát "biztonsági okokból" (értsd. a saját biztonsága miatt) fogva tartotta egy külterületi házban. Cansunak sikerült kiszabadulnia, és amikor kirohant a házból elütötte egy autó. Egyrész a gerince sérült, de én úgy sejtem, hogy amokor az intenzíven meglátta az apját föladta és nem harcolt tovább a szervezete.


AngelEri 2020 szept. 17. - 21:59:12 Előzmény mihenike
(473/532)
Igen a 2.evad indul jövő héten, válaszolt nekem a Duna Tv :)