Téma: Frei Tamás

cellasto 2016 jan. 26. - 15:20:48
(13/13)
most olvastam,közzéteszem:

Frei és a békaemberek, avagy ponyva-ruszofóbia

Volt egyszer egy Frei Tamás nevû kiváló oknyomozó újságíró és riporter. Volt. Ma már csak egy ugyanilyen nevû ponyvaíró van, aki a Hihetetlen Magazin és a Leleplezõ szintjén írogat összeesküvés-regényeket. A Megmentõ és a Bankár után megjelent az Agrárbárók címû politikai szürkeötvenárnyalata is. A regény lényege nagyjából az, hogy a földpályázatokon nyertes zölbárók Azerbajdzsánban (!) árusítják ki az országot Moszkvának (!!!!!!). Miután a devizaválság miatti bankellenes indulatokat jól kihasználta, Freiünk most a földpályázatok és a bornírt ruszofóbia versenylovára nyergelt át. Hogy ugyanúgy újabb koporsószeget verjen a valós társadalmi kérdésekrõl szóló értelmes vita koporsójába! Érdekes módon a szoci zöldbárók gazdagodása nem zavarta Freit. Ilyen hisztériát csak abból a fideszes pályázati rendszerbõl csinál, ahol a nagybirtokosok gyarapodása és a földek elmutyizása nem rendszerszintû, hanem egy súlyos rendszerhiba! Valójában azonban az oroszok szerepeltetése a leginkább nevetséges. Kik miatt vásárolhatja ki fél Zala megyét egy olasz család? Brüsszel nyilvánította a termõföldet árucikknek, és nem Moszkva! Olaszok, németek, hollandok, és persze fideszes oligarchák vásárolják ki a magyar kisgazdák alól a földet, nem oroszok, vagy kazahok! Frei új regénye azért különösen káros, mert nemcsak rendszerszintûnek és konspiratívnak állítja be a földrablást, de villámhárító szerepét is betölti. Fogja a jogos indulatot, és Brüsszelrõl, valamint a korrupt magyar hivatalnokokról átirányítja a kormány egészére és Moszkvára! Mi köze ehhez Oroszországnak, amikor EU-n kívüli állam lévén polgárai NEM vehetnek nálunk egy hektár földet se?! Egy a lényeg: meg kell lovagolni a felszított oroszellenes hangulatot és riogatni kell a sátáni Moszkvával! Rá kell játszani a régi beidegzõdésekre akkor is, amikor a testvéri szovjet tankok helyét már rég baráti amerikai vadászgépek vették át! Frei valódi szándákait Azerbajdzsán szerepeltetése mutatja meg igazán: nyilván az oroszbérenc agrárbárók majd a Moszkvával szemben álló, törökbarát Bakuban fognak titkoskodni! Akkor meg minek? Nagyon egyszerû: a konteós logika szerint egybe kell gyúrni, össze kell mosni mindent, ami nekünk nem tetszik. Jelen esetben a nyugati függést ellensúlyozó keleti nyitás bármely irányát! Már csak a Pekingben mutyizó japán imperialisták hiányoznak. Meg akkor már rögtön az ürgebõrbe bújt békaemberek. Ne aggódjunk! Frei Tamás ezt is fel fogja tárni! Amikor majd azt is, hogy oldalunk mely szerkesztõje malomtulajdonos kulák…
(Szerzõ: „Pjotr Vrangel”)
breeder 2015 nov. 15. - 12:58:16
(12/13)
Még a nyáron a nagyanyám nem hallgatott meg, pedig el akartam neki mondani a tücskök ciripelésének történetét!
Erre tessék, írtam egy könyvet! ...ááá dehogy, csak vicceltem! :)

Manapság mindenki könyvet ír, mert menõ dolog lett.
cellasto 2015 nov. 14. - 23:44:36
(11/13)
valami orosz olajmaffia
valamelyik villi oldalán láttam a hirdetést

pont ez a hazug szar ír ilyen könyvet...
breeder 2015 nov. 14. - 23:28:36 Előzmény cellasto
(10/13)
mirõl írt könyvet? a jfk sztoriról? :)
cellasto 2015 nov. 09. - 13:29:01
(9/13)
hát kb...és még egy hazug szemét is a tetejébe
breeder 2015 nov. 08. - 01:17:10
(8/13)
Ez olyan mint amikor egy sikeres zenész pályája csúcsára ér és elkezd öncélú zenéket játszani, ami a kutyát nem érdekli. Hogy A kis hercegbõl idézzek: "Te egyszer s mindenkorra felelõs lettél azért, amit megszelídítettél."
breeder 2015 nov. 08. - 01:10:16 Előzmény detox
(7/13)
+1
Ezen a mondaton sírósra nevettem magam! :,DDD
cellasto 2015 nov. 07. - 13:23:41
(6/13)
ez valami vicc?
azután a kamu ukrán bérgyilkosos riport után azt kell látnom,hogy ennek a mocsadéknak a könyvét reklámozzák a villamosokon?
a helyében úgy eltûnnék,hogy ne is emlékezzenek rám vaze...
detox 2008 nov. 17. - 13:29:01
(5/13)
még szerencse, hogy "tamáska" is olvassa ezeket :)
zee944 2008 nov. 04. - 16:15:34 Előzmény monadir
(4/13)
Ha csak ennyi gond lenne vele. Istenem...
monadir 2008 nov. 03. - 21:50:41 Előzmény Krisz1317
(3/13)
Krisztián!
Remélem te is láttad a ma esti Frei bemutatkozás elsõ perceit,a véleményem a következõ,ha valaki aki bejárta a VILÁGOT,és mégis a mûsor elején az öt afrikai nagyvadnál a kaffer-bivaly helyett BÖLÉNYrõl beszél az nagyon nincs képben, és akkor FINOMAN fogalmaztam,a saját véleményem ennél jóval DURVÁBB!!!!!
Rocco 2008 jan. 02. - 12:37:05 Előzmény Krisz1317
(2/13)
Tisztelt Krisztián!

Ha Frei Tamás intelligens akkor, Pl. Kovács Zoltán (az Élet és Irodalom fõszerkesztõje) mi, földre szállt istenség? Tudod ebben az országban nagyon sok okos ember él, akik talán jobban helyt állnának, mint a jelenlegi politikai elit, de itt akkor sem lenne kánaán, mert "sz*rból" nem lehet várat építeni. Szerintem, ha kint boldogulsz, tegyél rá, hogy mi történik itthon, mi meg, majdcsak megleszünk valahogy.
Krisz1317 2007 jún. 04. - 22:55:15
(1/13)
Tisztelt Frei ur

Szerencsesnek mondhatom magam, mert lattam legutolso musorat, melyben a magyar politikai elit tetlenseget, illetve a Gyurcsany es Orban kozti ellentetet, es az ebbol adodo problemakat boncolgatta.
En szinten Irorszagban elek, lassan 4 eve, es csak a Tv segitsegevel tudom kovetni az otthoni esemenyeket. A musoraban felszolalo emberek kozul Akos, es Csernus ur hozzaszolasai allnak legkozelebb szemelyes velemenyemhez. Ami otthon zajlik az tarthatatlan, es szenyenletes. Nagyon sok kulfoldi kollegam van, Litvaniabol, Latviabol, es Estoniabol is. Bar en nem Dublinban, hanem az orszag nyugati oldalan fekvo Limerickben elek es dolgozom, de itt is sok kerdest tesznek fel nekem hogy mi is tortenik Magyarorszagon. 1998-ban mentem eloszor kulfoldre dolgozni, egy amerikai ocean jaro ceghez. 4 szerzodes utan Spanyolorszagban kotottem ki, es most Irorszag. Mindig buszke voltam arra hogy magyar vagyok, es az is maradok, de ami most otthon folyik az szegyenletes. Tulajdonkeppen egy kerdes osztonzott arra hogy levelemmel zavarjam. Ha valaki olyan intelligens mint on, es ennyire ra tud tapintani a dolgok lenyegere, miert nem lep be a politikai eletbe, es miert nem probalja meg az orszagot a helyes mederbe terelni. On vilaglatott, tobb nyelven beszelo ember, akit sokan, es szivesen latnanak a miniszterelnoki szekben. Ezt irom Onnek ugy, hogy tobb szaz magyar el Limericben, es bar nem ismerem mindegyiket, es csak par emberrel sikerult beszelgetnem a musorarol, de kozel sem en voltam az egyetlen aki ezt a kerdest feltette.
Tisztelettel: Ecsi Krisztian