Téma: Friendsgiving

3/10
Ledina 2021 júl. 22. - 14:53:12 3/10
(4/4)
Nagyon fárasztó, erőltetett, kinosan gyenge. Vasalás közben pont jó, nem égeti össze az ember a kezét az biztos. A főszereplő színésznőt imádom, ezért választottam ,őt jó elnézegetni mert nagyon kellemes jelenség és jól játszik de sajnos ennyi az összes pozitivuma a filmnek.
offtopic
guess.who 2021 júl. 10. - 21:10:30
(3/4)
Malin Akermant ugyan nagyon bírom, de egy rajongói kezdőcsomagba szerintem ezt a filmet inkább nem kellene beválogatni.

Más szóval: szörnyű volt. Másfél óra tömény és feltűnően zagyva nyafogás, vasvillával odahányt, tökéletesen funkciótlan és következmény nélküli eseményekkel, szintén értelmetlen mellékszereplők tömegével - miközben még az alaphelyzetet sem sikerült normálisan elmagyarázni: például az Abbyt játszó Kat Dennings tulajdonképpen ki is volt ebben az egyenletben?

És ha jól értettem, akkor mindössze annyi a sztori tanulsága, hogy ha van egy csecsemőd, akkor ne adj neki dióféléket, illetve hogy egyedülálló anyaként ne kezdj viszonyt izmos felsőtestű angolokkal, mert unni fogod.



Persze ha ez az alkotás is azt a célt szolgálja, hogy a járvány miatt hirtelen munka nélkül maradt színészeknek kiosszanak némi alamizsnát, akkor oké - csak kár, hogy erre a pénzt a nézőktől szándékoznak beszedni.
1/10
Rojita 2021 júl. 10. - 16:32:27 1/10
(2/4)
Letöltöttem, mert vígjátéknak hirdették. Azonban, nem erre számítottam.
Ez egy verbális-pornó-vígjáték.

Vagyis, egymásnak ugranak ugyan a szereplők, de a kamera csak a csókolózást mutatja. Az aktusok sokféleségét szóban mondják el a szereplők. (A fk-író és a rendező, természetesen ugyanaz a személy.)

A hollywoodi színésznőcske éppen elvált, (mert férje megcsalta). Ezért a nagy, amerikai Hálaadási pulykaevésre kétszemélyes bulit szervez hasonlóan magányos barátnőjével. A magányos buli azonban kitudódik, minden rokon, ismerős, meghív még néhány embert, így végül alig férnek el az asztalnál. A Svédországból megérkezett nimfomán édesanyja, volt férje, legújabb barátja, számos kollégája és barátnője, sokféle szexuális identitással szórakoztatják a rendezőt.

A film 2. fele már normálissá szelídül. Az ünnepnek megfelelően mindenki összegzi és értékeli az elmúlt évét. Még egy kis dráma is bonyolítja az ünnepet.



A túlzó alkoholfogyasztású és a szexuális túlfűtöttségű filmnek nem én vagyok a célközönsége. De biztos lesz olyan néző, akinek tetszeni fog a produkció. Ha nem, a rendező biztos jól szórakozott.
1/10
Rojita 2021 júl. 10. - 15:43:36 1/10
(1/4)
"Gyertek át" címmel forgalmazták nálunk.