marisál okt. 15. 21:25:03 Előzmény Rebbeka
(11/11)
Egyetértek Veled Rebbeka! Palik nagyon ápolatlan, nem is értem Marsi Anikót, hogyan tudja megcsókolni, egyáltalán elviselni maga mellett! Arról talán nem tehet, hogy a fogai tönkrementek - nem tudom -, de arról igen, hogy nem hozatja rendbe! A TV2 igazán állhatná a fogorvosi költségeket! Sportközvetítésbe belefér az üvöltözés, de legalább fehérített foggal tenné! És még a választási műsorba is betették, ilyen külsővel, nincs szemük?!
Egy civilnek nagyon veszélyes, és rendkívül nehéz ez a pálya, ráadásul idős küzd fiatallal, tudom, hogy a 10 millát nem adják ingyen, de azért nem kellene sérülten továbbjátszani, még ha az illető önként vállalja akkor sem! Új szabályozásra lenne szükség, mert ez embertelen, a versenyző persze, hogy azt fogja mondani, folytatja tovább, még ha meghal, akkor is! A komoly sérülésekből (ínszalagszakadás, törés, stb.) talán soha nem épül fel teljesen az illető, úgy meg mit ér a pénz? Aki megsérül, ne engedjék tovább játszani!
10/10
Rebbeka okt. 15. 21:01:59 10/10 Előzmény Hunique
(10/11)
10/10-et adtam a HSZ-re. :D
olahmiki1959 okt. 12. 17:06:46
(9/11)
Jézusom, még szombaton is ezt a vacakot adják, ráadásul úgy, hogy még a műsort is megváltoztatják miatta???
A valaha jobb napokat látott Palik László teljesen lenullázza magát ezzel a borzalommal.
Mára már csak az maradt meg a műsorvezetői eszköztárából, hogy végigüvölti az egészet, ha kell, ha nem...
Maga a műsor pedig egy-az egyben olyan, mint régebben az Exatlon, még a feladatok is nagy százalékban hasonlítanak.
Komolyan gondolta valaki, hogy ez még érdekelhet bárkit?
4/10
Hunique okt. 12. 10:49:12 4/10
(8/11)
Fapados Exatlon. Dolgozik valaki a TV2-nél, aki döntéseket hoz és teljesen alkalmatlan a munkájára. Egy sikeres Exatlon évad után hoznak egy másik sport realityt, amin próbálnak spórolni. Az Exatlon szintje után kiépítik a fapados pályákat. Olyan csapatok versenyeznek egymás ellen, ahol idős embereknek kell megküzdeni aktív sportolókkal és fiatalokkal. Luxus lakókocsi közvetlen a sátor mellett. Nincsenek igazán egyéniségek. Az élsportolók, mint Buki ostobák és beképzeltek. Te ott a TV2-nél, aki ezeket a döntéseket hozta: tégy egy szívességet és helyezkedj el a mezőgazdaságban, de csak olyan munkát vállalj, ami nem igényel túl nagy agyi tevékenységet.
10/10
Rebbeka okt. 10. 19:28:14 10/10
(7/11)
Én belenéztem, mert annyira reklámozzák. Nekem Palik László miatt nézhetetlen. Annyira ápolatlan, hogy kimondottan rossz érzés amikor mutatják. Legalább borotválkozna meg és megpróbálhatna úgy beszélni, valamint nem vigyorogni, hogy ne látszódjanak az ápolatlan fogai. Nekem egy lecsúszott alkoholistának tűnik a külseje miatt.
1/10
Amiel okt. 09. 12:57:26 1/10 Előzmény kriszta.g
(6/11)
Egyet értek, az összes többivel is itt alább!
Szerintem kb. ezt a műsort senki nem nézi, hülyeség, értelmetlen, nem szórakoztató, élvezhetetlen. Abszolut NULLA ez a műsor! Egyáltalán minek ilyesmibe pénzt ölni? Aztán győzzük kivárni a hónapokat, vagy fél évet, mire vége lesz!? Mint a másiknál tavaly. Helyette inkább értelmes, szórakoztató műsort adnának fő műsoridőben!! Egy ilyen semmit meg éjszakára tenni, azt nézze, akinek annyira tetszik! Kevés ilyen lehet, csak meg kell nézni az értékeléseket! Nem, hogy egy csillagot, de mínusz 10-et adtam volna, ha lehetne.
anonemde okt. 08. 19:18:00 Előzmény AzErzsike
(5/11)
A "hőskor" múmiája nagyon gáz mostanában, szerintem nagyon sokunknak ellenszenves ez a viselkedés. /Héder B. normális maradt?/
meggy100 okt. 08. 14:45:22
(4/11)
Paliknak csináltak mgint egy műsort, hogy pénzt kereshessen, nem is keveset....ugye Marsi Aniko férje....ki kiváncsi erre az ordibáló pasira ?? és erre az ugyanolyan honapokig mutogató "akadályversenyekre ??? Unalmas valami...a másik előző Palik műsort se néztem ezt se fogom....csak bele néztem....annyi sokkal jobb műsort lehetne csinálni...pl: szinvonalas kivizműsorokat / pl: hasonlót mint a Legyen Ön is milliomos......sokan néznénk az biztos, nem ugy mint ezt a futkorászást akadályokkal......Este 19 órára inkább a Séfrk séfét tették volna ne ezt.....
1/10
AzErzsike okt. 07. 23:20:59 1/10
(3/11)
Celebeket persze egzotikus tájra viszik. Szeretem a műsort de Palikot kihagynám belőle.
etikett1 okt. 07. 21:44:08
(2/11)
Megint egy okos, aki egy még el sem kezdett műsorra ad pontot.
kriszta.g okt. 01. 15:17:35
(1/11)
Nagyon nem hiányzik ez a műsor. Valami érdekesre vártam az Ázsia expressz után de semmi. :(
Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás