Téma: Futni mentem

10/10
WASKER dec. 15. 20:49:37 10/10
(65/65)
Rommá röhögtem magam.
Mikor kijöttünk, megnéztem, hogy nem ez lesz-e újra, mert akkor visszamegyek még egyszer megnézni..
7/10
trikolor dec. 12. 20:15:12 7/10
(64/65)
Filmvígjátéknak készült és tökéletesen elérte a célját: remekül kikapcsol másfél órára. Ebben a kategóriában annyira gyenge volt a felhozatal az elmúlt években, hogy már egy közepesnél kicsit jobb vígjátéknak is örül az ember.
Az már csak hab a tortán, hogy magyar filmről beszélünk.
Jó színészi teljesítmények, ütős poénok, mi más kell egy felhőtlen estéhez?
6/10
Ahoj poplacsek dec. 11. 19:57:06 6/10
(63/65)
Most nézem az eredetit, amiből ezt Herendi remake-elte. Nos, ez a jobb változat.
6/10
Ahoj poplacsek dec. 10. 21:39:23 6/10
(62/65)
Ma sikerült megnézni a filmet, már nagyon kíváncsi voltam rá. Számomra kicsivel jobb élményt okozott, mint a mit az előzetese alapján reméltem. Hullámzó volt a színvonala, kifejezetten vicces és jó pillanatok váltották egymást kínos, a magyar környezetbe átültetve kissé "cseszlovák" hatású poénokkal meg a színészi munka is hagyott maga után pár kívánnivalót, amikor pl. a flegma lány lefújta önvédelmi spray-vel a futóoktatót, ott két percnyi olyan színjátszás következett, amit szerintem bárki jobban megcsinált volna, és a bárki alatt pontosan azt értem, hogy bárki. De ezekkel fenntartásokkal együtt is egy erős közepes limonádé vígjátékot kaptunk, elvoltam rajta.
10/10
film_ez dec. 10. 08:50:07 10/10 Előzmény janderka
(61/65)
Ne mérgelődj ;)
5/10
szubjektív dec. 09. 19:51:05 5/10
(60/65)
Szeretem Herendi filmjeit. De ez most egy teljesen kiszámítható, roppant bárgyú filmecske lett. A színészek remekek benne, de attól még éppen, hogy középszerű. Számomra még szórakoztató sem volt, bár legalább nem aludtam el rajta.
offtopic
janderka dec. 09. 14:49:05 Előzmény film_ez
(59/65)
Hát igen, sok idehaza az agyhalott droid. Én nem volnék büszke rá, ha közéjük tartoznék... Még ha az ebből fakadó tudattalanság miatt nem is volnék tisztában földsötét ostobaságommal.
10/10
film_ez dec. 09. 12:44:05 10/10 Előzmény janderka
(58/65)
Nézd- még ha közhelyes is- de teljesen szubjektív, hogy kinek mi tetszik.

Ez a film az értékelések alapján nem csak nekem tetszett.

Nem egy Almodovar alkotás…de nem is ahhoz mérten kell értékelni.
A maga kategóriájában rendben van szerintem.

Neked nem tetszett, van ilyen. Dühít amiért koppintás.
De amiatt ne dühöngj, hogy van akinek tetszett.
Get over it! Igyál egy forralt bort! ;)
7/10
sita76 dec. 09. 12:18:56 7/10 Előzmény Timmmi68
(57/65)
Timmmi68 dec. 06. 21:55:33 10/10 Előzmény Margesz(45/56)
Szomorú nagyon, hogy kettest adsz egy olyan filmre, ami nem kapott az államtól támogatást, és a színészek vállalták annyiért, amennyi jutott! .....

Szerintem ezt te írtad, szóval nem kell mellébeszélni...
10/10
Timmmi68 dec. 09. 11:25:04 10/10 Előzmény sita76
(56/65)
Nem ezt írtam, amivel indítasz, de tudtam, biztos voltam benne, hogy jön majd valaki, aki nem érti, amit írok, és elkezd kekeckedni. Imádtam a filmet, és mindenki imádta, aki ott volt a moziban. Szerencsére nem kell hazudnom a 10-es osztályzattal! A film vicces, kedves, és nagyon magyar, ezen kívül rengeteg kedvenc színészem játszik benne, ahogy a rendező is nagy kedvencem - a Kincsem óta imádom!!!!, azt a filmet 6-szor néztem meg a moziban -, és a legnagyobb tiszteletem feléjük, és ha 8-ast érdemelne a film, akkor is 10-est adnék. De nálam ez 10-es. Nem estem hasra, csak szeretem. A sztori is nagyon bejön, és ez a film a film eleji haláleseten kívül csupa happy end. Ezért 10-es.
offtopic
janderka dec. 09. 10:23:00 Előzmény film_ez
(55/65)
Nem dedikáltan neked szántam, de te is benne vagy sajnos abban a halmazban akik áradoznak erről a nettó másolatról, mint valami egyedi csodafilmről. Hát a lónak a fasza!
Egyébként meg nem "beszopni" hanem bizony "felszopni". Mint mikor a löttyedt pöcsű pasik cerkáját hozzák felvétel előtt használható állapotúra - mert magától csak lógna mint egy löttyedt kolbász a spejz falán...

10/10
film_ez dec. 09. 10:04:21 10/10 Előzmény janderka
(54/65)
Szerintem nem írtam sehol azt, hogy egyedi alkotás.
Vannak benne klisék, közhelyek, elcsépelt poénok is…de ezek ellenére szórakoztató.

Én nem sértegettem senkit a véleményemmel.
Nem tudom miért álltál belém, és mire fel a személyeskedés…

BTW:
A kifejezés amit keresel talán a “beszopni”.
A “Felszopni” az az amit te szoktál a Gubacsi úton 5ezerért két forgatás között.
janderka dec. 09. 09:00:27 Előzmény film_ez
(53/65)
Az senkit nem izgat hogy full másolat? Egy hang egyéni nincs benne.

És ezt így felszopni, mint új magyar sikerfilm? Szánalmas.
7/10
sita76 dec. 09. 06:54:57 7/10 Előzmény Timmmi68
(52/65)
Szóval, ha egy film nem kap állami támogatást, arra csak 10-est lehet adni? Én nem ezek alapján szoktam pontozni. Ez a film a közepesnél valamivel jobb, de azért a 10-től nagyon messze van. Sablonos, semmi váratlan fordulat, előre meg lehet mondani, mi fog történni a következő jelenetben. Ez lehet, hogy az eredeti film hibája (azt nem láttam), de akkor meg nem kell leforgatni, ha nem elég erős a sztori. Egyszer meg lehet nézni, de azért hasra esni nem kell tőle.
10/10
treszkaib@gmail.com dec. 09. 00:08:09 10/10
(51/65)
Ha azért mész moziba, hogy szórakozz, akkor ez a film jó választás. Nem akar művészi lenni, nem törekszik a mélységre, ezért hozza magas színvonalon a történetet és a poénokat. Mindehhez kiváló , hiteles szereplőgárda kapcsolódik, de a rendező is jól boldogul a stábbal a megvalósításon. Hazánkban manapság ritkán nyílik alkalom gondtalan, belefeledkező nevetésre.
7/10
offtopic
Ledina dec. 08. 23:12:09 7/10
(50/65)
Egyszernézhetős. Előre nagyon kiszámítható sztori, neha kicsit eroltetett. De az alapproblemak,a mindig rohanó család, a leterhelt családanya, az elfoglalt testvér és a balfék udvarlókat felmutató sikertelen fiatal lany története bármelyikünk helyzetébe konnyu belelelni magunkat.
10/10
film_ez dec. 07. 21:40:59 10/10
(49/65)
Herendi Gábor hozta a Valami Amerikás formáját. És ez nagyon jó!
Kedves, szórakoztató, poénokkal. Ritka az ilyen a mai magyar filmiparban.
10/10
Timmmi68 dec. 07. 13:14:39 10/10 Előzmény agica321
(48/65)
Azt a telefonos filmet kétszer is feldolgozták..., először az olaszok csinálták meg, aztán a magyarok meg még valakik. Jó sztori, megtetszett... Van ilyen. Mindegyik más, az adott országra jellemző jellegzetességekkel. Csak a magyar előbb szereti az amerikait, olaszt, franciát, mint a hazait. A hazaival lehetnénk elnézőbbek, és szerethetnénk jobban..., de nem megy. Mindegy, nekem nagyon tetszett, és le a kalappal a stáb előtt!
10/10
Timmmi68 dec. 07. 13:02:45 10/10 Előzmény agica321
(47/65)
Az mindegy, hogy megvolt-e már a forgatókönyv. Ez egy másik film. És ez egy magyar film. Nem szereti a magyar filmet, nem szereti azokat az embereket, akik mostoha körülmények között is alkotnak nekünk? Nekem meg ez von le valami értékéből. De értelek. Őt viszont akkor sem értem. Millió embernek kellene megnézni ezt a filmet. A csehek simán megnéznek egy filmet másfél milliónyian. Egy hazai filmet! Ott szeretik a hazait. Ezt a filmet különösen szeretnünk kéne. Én így gondolom. Szerintem még egyszer meg fogom nézni, és viszek magammal valakit. :-)
8/10
agica321 dec. 07. 08:57:15 8/10 Előzmény Timmmi68
(46/65)
szerintem azért adott 2-t, mert gyakorlatilag azonos az említett filmmel, mindenki eldönti ez neki mennyit von le az értékéből, hogy ugyanez a forgatóköny már egyszer megvolt. Persze a színészi teljesítményen ez nem változtat.