Téma: Geszti Péter

mulao 2009 szept. 28. - 22:57:18
(3/23)
Oké, azt nem tudtam, hogy milyen mûvet ad elõ, azért bocsánatot kérek! Az viszont igaz, hogy éveke kell várni, egyszer írtam a hangoskönyv kiadónak, s õk mondták.Rátótinak pl szerintem feleslegesen sok van, csak elveszik a lehetõséget fiatal, ugyanolyan jó hangú színészek elõl.Az igazi Milkulás c. film zenéjét is õ szerezte, egész jó volt.
Gabriella54 2009 szept. 28. - 20:22:29
(2/23)
Azért van hangoskönyve, mert Romhányi mûveit senki sem tudja olyan õrülten megszólaltatni, mint õ. Mellesleg nem igaz, hogy éveket kell várni, nézd végig az elõadókat, pl. Rátóti Zoltánnal hány hangoskönyv jelent már meg!
Gyerekszínészként kezdte, de szövegíróként egyszerûen kiváló! Olyan ötletei vannak, hogy néha teljesen ledöbbensz - amúgy nem a Jazz + Az volt az elsõ zenekara, hiszen ott volt a Rapülõk. Arra nem emlékszem, hogy az Elsõ Emeletben is játszott-e, vagy "csak" szövegeket írt.
Meg persze a Dzsungel könyve dalai - szenzációsan jók!
mulao 2009 szept. 28. - 16:52:07
(1/23)
Látom Geszti Péterhez se írt még senki, bár õ talán nem is érdemli meg. A Jazz+az dalai mondjuk jók, (úgyjutott eszembe, hogy most láttam a Kalózok c. filmet, amiben énekelt is).Az pl nem szimpi, hogy neki már van hangoskönyve (nem tudom mirefel) mikor valódi színészeknek éveket kell várnia.A búlvárt pedig mindenki szereti, ezért megemlítem, hogy Gryllus Dorka férje volt.