borkasztik 2013 ápr. 08. - 09:48:25
(47/107)
Szerintem ez mindent megmagyaráz a filmet körül ölelõ munkálatokról :D

http://m.sg.hu/cikk.php?cid=89945

Tudom hogy egy picit régebbi de én most találtam, és már a hozzáállást is tükrözte szerintem az egész xD Na szerintem így nem szabad eleve filmet csinálni xD :D
Mr.Robin11 2013 ápr. 07. - 23:41:29 Előzmény Mr. D
(46/107)
Azért ez elég nagy túlzás. A Looper valóban jó film, de ott Joseph-Gordon Levitt a fõszereplõ, míg Willis csak egy mellékalak. Az Expendables 2 pedig talán az év egyik legrosszabb filmje volt, csak a sok sztár miatt mindenki megnézte és a poénokon jókat lehetett röhögni. A Die Hard 5, vagy a felültetve címû filmjeirõl meg ne is beszéljünk. Bruce Willis egyre jobban kezd lecsúszni B kategóriába és lassan Nicolas Cage szintjét el fogja érni.
zottyo534 2013 ápr. 07. - 19:26:24
(45/107)
Jóformán csak kritikán aluli fosban játszik, meg néha elvállal valamit, ami miatt nagyobb árat kérhetett a kritikán aluli f*sokért.
Mr. D 2013 ápr. 07. - 19:07:59
(44/107)
"Willis az utóbbi 3 évben csupa kritikán aluli foshoz adja a nevét"
Hát azért ez nagyon nem igaz! Az utóbbi három évben tette le az asztalra például a Looper - A jövõ gyilkosa címû darabot, ami egy hibátlan sci-fi lett. Ugyancsak tavaly láthattuk a Holdfény királyságban is, ami meg egyenesen remekmû! És az Expendables filmeket sem mondanám "kritikán aluli fosnak", inkább cool akciófilmeknek.
Superalonso 2013 ápr. 07. - 19:06:12
(43/107)
Nézd én pontosan ezen okok miatt eljutottam oda, hogy csak bizonyos rendezõk filmjeit vagyok hajlandó megnézni moziban (a színészek úgyis azt csinálják, amit a director úr kér tõlük), a többit otthon általában....mert nem hajítok ki feleslegesen primitív filmekre pénzt és így nem b@szom fel idegileg rajta magam.

Általam favorizált rendezõk (a teljesség igénye nélkül):
Christopher Nolan (az Isten konkrétan szerintem), Ang Lee, David Fincher, Steven Spielberg (bár õ néha csinál szar filmet is), Quentin Tarantino, Danny Boyle, Michael Haneke, Behn Zeitlin (mondjuk õ még nem alkotott eddig sokat), Robert Zemeckis, Tim Burton, Tom Hooper, Wachowski-brothers, Martin Scorsese, Woody Allen, Terrence Malick, Stephen Daldry, Luc Besson, Coen-testvérek, Szabó István, Stanley Kubrick, Milos Forman, Roman Polanski, Ridley Scott, James Cameron, Ron Howard, Peter Jackson, Gus van Sant, stb......
Na kb ennyi, persze õk is csinálnak rossz filmeket, de ezeknél kisebb rá a sansz....
2/10
Bigpapa 2013 ápr. 07. - 17:16:41 2/10 Előzmény BedeKrisz
(42/107)
Willis az utóbbi 3 évben csupa kritikán aluli foshoz adja a nevét, viszont termelékeny,mert évi 3-4-5 filmben benne van. Sajna szerintem pont leszarja,mi a film,el sem olvassa a forgatókönyvet, csak megkérdi: Mennyi pénz? Van még 3-4 éve, hogy akciókban játszasson, addig üti a vasat. Mi meg max. nem ülünk be rá :DDDDDDDDD
2/10
Bigpapa 2013 ápr. 07. - 17:07:21 2/10
(41/107)
Ez egy kritikán aluli borzalom. 14 év felett érdemes kihagyni.

Áldom az eszem, hogy hallgattam az öcsémre (22) és nem néztem meg moziban, csak online. Eret is vágtam volna magamon, ha ezért pénzt adok. Fõleg, hogy 2x néztem meg most a Támadás a Fehér ház ellen-t, ami vérbeli akció film.

Itt nem tudtam eldönteni, hogy ez most vicc, vagy mi a szar? Az elsõ részt láttam 3-4x biztos. Annak van egy története (nem Nobel-díjas alkotás az sem,de nézhetõ), jó akciók, eleje, közepe, vége...,de ennek? Semmi!Nem tudom,milyen besorolást kapott a film,de kaszabolnak kardokkal,de egy csepp vér sincs sehol :)))))))))) Még a Cartoon Network-on is több az erõszak,mint ebben :D
SPOILER SPOILER SPOILER SPOIELR SPOILER
Kezdjük ott, hogy az elején a kerítésnél lopóznak,de Barikád egy vakító világító kesztyûvel vágja át a drótot,ami úgy fénylik,mint egy lámpa :)))) A fogó tényleg snassz lenne. Akivel bereklámozzák a filmet, egybõl meghal :)) lol
Mindegy,úgy sem csípem a krapekot. Aztán családlátogatásra mennek Willishez,akinek nyitva az ajtaja,de ahogy belépnek, lemászik a plafonról :))))) Kész,itt visítottam. Életben tartják az elnököt,de minek is? Amikor nano- technológiával a retináját is klónozza a rendszer, de mindegy. Elkapják a fehér nindzsát, akit elvisznek a halál faszára zsákban :))), majd szembesítik, hogy mit tett, erre õ: nem én voltam :DDDD Ezt 30 évig nem ért rá elmondani, na meg most, mindenki elhiszi neki :DDDDD Fátylat rá, hogy 30 éve gonosz vagy (eleve nem értem,ha nem õ volt a gyilkos és ezt õ is tudja,miért kell elkezdeni gyilkosnak lenni? :D ).
A fekete nindzsa még mindig nem beszél. Holott azt mondta,azért fogadott némaságot, hogy a mestere gyilkosát elkapja,az megvolt az elsõ részben,de most is kussol. Legalább szöveget nem kellett tanulnia.
A csaj legnagyobb erénye, hogy qrva jól néz ki, de ennyi. Elkezdenek Nintendozni az atomrakétákkal, majd a klón elnök megszólal: az ûrbõl mi nem kilõjük az új hiper-szuper rakétát, hanem leejtjük :D :D HOGYAN BASZD MEG? Az ûrben nincs gravitáció, szóval ha kiengeded a lövedéket,max ellebeg a mûholdtól, vagy ki se esik belõle :DDDDDD Legalább fizikát tanult volna az a barom állat,aki ezt írta.
Barikád harcol,majd egy soha sem látott táskán pont megnyomja a nagy piros gombot (én simán nem nyomnám azt meg,mert az mindenhol a TÛZ gomb :))))) ), ami mindent megsemmisít. A G.I Joe csapat csupa nyuggerrel kiegészítve gyõz :))))))))))
SPOILER VÉGE

Az a baj, hogy ezt a filmet 80-as IQ ,vagy 14-16 év felett nem lehet élvezni. Én elhiszem, hogy 3D-ben qrva látványos,meg az effektek (sima rajz az egész),de valami pici sztorit, valami halványan csillogó értelmet nem lehetne becsempészni? Hogy szóljon is valamirõl az a qrva film. Hogy legyen valami története, vagy izgalom.
Tényleg alig vagyunk páran már, akik kifizetik azt a rohadt mozijegyet és elmegyünk megnézni a filmeket, nem lehetne megtisztelni ezt a réteget egy olyan alkotással,amitõl nem okádunk hupililát?
Hollywood az elmúlt 2 évben elérte, hogy én is elkezdem a szar kamerás verzióban megnézni a filmeket, aztán,ha 15 perc után tetszik, megnézem moziban.De újabban 60%-át a filmeknek már online nézem,mert nem éri meg az 1500-1800Ft-ot + benzin + kaja a sok fos film. Ez kamerás verzióban pont elég volt. Sajnálom azt, aki erre tényleg kiadott 1Ft-ot is,mert tudom, hogy a lelke mélyén bánja már.

2/10 de csak a csaj és Rock miatt.
1/10
Bavaria 2013 ápr. 06. - 20:44:14 1/10 Előzmény BedeKrisz
(40/107)
Szóról szóra igaz, amit ideírtál.
CsomiTheKing 2013 ápr. 06. - 11:33:22
(39/107)
4D-ben nagyon élvezetes volt, fõleg az akciójelenetek. Alapjában véve nem egy nagy durranás film, buta sztori és a szereplõk se a legjobbak.
borkasztik 2013 ápr. 06. - 08:40:21
(38/107)
Csodálkozom min csodálkoznak egyesek a filmmel kapcsolatban hogy csak egy popcorn mozi. Nem véletlen mondtam lejjebb hogy tuti nem nézem meg moziba csak majd letöltöm valahol ha megjelenik. Már a bemutatóból is sütött hogy ez lesz. Az elsõ se volt különb. Egyszer kétszer nézhetõ volt az elsõ sõt élvezhetõ is de ennyi semmi több. Biztos vagyok ez se sokkal több, sõt ahogy egyesek hozzászólásait látom pont ugyan az tán kicsit rosszabb.
Szóval nem értem mit csodálkoztok, már az elején tudni lehetett hogy ez lesz ^^
1/10
BedeKrisz 2013 ápr. 05. - 15:38:43 1/10
(37/107)
Vajon meddig fogja még Hollywood ennyire hülyére venni azt a maradék néhány filmrajongót akik képesek beülni az ilyen és ehhez hasonló rosszabbnál-rosszabb "csak látvány legyen a többi nem számít" tipusú idióta fröccsöntött amerikai szemétre? Mert lassan ott tart ez a filmgyár hogy már le se sz@rják a nézõt csak összeszednek néhány ismertebb nevû tehetségtelen színészt és legalább egy ódivatú kiégett akciósztárt egy filmbe és mindennemû story nélkül összeeresztik õket miközben végig látszik a gondolat az arcukon fõleg Willis-én hogy "utálom ezt az egészet de végigcsinálom mert jó pénzt fizetnek érte". És persze mindezt 3D-ben is "élvezhetik" akik hajlandók kifizetni erre a szutyokra annyi pénzt de aki igazán maradandó filmélményre vágyik annak azt hiszem még jó darabig várnia kell.
Mr. D 2013 ápr. 05. - 13:08:21
(36/107)
Igen, õ és Viharárny a maradék 10%.
BroncoFan 2013 ápr. 05. - 02:02:11
(35/107)
Nekem nagyon blõd volt, a 3D meg a látvány pedig már nem igazán ajz fel, kéne hozzá valami sztori is. Zagyva volt, a szinkron több helyen értelmetlen a félrefordítások miatt. Ha poénfilmnek lett volna szánva, mint mondjuk az Ûrgolyhók, akkor az oké, de ezt komolyan gondolták, és így azért erõsen megmosolyogtató :)
Mr. D 2013 ápr. 04. - 19:39:40
(34/107)
A G.I. Joe: Megtorlás tulajdonképpen egy folytatásnak álcázott reboot. Az elsõ rész szereplõinek 80%-át kidobták, 10-et pedig csak cameoztattak. Ami fura, hogy pl. Viharárnyat visszahozták, holott õ elvileg meghalt. :P Az elsõ húsz perc becsapós, mert elhiteti, hogy tulajdonképpen most is Channing Tatum lesz a fõszereplõ, de húsz perc után õ is kikerül a képbõl. Hogy a teljes újracastingolásra miért volt szükség azt nem tudom, hiszen a film pont olyan bugyuta mint az elsõ része, és a karakterfejlõdés is nagyjából ugyanazon a lécen mozog. :D Igazából tök mindegy, mert az új szereplõk is ugyanazt csinálják mint a régiek: Lõnek, verekednek, elsütnek egy poént, lõnek, verekednek, kardoznak... Teszik ezt persze bitang látványosan. Na az akciójelenetek minõsége az körözi az elsõ részt. A hegyoldalon függõ harcjelenet lazán beférhet az év legjobb akciójelenetei közé. De vannak itt még egyéb nyalánkságok is. Pl. Bruce Willis, aki látványosan végigaludja a szerepét, pont mint a Die Hard 5-ben, de attól még szeretjük! Meg van pár ultradögös csaj is... Szeretjük, szeretjük, de az egész akkor sem lesz több egy közepes popcorn-élménynél. Miért olyan nehéz egy igazán ütõs G.I. Joe filmet összehozni?! Kezdetnek talán nem ártana alkalmasabb rendezõt keresni hozzá egy Step up 2-3 és Justin Bieber koncertfilm(!!!) féle darabokban utazó direktornál...
9/10
Marcipáncica_ 2013 ápr. 01. - 12:42:12 9/10
(33/107)
Akciódús, látványos, még 1-2 poén is van benne, no meg Brúszwillisz. Ezt vártam, jó kis popcorn-mozi élményt, és annak tökéletes volt! Megér egy mozit!
3/10
tyrichie 2013 márc. 31. - 11:04:18 3/10
(32/107)
A rajzfilm sokkal jobb volt. Ha ahhoz hûen készítik el az 1-2. részt bomba sikere lett volna.
borkasztik 2013 márc. 23. - 22:39:07 Előzmény Pikacsu
(31/107)
Igen én is így gondolom. A 2. se lesz szerintem sokkal másabb vagy komolyabb. De egyszer kétszer megéri megnézni, mert sokkal rosszabbak is vannak.
Pikacsu 2013 márc. 23. - 13:59:19 Előzmény borkasztik
(30/107)
Netrõl töltöttem le, és nem néztem végig, rengeteget bele tekertem, hátha lesz valami jó, nekem teljesen csak látványfilnnek tünt, amibõl trailerre sikerült összevágni valamit. Kettõt megnéztem volna moziban. ha nincs benne lassítás.
borkasztik 2013 márc. 22. - 16:05:12 Előzmény Pikacsu
(29/107)
Egész korrekt volt az elsõ rész. Nem mondom azt hogy hûha de lehengerelt, de kikacsolódásnak korrekt film. Kíváncsi vagyok a 2. részre de nem hiszem ahogy moziban fogom megnézni :)
Pikacsu 2013 márc. 21. - 21:47:53 Előzmény Pikacsu
(28/107)
Bár akiket még nem idegesít a lassítás, azoknak lehet ez jó film lesz, fõleg a többihez képest.