Téma: Gran Torino

10/10
11messi87 2009 jan. 29. - 14:31:54 10/10
(9/409)
Clint nélkül ez a film egy kalap kaki. DE MICSODA SZÍNÉSZI ALAKÍTÁS, TE JÓÓÓ ÉG!
OMG!
Köszönöm Clint eme csodás filmeket, nélküled szegényebb lenne a világ!

És az az arcmimika...hihetetlen, lenyûgözõ!

Padre : Van valami baja velem, Walt?
Walt : Mondtam már, hogy ne szólítson Walt-nak (tepsiképû)!
Padre : Mégis mi a gond?
Walt : Hogy mi a gond? A gond az, hogy idejön nekem beszélni az életrõl és elmúlásról egy a papneveldébõl épp hogy kikerülõ, 27 éves, szûz kisfiú :D :D :D :D :D
10/10
murati 2009 jan. 26. - 18:27:09 10/10
(8/409)
Remek film, jár a 10 es. Clint Eastwood neve ha felcsillan, akkor valami elépesztõre gondolok, ez most is bejött. Jó karakterek, jó színészek, egyedi sztori -> Remek film!
Csak ajánlani tudom.
10/10
Spike1983 2009 jan. 19. - 09:58:22 10/10
(7/409)
Csatlakoznék az elõttem szólókhoz: elképesztõ, elgondolkodtató, nyers, brutális, kõkemény, õszinte, katarzist kiváltó, letaglózó opusz! Clint az egyik kedvenc színész-rendezõm, és közel a 8-ik X-hez ismételten olyan kirobbanót alakított, hogy tényleg csak meghajolni tudok elõtte! Úgy nyilatkozott, hogy ez lesz az utolsó filmje, amelyben színészként vett részt, a Gran Torino után szeretne végre nyugdíjba vonulni. Nos, vagy igaz, vagy nem, az biztos, hogy ennél szebben nem búcsúzhatott volna el a színészi pályától!
Élj még nagyon sokáig Clint, és rendezz sok-sok remekbe szabott és felejthetetlen filmet!
wirtha 2009 jan. 19. - 08:05:27
(6/409)
Nagyon a hatása alá kerültem.
Találtam egy trailert youtubeon; a címe: THE BEST MOVIE OF THE YEAR?

a válasz: könnyen lehet.

nagyszerû alkotás, a dráma a film végén csúcsosodik ki. õszinte, brutális.
Andrew8 2009 jan. 08. - 23:58:54
(5/409)
Hatalmas filmje tényleg, ajánlatos a megtekintése. azért nem ér fel régi klasszikusaihoz de megközelíti õket.
Sámbár 2009 jan. 03. - 11:09:03
(4/409)
mármint néZni! :)
Sámbár 2009 jan. 03. - 11:08:39 Előzmény Panka00
(3/409)
Óóóóó
ezt meg kell néni!

Mindörökké Clint!
Panka00 2008 dec. 29. - 16:09:15
(2/409)
Sziasztok!
Kötelezõ darab!!!!
Ütõs, elgondolkodtató, végig leköt, szuper!!
10 pontos
sipka 2008 dec. 23. - 22:04:11
(1/409)
Már régóta Clint Eastwood rajongó vagyok :) Õ azaz ember, akinek meg van azon adottsága, hogy színt vigyen a legsilányabb, legsz#rabb, legötlettelenebb alkotásokba. (Nyilván most nem a saját rendezéseiben elvállalt szerepeirõl beszélek.) Hihetetlen fickó!!! Clint munkássága példaértékû lehet bármelyik gyakorlott színésznek, mivel nem csak a színjátszásban ért el sikereket, hanem ugyanúgy megállta a helyét rendezõként, producerként, és még zeneszerzõként is (a 2009-es Golden Globe-on jelölve van a "legjobb eredeti filmzene" kategóriában). S még 78 évesen is töretlenül dolgozik, hogy nagyszerû filmeknek lehessünk szemtanúi :)
A legfrissebb alkotása a "Gran Torino" címû filmdráma, amelyben utoljára láthatjuk Clint fizimiskáját, mivel kijelentette, hogy most már csak a kamera túloldalán szeretne tevékenykedni :( Bosszantó hír, de azért teljesen érthetõ.
Egyébként a produktum epicentrumában egy Walt Kowalski nevezetû vén aggastyán áll, aki utálja az embereket, a lakókörnyezetét, a bevándorlókat, a normális kommunikációt...szóval MINDENT! Megvannak a saját szabályai, amelyet mindig be is tart. Egyik nap viszont megment egy kínai lányt, egy veszélyes banda karmai közül. A leányzó családja hálás a férfinak, aki végül összebarátkozik velük. De a banda haragja nem múlik, így megindul a harc a kertvárosban…
Már kitartóan várom a hazai bemutatását, ami 2009. február 19.-én lesz. Igazi Piszkos Harry stílusú Clint Eastwood alkotás!! :)

www.youtube.com/watch?v=9teLeXZ3XMU