Téma: Ha eljön a péntek

offtopic
sarahangel 2014 okt. 28. - 21:01:18 Előzmény sarahangel
(3/3)
Legújabb értékelésem a 6. részrõl:

http://moly.hu/ertekelesek/1567479/

... és ennek most különösen örülök, hogy sikeresen befejeztem, mert most olvastam elõször angol nyelvû könyvet. ;) Hiába, mire nem képes az ember azért, amit szeret! :D;)
sarahangel 2014 okt. 10. - 21:12:56
(2/3)
Mivel magyarul még csak két rész jelent meg (amit nem is értek :S), így itt a további köteteknek nem tudtam külön topicot nyitni. Azt viszont nem bírtam ki, hogy ne írjam ki magamból a véleményemet a folytatásokkal kapcsolatban is, így íme a további értékeléseim:

http://moly.hu/tagok/sarahangel

:D;)
sarahangel 2014 aug. 30. - 22:39:51
(1/3)
*** SPOILER ***

Imádtam ezt is, remek folytatása az elsõ könyvnek. Én kis naiv, azt hittem, nem lesz több Celina (dehogynem!). Ahogy más (mellék)szereplõk is elõ-elõ fognak majd bukkanni a késõbbiek folyamán is, úgyhogy mondhatni, van átívelés a történetben. Tate is felbukkan itt már teljes valójában, mint egy újabb érdekes szereplõ. ;)

Catcher 'fogdbe' megnyilvánulása Merit felé viszont nem tetszett. Hogy lehet ilyen hangon beszélni egy nõvel?! Merit és Mallory barátság-szálát szeretem; Mallory viszont most úgy érzi, Merit nem volt ott, mikor szüksége lett volna rá... hát, talán azért nem volt ott, mert el kellett költöznie, miután Mallory és a barátja nem voltak rá tekintettel, és pucéran mászkáltak elõtte a lakásban. Tudom, hogy mindez humorosan volt leírva, de belegondolva együtt tudtam érezni Merit-tel... és ebbõl kifolyólag ne kérjenek rajta számon dolgokat. Amúgy meg azt nagyon bírom, hogy Mallory is elismeri, hogy Catcher egy seggfej (sõt, ezt sokszor maga a srác elõtt jelenti ki ;)).

Hát igen, ennek a sorozatnak a jó humor az egyik elõnye, és ha már itt tartunk, ne felejtsük el Merit és Ethan jó kis szócsatáit sem. ;) Imádom ezt a két makacs vámpírt.