Téma: Hagymaföld

tortura 2021 okt. 13. - 15:13:17
(3/3)
Hát igen. Az itt leírt tréler egy f@szság... Egyébként gyötrelmes egy film. Nehéz volt végignéznem. Annyira bíztam valami feloldásban a végén, de sajnos elmaradt.
SPOILER! A gazemberek nem kapják meg a jól megérdemelt büntetésüket, hisz a törvényeket kijátszva korábban szabadulnak, mint egy zsebtolvaj. Sok tennivaló vár még a jogalkotókra.... A szerencsétlen főszereplő meg képtelen túllépni az egészen és utána is hibát hibára halmoz. Segítséget nem kér és nem is fogad el, egyedül akarja megvívni kilátástalan harcát.
majorlacko 2013 okt. 14. - 10:55:51
(2/3)
Amúgy mestermû. Jellemzõ, milyen sokan ismerik. Vagy talán gyászos.
10/10
koromiska 2013 febr. 03. - 11:35:28 10/10
(1/3)
Errõl szól:
Két utcai járõr, Karl Hattinger (John Savage) és Ian Campbell (Ted Danson) egyszerû közúti szabálysértés miatt állítja meg a gyanús külsejû Greg Powellt (James Woods) és társát. Powell pillanatok alatt pánikba esik, lefegyverzi a rendõröket és egy elhagyatott hagymaföldre kíséri õket, ahol végez Campbellel. Hattingernek sikerül elmenekülnie és segítségével hamarosan kézre kerítik a gyilkos szökevényeket, ám Powell és ravasz ügyvédje könnyedén kijátssza a sérülékeny jogi rendszert, s a bûnvádi eljárás újra és újra elmarad. A múlt démonaival küszködõ Hattinger hiába is próbálja feldolgozni egykori rendõrtársa halálát: valamit tennie kell...

Harold Becker (A szerelem tengere) megdöbbentõ erejû bûnügyi filmje megtörtént esetet dolgoz fel.