Beya 2013 szept. 13. - 08:28:06 Előzmény szandra999
(4/4)
Szuper, hogy spoilerezel, és nem jelzed...
8/10
szandra999 2011 jún. 29. - 18:36:38 8/10
(3/4)
***SPOILER PÓTOLVA***

Nagyon érdekes kimenetele lett a filmnek, mivel ugye az egészet úgy mutatták be, hogy a nõ tényleg meghalt. Aztán (nem tudom a tárgyalási rész a végén láttad-e) a tárgyalásnál állították, (segéd és férj) hogy vérspriccelést láttak, és az orvos is megállapította, hogy a császárba halt bele. Majd Sibyl a tárgyaláson elkiabálta magát, hogy van egy naplója amiben mindent feljegyez, ezt a bíróság elkérte tõle. A naplót a lánya vitte a bíróságra, aki a ,,gyilkosság"/szülés napján leírt feljegyzéseket tartalmazó lapokat kitépte, így naplóban semmi ,,érdekes" nem volt a bíró számára. A bíróság nem ítélte el Sibylt. Majd a lány a gyûrött lapokat visszatette a naplóba, ezt Sibyl észrevette, majd felolvasta a lapokat. Az állt rajta, hogy mikor elkezdte császározni, még valószínû élt, mert mikor beleszúrta a hasába a kést megrándult, erre azt hitte, hogy utolsó halotti rángások, majd azt írta a végére, hogy másnap már nem volt benne biztos, hogy halott volt. A baba viszont életben maradt. A teljes vége az lett, hogy Sibyl örökre abbahagyta a bábáskodást, és a lánya késõbb szülés-nõgyógyász lett.
Remélem tudtam segíteni:)
szivarovics 2011 jún. 29. - 12:41:29
(2/4)
sajnálom, hogy ezt a ma annyira aktuális filmet ilyen késõn játszották, mikor már csak nagyon kevesen nézik. Én fent tudtam maradni, mert nagyon érdekelt ez a téma, de pont a végére elbóbiskoltam. Ha valaki meg tudná mondani, hogy mi lett a boncolás eredménye és a bírói Ítélet, azt megköszönném!!

jó lenne ezt a filmet kicsit elérhetõbb idõpontban is lejátszani, talán sok meggondolatlan kismama elgondolkozna az eseten.
Ford Mustang 2011 jún. 28. - 13:41:51
(1/4)
Elõször úgy olvastam a mûsorújságban, hogy Halálos iramban... mondom nem igaz, hogy megint az... de szerencsére nem. :D