-csengõzoli-- 2014 jún. 28. - 09:55:11 Előzmény Bob19
(3/23)
Az egész mûsorról üvölt a mesterkéltség, hogy a gyerekeket belekényszerítették a szituációkba.
Szerintem ez úgy nézett ki,hogy az adás készítõi mindig kitalálták,hogy a következõ adásba mit kéne beletenni és ehhez kreáltak egy kívánságot.
pl nyár van,akkor kérje egy kislány azt,hogy egy nagy motorcsónakkal hajózhasson a Dunán.
Ha sikerült hozzá motorcsónakos embert (pl vizirendõrt) szerezni,akkor megkértek egy kislányt, aki egyébként is jelentkezett,hogy kérje a kajakozás helyett ezt, elvégre ez is a vízen zajlik, ennyi :D
Borzasztó idióta módon vannak leszervezve a kívánságok.
MA egy srác "azt kérte" ,hogy Ferrarival mehessen randira.
Erre elmennek a kislányért egy kétszemélyes, lapos autóval (a tulaj vezetett) és betuszkolják a kislányt a srác ölébe.
Kicsit sem volt röhejes, biztos nagyon élvezték :DDD
Dévényi lássuk be... egy bugris.
Egy tökkelütött.
Két mondatot nem tud baki nélkül elmondani.
Látszik,ahogy koncentrál,hogy azt a rövid szöveget, amit rábíztak, baki nélkül elmondja.
Ha kérdezni kell (üvölt a szituációról,hogy elõre lebeszélték a kérdéseket)azon is túl akar lenni, le akarja tudni.
Hogy mennyire szereti a gyerekeket és mennyire vette komolyan ezt a mûsort, mennyire fogta fel,hogy mit csinál,azt jól mutatta mikor az egyik gyereknek elefántot hívtak, hogy azzal menjen be az iskolába.
Az elefánt megbokrosodott, de úgy,hogy az egyik gyerek már a hátán ült.
Elkezdett vele szaladni a közelben lévõ zöldségesig, ahol a srác kénytelen volt leugrani a hátáról, óriási szerencse,hogy nem sérült meg.
Dévényi reakciója röhögve: Hát Lacika most meleg pillanatokat él át... :)))
Utána riport: Hát Lacikám,ha az iskoláig nem is,de legalább az elsõ zöldségesig eljutottál... és röhög :D
Hogy ez a féleszû ebbõl konkrétan milliomos lett, hát szégyen... :)
10/10
sm4e 2014 jún. 22. - 11:47:04 10/10
(2/23)
Nekem megvan Dévényi Tibor: Három kívánság címû könyve, abban sok minden le van írva. Végig nem olvastam a könyvet, de abból az jött le nekem, hogy valóban szeretett foglalkozni a gyerekekkel. Azt nemigen gondolom, hogy a szülõk rakták volna oda õket, mert úgy tudom, hogy ekkor még nem volt annyira divat sztároltatni a gyereket nálunk pénzért. Én azt gondolom, hogy egyszerûen csak féltek, mert nem volt gyakorlatuk benne. De én is várom a nagy titkok tudóinak hozzászólásait, hátha tudnak valamit mesélni a kulisszák mögötti történésekrõl.

Nekem, mint Nintendósnak azért is öröm újra látni ezeket, mert több részben játszottak. Nagyon várom azokat az adásokat, ahol Super Nintendón játszottak például Super Mario World-öt. A könyvre visszatérve, inkább az Elektor Kalandor részét olvastam, arról viszont érdekeseket írt. Fent van YouTube-on egy rész, és tudom, hogy tele van reklámokkal, mégis nagyon remélem, hogy egyszer leadják az Elektor Kalandor adásokat is. Az vitt bele a Nintendo-õrületbe.
Bob19 2014 jún. 21. - 10:32:43
(1/23)
Szegény gyerekek.:( Nagyon látszott, hogy a legtöbb gyerek nem szívesen állt kamera elé és mondták el nehézkesen a beléjük pumpált hülye kéréséket.
Még hogy az egyik gyerek merõ véletlenül pont a mûsort támogató biztosító reklám dalát szerette volna elénekelni...:P
A másik gyerek meg pont egy elaltatott oroszlánhoz akart bemenni úgy hogy közben meg se merte simogatni.:P És cserébe kapott egy bajuszszálat.:D
A harmadik meg pont egy autót szeretett volna átadni úgy hogy közben az üveg mögött 30 ember szájtátva figyeli, hogy mit fog kinyögni, mert látszott rajta, hogy nem is tudja mit kellene mondani, mert rohadtul nem érdekelte az egész.
Nagyon várnám most a mûsorban anno szereplõ gyerekek hozzászólását, hogy tényleg õk akartak szerepelni vagy inkább a szüleik lökték oda õket egy kis plusz bevételért? Meg egyáltalán mennyire valósak voltak a kívánságok? Szerintem 20%-uk ha valós volt már akkor sokat mondok...
Lakatos Mónika - Romanimo
2019. november 12., 19:30 Lakatos Mónika - Romanimo

Évszázados roma balladák és ritmusos pergetők a Müpában.

Jegyvásárlás