HARCOS TIBI 2019 jan. 19. - 13:45:49
(23/23)
"A műsor ezúttal a Kazincbarcikai Jégpályáról jelentkezik és teljesíti, ezúttal a vidéki gyerekek kívánságait is. " Jön az első gyerek. Honnan érkeztél? -Budapestről...
HARCOS TIBI 2019 jan. 13. - 22:55:47
(22/23)
Én is írtam Tibi bácsinak valamikor 88-89 tájékán, de le se sz.rtak. Mercedes W124 lett volna, de csak vezetni akartam, mondjuk a Hungaroringen egy párt kört (a családi Skodával ugyanis már egész jól ment földúton). Az egyik osztálytársamnak (Igornak hívják) válaszoltak több éves késéssel, de addigra már nem igazán érdekelte a dolog. Valami kínai nagykövettel vagy kivel találkozott, de nem is teljesen az történt, amit szeretett volna.
csontmaci 2019 jan. 12. - 13:25:08
(21/23)
Ez előbb volt scripted reality, mint hogy azt kitalálták volna. 30 éve nem láttam ezt a műsort, és főleg úgy, hogy most egy még rendszerváltás előtti részt láttam, nagyon ciki a köztévé akkori vezetésére nézve. Sőt, vérciki az egész, ahogy van, egy két vicces pillanatot leszámítva, mint pl. amikor Janicsák István Angus Young ugrálást tett a honkytonk ugribugriba. Nehezen tudom megérteni a nevesebb művészek motivációit, hogy ezekbe a dolgokba belementek.
Gáb88 2019 jan. 05. - 13:43:29
(20/23)
hát Ritter Emlőke elmehetne mostanság egy +18-as karikás műsorba is :o
Gáb88 2019 jan. 05. - 13:40:02
(19/23)
ÁB casco Koncz Zsuzsával. :) És utána 1 ÁB baby sabrinával :) Na menjél anyádba dévényi!
Gáb88 2019 jan. 05. - 13:22:35
(18/23)
Atlasz biztosító = állami biztosító :)
Gáb88 2019 jan. 05. - 13:21:33
(17/23)
Gratulálunk katarinawitt. STASI ügynök volt. Na, jó nem tolom túl. Akkor nyilván ezt még senki nem tudhatta...... :o
Gáb88 2019 jan. 05. - 13:13:24
(16/23)
2019 01. 05. adás
KIKI "megjavította" Vince Lilla diesel audiját. Dévényi: -Mi volt a hiba? KIKI: -Egy gyújtás kábel nem érintkezett. Egy DÍZELNÉL gyújtás kábel? NINCS!!!!! Te ökör barom állat :( Előtte meg ráadásul direkt megkérdezte, hogy van-e benzin a kocsiban? Erre Lilla direkt megjegyezte, hogy gázolaj kell bele. Ezután megállapodtak abban, hogy dízel motor van benne. Idióta barmok.

A kisgyerek a tűzoltóknál. Apja TŰZOLTÓ!
Akkor mi a jó édes anyádért nem őt kéred meg, hogy mutassa meg a tűzoltóság életét???? :o

Hú de ERŐSEN alig észrevehetőn "alig volt promotálva" az ÁllamiBiztosító. Dévényinek tövig benne volt a nyelve a biztosító seggében. Rettenetes, hogy ehhez még kiskorúakat is felhasználtak. :(
judyka21 2019 jan. 05. - 13:04:13
(15/23)
Nalunk en akartam menni es nem a szuleim loktek oda. Raadasul semmit nem.kaptunk csak a szokasos elletmanyt szendvics udito es kaphattunk autogrammot attol aki adott. Pl Szikora Robi.
Gáb88 2019 jan. 05. - 13:03:06
(14/23)
::
judyka21 2019 jan. 05. - 13:01:47
(13/23)
En redzt vettem a felvetelen kb a 2 adason. Levelet írtam a músornak h szeretnék talalkozni a modern talkinggal????????????
Behivtak a felvetelre. Mimdennap egy heten at a termal hotelbe a szigeten
Kertek h ugyanabba a ruhaba menjunk. Mert ossze vissza vagtak
Pl Székehelyi Jozsef verse utan nema csand volt de a felvetelen mar tapsvihar.
Egy.kisfiu pontos (es nem pöttyös) labdat fogott de sajnos nem tudta kimondani a dire straits nevet ezert mas kapott lehetoseget.
Vagy a kisfiu aki kiskutyat akart es mikor negyedszerre is ezt mondta elvették tole a labdat mert a rendezo ferobbant.

Kb 10 eves voltam de azota sem.hiszek el semmit ami a tvben van.
a.dani0227@gmail.com 2018 jan. 30. - 09:59:53
(12/23)
Sztem az lehetett fõleg, hogy megmondták a gyereknek mit kell kívánni ha be akarsz kerülni, ill. inkább ezt kívánd és akkor bekerülsz.

Voltak nyilván igazi kívánságok is, a hitelesség miatt kellett ilyet is betenni pl. azt mikor sok banánt kért azt könnyebben meg tudták oldani, hogy egy Barkasnyi banánt vittek a településre mikor hiánycikk volt, és 5 kilót odaadtak belõle a gyereknek, amibõl egy db-ot Dévényi Tibi is levámolt. :)

Az is lehetett hiteles, hogy Maradonával szeretett volna találkozni, és épp errefelé járt, hát leszervezték neki. Vagy, mikor mozdonyt vezetett a gyerek Kõbánya felsõn, belõle késõbb úgy tudom mozdonyvezetõ is lett.

De mivel mi is gyerekként néztük anno a mûsort, pontosan tudtuk, hogy ilyen baromságot sosem kívánnánk, lásd. gõzgombóccal megetetni valakit a Duna közepén meg, hogy Hasselhoff vezessen Trabantot, vagy elefánttal menjek suliba villamos helyett. Az különösen szép volt mikor az elefánt meglátva a zöldséges standot toronyiránt megindult oda szerencsétlen gyerek meg halálfélelemmel próbált kapaszkodni a hátán és falfehér volt mikor végre le tudott róla ugrani.

Hasselhoffos eset is valszeg kényszer volt, elvégre mit kívánna egy gyerek tõle? Ússzon a Balatonban mentõbójával meg mentse ki a vítbõl, arra biztos nem vállalkozott volna vagy hogy KITT-el menjenek egy kört ugorjon fel a kocsi a levegõbe, meg beszéljen ,ahogy látta a filmben, KITT viszont nem volt ott, és Hasselhoff másról nem volt ismert, na meg ezek 80-as évek beli sorozatok már csak nálunk volt sztár a tengeren túl talán már el is felejtették.

Pataky Attila Batmannek öltözése is illett a képbe, ezt ki kérte volna magától? Ráadásul pont a 90-es évek elején mikor jött a Batman film és kicsit se feltûnõen mutogatják a Batmanes cuccokat a kamerába.
9/10
5i 2014 aug. 30. - 07:40:28 9/10
(11/23)
Ez akkora szakadék egy gáz mûsor volt már akkor is, hogy az jóóó!!!:-)
Mikor aktuálisan ment én akkor is rommá röhögtem magam rajta...
Azok a fellépõk, azok a kívánságok azoktól a sztároktól...és ugye AZ A mûsorvezetõ!!!LOL MEGALOOOL!!!:-)
Nezo_nezo 2014 aug. 09. - 23:41:10 Előzmény Bob19
(10/23)
"Nagyon várnám most a mûsorban anno szereplõ gyerekek hozzászólását, hogy tényleg õk akartak szerepelni vagy inkább a szüleik lökték oda õket egy kis plusz bevételért? "

Szerinted? :D Okos vagy te, tudod a választ :D Tudom, költõi volt :)

De legalább jót szórakoztunk! :) Most, és akkor is.. :)
boom48 2014 aug. 03. - 07:41:28
(9/23)
Hát a színbvonal nem nagyon különböüzik, és azóta se láttam vetítve sehol.
offtopic
cellasto 2014 aug. 02. - 22:21:01
(8/23)
gyilkos robotok?az tom selleck film :D
boom48 2014 aug. 02. - 22:01:20 Előzmény Bob19
(7/23)
Régebben volt egy riport amibõl kiderült, a kívánságok 90%-a megrendezett volt.

Amikor a mûsor ment, a fickó pont úgy beszélt gyerekekhez mint hozzám a nagyapám, tehát akkoriban ez volt a standard, bár ma már sikítóan látszik hogy nem törõdik a gyerekkel (bár õ maga ettõl még hiheti azt hogy de).

Én akkor akadtam ki még gyerekként, mikor kiccsávó felment, aszondja "Meg szeretném néznia Gyilkos Robotok c. filmet Dévid Házelhoffal" - erre bevágtak neki 2 percet, aztán leterelték a színpadról. Na akkor voltam úgy hogy FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!
10/10
sm4e 2014 aug. 02. - 21:53:34 10/10
(6/23)
Az az igazság, hogy ezekhez nem nagyon tudok hozzászólni, mert most itt vagyok Angliában, és nem tudom nézni. De akkor jön a kérdés, hogy ezt annak idején nem vették észre? Nagyon népszerû volt ahhoz, hogy ezek így nyersen igazak legyenek. Azért nem tudom ezt megítélni, mert gyerek voltam, amikor mentek az adások, és gyerekként nyilván nem az ilyen apró részletekre figyelek, hanem hogy gyerekekkel foglalkozó mûsorokat nézek. És mivel nagyon sokáig ment, ezért egész generáció szerette, és ha ezek mind igazak, akkor szinte ki is lehet jelenteni hogy egy egész generáció szembesülhet csalódottan azzal, hogy minden, amit látott, csak illúzió volt.
-csengõzoli-- 2014 júl. 19. - 12:29:21
(5/23)
Nagyon régen nem szórakoztam ilyen jól mûsoron.
Minden adásban van pár kívánság,amin hangosan röhögök.
Ami érdekes,hogy a gyerekek mennyire háttérbe vannak szorítva,minden kívánság teljesítésen érzõdik,hogy csak essünk túl rajta...
Kérdeznek az aktuális "bácsitól", "nénitõl" (Dévényinek mindenki bácsi vagy néni,akitõl kérdezni lehet) párat,majd a gyerek lényegében el is van felejtve,jó,ha egyáltalán mutatják :D
Egyik kisfiú azt kérte kimenthesse a Balatonból Szikorát.
Ebbõl az lett,hogy Dévényi elkezdett Szikorával beszélgetni, majd belökte a Balatonba, a kisfiú még 2 kép erejéig szerepelt,amint bedobja a mentõövet, majd a kimentett Szikorával elröhögött Dévényi.
A lényeg,hogy jól érezte magát.
Dévényinek a legminimálisabb türelme, érzékes sincs a gyerekekhez.
Gyakorlatilag úgy kezeli õket,mintha majmokkal beszélgetne: idebeszéljél öcsike, a bácsi megmutatja... borzasztó :)
Ráadásul Dévényinek ez az ostoba feje..., mindig elkap a röhögés,mikor meglátom.
Hogy ennek az embernek tényleg minimális önkritikája sem volt... ez valami elképesztõ!
Katarina Wittnek a következõt bírta mondani bemutatkozáskor: "Tibor máj ném, diszk dszoké,dánkesõn"
Ezt így elsõre :)
Komolyan,lehet ezt fokozni?
Egy német nõnek angolul mondja a nevét, majd hozzáteszi õ dj. (Katarinat biztosan nagyon érdekelte), majd zavarában németül mond egy köszönömöt!
Imádom a palit, szerintem a hazai televíziózás egyik legbutább képviselõje,pedig a mostani szereplõket ismerve ez nagy szó!
Lemegy a beszélgetés Katarina Wittel (hozzáteszem a kislány,aki kérte, nagyon tájékozott volt, tök értelmes kérdéseket tett fel és tökéletesen beszélt németül), majd jön megint ez a borzasztóan kínos Dévényi és elõkap egy ajándékot... egy kb 1 méteres, fekete, bûn ronda vázát AZ ÁLLAMI BIZTOSÍTÓ felajánlásából :)
Na,ez az,mikor nézõként megpróbálsz elbújni a lakás legtávolabbi sarkába és arra gondolsz,hogy jesszusom,ugye ez nem történt meg!?!?
Persze az összes rész tele van a haverjaival (Arató stb.) és reklámmal.
Mindent az ÁLLAMI BIZTOSÍTÓ adott, ajánlott, biztosított :D
Mikor azt kérik Juszt Lázlótól,hogy másszon fel a Szabadság-Hídra, kötnek vele egy 1millió forintos életbiztosítást.
Azt mondja Juszt: ehhez meg kéne halni?
Mire Dévényi: Izgulunk azért,hogy ne kelljen kifizetnie az ÁB-nak :D (nem azért,hogy ne ess le)
Juszt erre poénkodik,hogy most õ is a biztosítónak szurkol,de persze Dévényi semmi ilyet nem reagál le, semmiféle spontán szövegre nem tud mit mondani, ezek messze meghaladják a képességeit, ellentétben a jól bevált "tessék,kérdezzél" -el :D, na ezt minden gyereknek elmondja, ebbõl nagy baj nem lehet.
9/10
5i 2014 júl. 19. - 10:16:08 9/10 Előzmény -csengõzoli--
(4/23)
Így van! DE ebben az országban nem egyedüli azzal, hogy milliomos lett valami baromságból!!!
Ez amúgy az ország szégyene fõleg, nem az ilyen arcoké...