barry1 2017 ápr. 03. - 11:23:06
(4/24)
A "kiscsaj " Lenny Kravitz lánya. Zoe Kravitz. Az anyja is jó szinésznõ. Õ játsza a drogos Marisolt a Ray Donovanben.
Alsónadrág 2017 márc. 27. - 22:21:34
(3/24)
Nagyon jó sorozat, izgalmas, bár nem az én problémáimról szól. Más világ, de az emberi természet ugyanaz. A szereposztás is jó. A nem fõszereplõ szülõk jól mutatják, milyen ragályos a csordaszellem.
1/10
napviragi 2017 márc. 22. - 21:11:45 1/10
(2/24)
Jajj, kihagytam (vajon miért?...) és az elengedhetetlen szex-bemutatása, ami reggel-délben-este van. Enélkül nincs is amerikai film.Természetesen, érzelmek nem kellenek ide sem, és persze, csak mocskosan jó. Vagy durván megerõszakolnak valakit vagy a nõ úgy viselkedik közben, hogy felfordul minden jóérzésû ember gyomra.
1/10
napviragi 2017 márc. 22. - 21:03:33 1/10
(1/24)
Egyetértek az elõttem szólóval Nicole Kidman-t illetõen. Az a \"nõ\" olyan már, mint egy bábú vagy robot. Nem tetszik a játéka sem, teljesen természetellenes, nagyon mûvi. Reese Witherspoon viszont rendkívül jól játszik. Az õ alakítása szerintem kiváló. Maga a sorozat a témáival igazi, tipikus amerikai szemét: tele erõszakkal, mentálisan súlyosan beteg embereket ábrázoló karakterekkel. De mindig ugyanaz. Idegbeteg, karrierista nõk, túlzott pénzközpontúság, már megint pszichiátria a \"Minden rendben?\"-nel, hú de szuper, önálló, nagypofájú, uralkodó, férfias amerikai vagy gebe vagy dagadt nõk, állandó problémázás, felületesség. Mély érzelmek, romantika, értelem, finomság, természetesség és még sok valódi érték teljesen hiányzik. Én zaklatottságot éreztem... Semmi más. Éppen csak a kocsik összetörése, mi volt a háborúkban a Ryan közlegénnyel és a szuperhõsökkel, meg robbantás nincs. Gyors hulladék. Egy McDonald\'s-os üres tálca papírszeméttel. És nem is laktam jól érzéssel, melyet mindig felkavarodás zárt. Nulla pont.