Téma: Havas Henrik

Sz. Péter 2023 máj. 03. - 17:53:53
(44/44)
Hát ha valakinek, akkor Havasnak semmi köze a ripacskodáshoz. :)
Nagyképű, fölényeskedő, öntelt, másokat lenéző seggfej de nem ripacs.
offtopic
Picasso™ 2019 márc. 04. - 17:15:53 Előzmény Edmond Dantes
(43/44)
Kardvirágot a Koós János topikban találod. :-)
Henriket pedig Baukó Éva alatt. :P
offtopic
Edmond Dantes 2019 márc. 04. - 16:06:53 Előzmény Picasso™
(42/44)
Hosszú távon azért jól elvagyunk-elvoltunk a fórumtárssal :-) tényleg, hol vagy kedves gladiolus? Hogy Havas hol van már, az szinte mellékes is...
offtopic
Picasso™ 2019 márc. 03. - 20:47:31 Előzmény Edmond Dantes
(41/44)
A középső idézet eléggé bugyuta. Te jó ég!
Edmond Dantes 2018 jan. 07. - 15:10:45
(40/44)
"..sosem a sikerességet, meg a teljesítményt nézem, hanem az embert." Jól hangzik, de tautológia: siker(essége)t meg a teljesítményt "ember" ér/követ el.

"...akik kedvesek nekem, azoknak van gerincük és jellemük, és sokkal jobbak annál,...": gratula, ha mindig mindenkinél ilyen csalhatatlan vagy vissza- és oda-menõleges hatállyal. Ritka adomány.

"... ha én a feketére szavazok, akkor te a fehérre fogsz." a) senkire, még egyszer: senkire nem szavaztam, legalábbis egyelõre b) ettõl színes az élet: van, aki a fehérre nem) szavaz, van, aki a feketére (nem) szavaz...és van, aki a többi színre szavaz:-)
gladiolus 2018 jan. 07. - 09:38:59
(39/44)
Köszi, örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel. :-)
gladiolus 2018 jan. 06. - 17:49:05
(38/44)
Nem tudhatod, hogy adott helyzetben mit mondanék, mert nem az átlagember gondolkodása szerint formálom a szavaimat és az értékrendemet. Én sosem a sikerességet, meg a teljesítményt nézem, hanem az embert. Én ilyen begyöpösödött vagyok.

Szívemnek kedves emberek nem keverednek ilyen megalázó helyzetekbe ilyesfajta "percemberkékkel", mert akik kedvesek nekem, azoknak van gerincük és jellemük, és sokkal jobbak annál, hogy gõgösségre legyen szükségük. Ha ilyesmibe keverednének, akkor csalódottan szóvá tenném azt is nagy valószínûséggel, mert szókimondó vagyok.

A celeb számomra az értéktelent és kommerszt jelenti, és Havast is annak tartom. Meg Baukót és Marsit is.Lehet, hogy korábban volt komolyabb múltja, meg van jogi végzettsége, de az elmúlt években a munkássága alapján õ is csak egy celeb, a könyveit is ha jól látom, ilyen témakörökben írta.

Szóval nem kéne eldöntened, hogy mit tennék, mert mindig is ügyeltem rá másokkal ellentétben, ha bármelyik hozzászólásomat megnézed itt, hogy mindig mindkét vagy mindahány felet egyformán kezeljem, elmondtam jót is, rosszat is mindenkirõl, és mindenkinek érdeme szerint.

Eme topikban sok jót a szóban forgó személyekrõl nem tudtam megfogalmazni.
És azt is világosan látom, hogy mindig úgy lesz, hogy ha én a feketére szavazok, akkor te a fehérre fogsz.
Edmond Dantes 2018 jan. 06. - 16:43:57
(37/44)
1) De igen: k é r d é s. Amely kérdésre õ "nem"-mel válaszolt. Majd a bíróság eldönti.
2) Ugyan ki támadja Págert? Csak tán nem a VV-görlicék?
Edmond Dantes 2018 jan. 06. - 09:50:13
(36/44)
Ld. ez alatt.
Edmond Dantes 2018 jan. 06. - 09:49:48
(35/44)
Én csak egyszer írtam le az "életmû(ve)" szót, te vagy ötször. Kár a szómágiáért, kár ezen az egy szón rugózni. Lehet, hogy téged HH életm...khm...munkája, munkássága nem érdekel és semmi említésre valót nem találsz benne. Egyáltalán nem vagyok HH-fan, sõt. Azt is tudom, hogy Isten elõtt mindannyian egyenlõk vagyunk. És "ember elõtt" is, legalábbis jog szerint.

De bezzeg ha a szóban forgó percemberkék, percasszonykák, ki-tudja-honnan-szalajtott celeb-képzõdmények olyasvalakire rontanának, rontottak volna rá, éspedig és vélhetõen külsõ ráhatás nyomán -vagy anélkül- akik szívednek, ízlésednek kedvesek, kedvesebbek pl. HH-nél, akkor valszeg elszánt harczosként védelmeznéd az illetõt ugyanezen bájos kislányok ellenében, nemde? Egyenlõ mércét, objektívitást, ha lehetne!
gladiolus 2018 jan. 05. - 18:12:04
(34/44)
Nem érdekel Havas életmûve. Nem találok benne semmit, ami kimagasló, momentán említésre méltó lenne.

És igen. Emberileg nagyjából egy szinten vannak, de inkább Havas kicsit lejjebb, mint a két Marslakó. Tehát emberi szempontból érdemlik meg egymást, meg mint férfi és nõ.
Attól, hogy valakinek "életmûve" van-bár az, hogy levakart néhány nem túl nagy kvalitású könyvet, még nem tekintendõ életmûnek, nincs és soha nem is lesz képes mondjuk Szabó Magdai magaslatokban szárnyalni, -attól még nem kezelhet le másokat, mert akkora életmûve, és intellektusa nincs, nem volt, és nem lesz, hogy bármi ilyet megengedhessen magának.Még akkor sem, ha a lekezeltek együgyû, csekély értelmû medvebocsnak sem nevezhetõ, igen-igen egyszerû teremtmények.

Egy ember nagyságát mindig az mutatja meg, hogy hogyan kezeli a többi embert, és ha már biológiai szempontból férfinak anyakönyvezték, akkor egy olyan személy esetében, aki azt gondolja magáról, hogy életmûve van, az a minimum, hogy tisztelje az ellentétes nem képviselõit. De leginkább tisztelje a többi embert, és ne primitív véglényként tekintsen le rájuk a nagy havas hegycsúcsok közül.
cellasto 2018 jan. 05. - 16:38:26
(33/44)
láttam a inap a "lokál" nevû fideszes lap borítóját
azon is olyan csúsztatás, hogy "lemucikázta" k.olgát, meg hogy kiderült, havas semmibe veszi a nõket meg tárgyként tekint rájuk..
röhögnöm kell, komolyan!
akárhányszor láttam havast, mindig szarba nézett mindenkit, mindegy nõ vagy férfi volt-e az illetõ

ha tényleg perel mindenkit, akkor kiváncsi vagyok, ki nevet majd a végén :)
(mert akik betámadták, szerintem arra számítottak, hogy havas elengedi a dolgot, hogy hamarabb leülepedjen)

remélem, nem így lesz
és nem azért, mert szeretem havast, hanem azért, hogy talán ha precedens ítélet születik, az ilyen bukó évácskák 5x is meggondolják, kit vádoljanak és mivel...
Edmond Dantes 2018 jan. 05. - 09:05:41
(32/44)
Ld. ez alatt (49), nem ismétlem.
Edmond Dantes 2018 jan. 05. - 09:03:58 Előzmény gladiolus
(31/44)
"Megérdemelték egymást. " Azaz egyik kutya másik eb?
Tedd egymás mellé a két életmûvet. Azonos? Hitelesség: azonos?
PS: ki is az a B.Éva? És M.Anikó? Azóta ismerem a nevüket, amióta ez az ügy kipattant. Biztosan én vagyok mûveletlen...de ez már eddig is kiderülhetett :-)
cellasto 2018 jan. 03. - 19:09:48
(30/44)
cellasto 2017 dec. 23. - 13:58:10
(29/44)
cellasto 2017 dec. 22. - 10:26:13
(28/44)
meg ugye volt ez a video is anno, ami ebben a cikkben van:

http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/vv-eva-szexet-igert-szallasert-video/yg53mm7

csak ezt már töröltette gondolom..aki látta, az tudja milyen hiteles vádló az évike

na és még mindig nem havast védem, mert ki nem állhatom..de ami sok az sok
cellasto 2017 dec. 22. - 10:14:43
(27/44)
bauko már itt is osztotta az észt havasról:

https://www.youtube.com/watch?v=OT4gr7Ef5Hg

aztán ezek után meg döntse el mindenki, mennyire hiteles ez a "nõ":

https://www.youtube.com/watch?v=AbYZ0vpYVuo
gladiolus 2017 dec. 22. - 07:40:57
(26/44)
Azt gondolom, hogy sokan megérdemlik azt, amit az élettõl kapnak. Havas is, meg Baukó is.

Itt van egy kis cikk arról, hogy Baukó hogyan öltözik fel. Szánalmas az, hogy ezzel az imázzsal bármiféle morális sérelmet feszeget. Hát könyörgöm, õ maga megy elé annak, hogy kekeckednek vele a férfiak, hogy lehet már valaki ennyire szánalmasan buta? Elõször is egy nõnek, ha el akarja kerülni az ilyesmit, szakmailag okosnak, intelligensnek és képzettnek kell lenni, másrészt nem öltözködik és viselkedik ilyen primitíven. Még akkor is vannak esetek, hogy problémája lesz, ha szép, de legalább nem lesz ekkora az esély. És akkor Havas az oka mindennek. Ugyan már. Havas csak egy egyszerû balfék volt, aki látott, hallott, és tette, amit a másik kiprovokált belõle.

http://www.life.hu/trend/20171220-egyre-forrobb-fotokat-villant-bauko-eva.html

Megérdemelték egymást.

Baukó nem fogja azt az egyszerû dolgot, hogy ilyesfajta öltözékekbõl kilógó testrészek mutogatásának csak akkor van helye, ha azt csak egy ember látja, momentán az, aki mondjuk házastárs, vagy komoly barát, és nem kell feltárni a hátsóját az egész világ számára, mert akkor mindig is piszkálni fogják, de mindig is komolytalan idõtöltésnek fogják használni, aztán ha ez megvolt, unottan átlépnek rajta, õ meg pánikbeteg lesz ettõl. Jé, de érdekes. :-)
Persze még azt is kinézem ebbõl a libából, hogy pont ezt akarja, és utána kétszínû kis féregként eljátssza a megsebzett lelkû szelíd kis õzikét, akinek a liliomait letiporta az ádáz szatír.

Röhejes az egész.
cellasto 2017 dec. 20. - 19:27:24
(25/44)
nekem sem szimpi havas, sosem volt az
ebben az esetben mindegy is, ki az illetõ aki ellen lejárató kampány folyik

a lényeg, hogy mindenkit kivégeznek aki keresztbe tesz nekik..ez a gond