Téma: Híradó

_goldie_ 2012 nov. 12. - 10:53:35
(122/142)
ééés megint lezárták egy topikot..most a Híradó délbent
na és ki az utolsó hozzászóló? :D
Fõnix császárnõ 2012 nov. 06. - 10:56:03
(121/142)
Pedig ha államcsõd lett volna vagy éhínség stb az téged is érdekelne.
Na most nem kell Anarchistának lenni, gondolni kell a jövõre is.
Amúgy vannak vicces kedvû idióták is pl leasszisztálnak egy zsidót.
Tiszteljük egymás anonimitását kit érdekel hogy csóró zsidó vagyok s talán emiatt is írtam olyan sok mindent meg stb.
További szép napot.
agarik 2012 nov. 05. - 18:38:02 Előzmény Fõnix császárnõ
(120/142)
Kit érdekelnek a kommunisták bûnei?

Nem tudom azt sem hogy jutottunk el az általam tett "Orbán Viktor hülye" felkiáltástól Hitler ténykedéséig... Valószínûleg a te zakkant észvesztõdbõl fakadhat a dolog... Azonban:
- Hitler NEM végzett emberkísérleteket. Engedélyt azt adott rá, de nem értett a dologhoz, no meg volt jobb dolga is.
- az antibiotikum speciel NEM köthetõ a Harmadik Birodalom emberkísérleteihez (sem más kísérleteihez). Az antibiotikum a Szövetséges kutatások terméke.
- az antibiotikum-kérdéstõl függetlenül a náci emberkísérletek eredményeinek felhasználásával (tehát nem közvetlenül a szóban forgó emberkísérletek termékeirõl van szó) valóban nagyszámú életet mentenek meg nap mint nap.


PS: a legutóbbi választásokon 5 papír volt amin szavazni lehetett, és 5 különbözõ pártállásra adtam le szavazatot. Ugyanis engem nem érdekelnek a pártok, annál inkább a programok és erõviszonyok.
Fõnix császárnõ 2012 nov. 05. - 06:27:45
(119/142)
Ha kipihennéd magad sokkal jobban rájönnél hogy mit írtam.

A kommunistáknak valósak a bûnei.

Szegény zsidókat hagyjuk ki ebbõl.

Az is igaz hogy az embereket propagandaszerûen lesátánozzák leõrületezik stb.

Azt te is tudtad hogy minden évbe több millió ember menekül meg H.bácsi emberkísérleteinek köszönhetõen?
Biztos tudtad, hogy az alapvetõ antibiotikumok amik meggyógyítanak azok mind az embersíkéleteknek köszönhetõ.

Na mindegy, ha nem az mszpre stb bélsárra szavaztál akkor alapból értjük egymást.
offtopic
agarik 2012 nov. 04. - 21:10:31 Előzmény Fõnix császárnõ
(118/142)
Igen, szégyen a felfogásod. Vagy mondjam hogy szándékos értetlenkedésed?
Fõnix császárnõ 2012 nov. 04. - 09:21:14 Előzmény agarik
(117/142)
Szégyen ez a felfogás.
offtopic
mandulavirág 2012 nov. 02. - 17:57:38
(116/142)
Egyrészt a történelem során nem csupán polgári forradalmak voltak, hanem mindenféle egyebek is, például parasztlázadások, rabszolgalázadások, vagy etnikai konfliktusok, vallási villongások, különféle szabadságharcok stb. De jó, legyen mondjuk a polgári forradalmak. Mit értek el? Az angol polgári forradalom után viharsebesen visszaállították a királyságot, a francia forradalom után viharsebesen visszaállították a császárságot. Mi értelme volt? Azok számára, akik meghaltak benne, akik szenvedtek érte, semmi. Nekik csupán a szenvedés, halál, nyomorúság, rokkantság lett a fizetségük. Az efféle forradalmak nem mások, mint porhintések, arra valók, hogy bizonyos emberek a fejed fölött átvegyék a hatalmat egymástól. És ehhez felhasználnak téged - szenvedj és halj meg értük, õk meg jót röhögnek a markukba.
Az 1848/49-es szabadságharcnak milyen eredménye volt? Az, hogy utána egy diktatúrát vezettek be az országban, amit PASSZÍV ELLENÁLLÁSSAL lehetett csak megtörni! Bizony.
1/10
danton-b 2012 nov. 02. - 09:33:37 1/10 Előzmény mandulavirág
(115/142)
Hallottál arról hogy polgári forradalmak? És ne hozd már fel a díszletmonarchiákat érvként,.hogy nem kell lázadni egy társadalmi berendezkedés megváltoztatásához.Naná hogy kell,még akkor is ha effektív vér nem folyik.Olvasgass egy kis Lenint pl,õ jobban látja a lényeget ,igaz õ a valóságból indult ki nem a Bibliából.
offtopic
mandulavirág 2012 nov. 01. - 23:48:06
(114/142)
Attól, hogy a feudalizmusból kapitalizmus lesz, az állami hatalomnak még nem kell megváltoznia, hiszen ez nem az állami hatalom változását jelenti, hanem gazdálkodási formák változását; a földalapú gazdálkodást felváltja a pénzalapú gazdálkodás. Ehhez nem kellett lázadni az államhatalom ellen, nem kellett megdönteni semmit, és erre jó bizonyíték, hogy a "kapitalista mintaállamok" ma ugyanúgy királyságok, mint a középkorban: mind Anglia, mind Németalföld (Hollandia, Belgium), mind Spanyolország, ami a földrajzi felfedezésekkel és a behurcolt arannyal felpörgette az európai gazdasági fejlõdést, ma királyságok.
Ugyanakkor kellett jó adag érzéketlenség a feudalista alá-fölérendeltségi rendszer ellen; az kellett, hogy a feudális kiváltságokat, nemesi címeket, rangokat ne vegyék komolyan; ahogy ezek fellazultak, egyre súlytalanabbá váltak, úgy tudott elõre törni a kapitalista gazdálkodás, és a nemesek is egyre inkább kénytelenek voltak betagozódni az új rendszerbe, annak alávetni magukat. De a nemesi rangok, címek a mai napig megmaradtak ezekben az
országokban; például a luxemburgi nagyherceg épp a napokban vett feleségül egy belga hercegnõt. http://www.youtube.com/watch?v=HM3aZfMGxsk
offtopic
mandulavirág 2012 nov. 01. - 23:36:46
(113/142)
Valóban, az inkvizíciónak nem a zsidók voltak a fõ célpontjai. A középkori pogromok, a nyugati országokból való kiûzésük az inkvizíciótól független volt, talán csak Spanyolországban kerültek az inkvizíció látókörébe. De valóban tény, hogy mindenhol üldözték õket, ahová csak mentek. Persze nem állandóan, nem egyfolytában, de mégis, elég szignifikánsan ahhoz, hogy ez nyilvánvaló legyen. Az is nyilvánvaló, hogy több okból tették ezt, a vallási ellentét csupán egy volt; a pogromok legfõbb indoka valószínûleg a haszonszerzés lehetett.
1/10
danton-b 2012 nov. 01. - 20:52:24 1/10 Előzmény mandulavirág
(112/142)
Van fogalmad arról hogy mik a mélyreható társadalmi folyamatok és mitõl lett pl a feudalizmusból kapitalizmus,Milyen változások indukálták ezt és mi volt azoknak ahatása? Hogy mitõl lesznek forradalmak és mitõl dõlnek össze birodalmak?.semmiképp nem attól hogy valaki leül ,vakarja a hasát ,és elhatározza hogy közönnyel reagál az államhatalomra:)
Na ennyit errõl ,éshát az sem véletlen egyáltalán hogy valakik egyre többen rajonganak egy új vallás iránt a római birodalom kebelén belül.Akár tudatlanul is ezzel lázadnak a fenálló rend ellen,amit az fel is ismert,és ezért kerseztre feszíti õket,és nem azért mert megszálta a sátán,bár neked az sokkal kézenfekvõbb magyarázat nyalván.:)
1/10
danton-b 2012 nov. 01. - 20:43:34 1/10 Előzmény mandulavirág
(111/142)
Na figyelj ,bámulatos ahogy nem vagy képes a lényegre koncentrálni ,és egy téma kapcsán hetet havat összehordasz.Igen voltak zsidó pogromok ,de ennek semmi köze ahhoz hogy az inkvizició nem a zsidóüldözésre jött létre,nem az volt a kluja hanem az eretnekség kiirtása,és ebbe beleshettek zsidók is és Galillei is,és még rengeteg más irányzat is.tehát ezzel csak a császárnõ meg tE mint védelmezõje illetve mikike támasztja alá azt hogy az antiszemitizmus nem új dolog,ami igaz is, de speciel nem az inkvizició ebben a ludas.
Fõnix császárnõ 2012 nov. 01. - 15:30:24
(110/142)
Várjá a Csillagkapuba is az egyik bolygó neve Orbána.
Onnan kapták a Nakvadah generátor technológiát.
offtopic
Ominózus jelenet 2012 nov. 01. - 13:49:26
(109/142)
Hajrá Orbanisztán, hajrá orbanokraták!
drProktor 2012 nov. 01. - 12:15:27 Előzmény olahmiki1959
(108/142)
Miki!

Gonosz vagy a mi császárnõnkkel!
zampano 2012 nov. 01. - 08:33:28
(107/142)
Nézzük csak a híreket:

Multik lobbiznak Orbánért Brüsszelben
EU-biztosaiknál próbálják elérni, hogy ne keménykedjenek, mert õk fizetik ennek az árát.Ugye-ugye, hogy OV egy igazi géniusz???
Fõnix császárnõ 2012 nov. 01. - 06:16:53
(106/142)
Sztálin is zsidóellenes volt:

http://www.masodikvh.hu/erdekessegek/szellemiseg/377-a-sztalini-antiszemitizmus

Ezt nem tudni vétek.

Egy csomó történelmi témájú filmbõl lehetett tudni.

Pl. az egyikbe elmenekült egy család Ausztráliába mert sztálin üldözte õket.

Deportálta õket, tisztogatások is voltak.

Úgyhogy ha annyira hithû kommunisták vaytok hogy a kommunisták bûneit tagadjátok ti tudjátok!

Ha-Ha Ma holnap ugyan olyan bûn lesz a kommunizmus áldozatainak tagadása mint a holokauszttagadás úgyhogy elsõként küldelek benneteket a dutyiba.
offtopic
mandulavirág 2012 nov. 01. - 01:09:29
(105/142)
Nézd, az, hogy találok magamnak egy vallást, ami iránt lelkesedek, amiért az életemet is odaadnám, nem egyenlõ azzal, hogy lázadok az államhatalom ellen. Még akkor sem, ha ez a gyakorlatban kõkemény ellenálláshoz vezet és tömeges kivégzésekhez.
A lázadás lényege az, hogy az államhatalom megdöntésére koncentrálok, az érdekel, folyton az államhatalom lépéseit figyelem és azt számítgatom, hogy milyen döntésének mi a következménye, miféle lépéseket tehetek ellen, milyen erõket gyûjthetek ellen, miféle eszközökre van szükségem ellene. A gondolataimat teljes mértékben ez a hatalom uralja, állandóan rá gondolok.
Ha viszont találok magamnak valamit, aminek semmi köze sincs az államhatalomhoz, akkor a gondolataimban nagyon periférikus helyre fog szorulni az államhatalom, gyakorlatilag alig gondolok rá, alig foglalkozok vele, alig törõdök vele, mert nem érdekel.
Ha ezt az államhatalom zokon veszi, és a figyelmemet mindenféle eszközzel önmagára akarja terelni, és azt akarja elérni, hogy hódoljak neki, és ha nem, akkor erõszakoskodik velem, akkor inkább elviselem az erõszakot, de akkor sem fogom a figyelmemet rá koncentrálni, nem fogom számomra meghatározó erõnek tartani, akit hódolat illetne meg.
Ez nem lázadás, mert a lázadó számára rettenetesen fontos az épp regnáló hatalom, amit meg akar dönteni - abszolút a figyelme középpontjában van.
Ez KÖZÖNY.
És a KÖZÖNY sokkal nagyobb erõ egy hatalom elsöprésében, mint a lázadás. Errõl már beszélgettünk nemrég, emlékszem rá. Fél is tõle a hatalom rendesen, azért lesz erõszakos, hogy magára terelje a figyelmet, felkeltse maga iránt az érdeklõdést, és inkább lázadást váltson ki. Mert a lázadó számára fontos a hatalom; és a fontosság tudata nagyon is fontos egy hatalmon levõ számára.
Ha emlékszel, a Kis herceg királya számára is az volt a fontos, hogy a kis herceg figyeljen rá; ezért inkább megváltoztatta a parancsát, hogy a kis herceg mindenképpen az õ parancsának engedelmeskedjen. Ugyanezt csinálta a római államhatalom is - inkább megváltoztatták a törvényt, amikor látták, hogy erõszakkal nem mennek semmire - a lényeg mindenképpen az volt, hogy elérjék a keresztények FIGYELMÉT. Mert valaki csak akkor gyakorolhat HATALMAT, HA FIGYELNEK RÁ.
Ha senki rá se bagózik, akkor nem tud uralkodni, mert nincs kin. De ez nem lázadás, egyszerûen csak senkit se érdekel.
offtopic
mandulavirág 2012 nov. 01. - 00:53:14
(104/142)
"amibe a zsidók is beletartoztak de nem kifejezett célcsoportként"
De, pogromok voltak ellenük Európában. "a keresztény egyház és az államhatalom pedig idõnként (ekkoriban fõként nyugaton) pogromokat (erõszakos, gyilkosságig fajuló cselekményeket, üldözést) hajtott végre ellenük. Luther Márton a protestáns reformáció szellemi atyja, aki a "Hogy Jézus Krisztus is zsidónak született" címû mûvének megírása után azt akarta, hogy a zsidók térjenek át a keresztény hitre, de a térítési próbálkozásának sikertelenségét belátva, a zsidók elûzését kezdte követelni és nem tartotta lehetségesnek a zsidó-keresztény békés együttélést. Elkeseredésében 1543-ban megírta "A zsidókról és hazugságaikról" címû könyvét, ami nagy hatással volt a korabeli közvélekedésre." (wikipédia)
offtopic
mandulavirág 2012 nov. 01. - 00:50:33
(103/142)
Igazad van, valóban, a zsidókat mindig, mindenhol nemkívánatos személyeknek tekintették - és azt nem lehet állítani, hogy azért, mert õk voltak a jók és az egész világ meg a gonosz.
A középkorban egész Európából, tehát mindenhonnan kiüldözték a zsidókat, a 13. sz-ra Európa nagy része "jugendfrei" lett, azaz zsidómentessé vált (Spanyolországban tovább maradhattak, de aztán az inkvizíció ott se tûrte meg õket). Ezzel nagyjából egyidõben, a 13. sz-ban jelentek meg a kelet-európai sztyeppéken a lovakon és szekereken száguldozó, kaftános, szõrmesapkás, csizmás, tübitejkás, csimbókra eresztett hajú, kaukázusi rasszjegyeket viselõ askenázik, akik a mai hivatalos állítás szerint a Nyugat-Európából való kiüldözésük miatt menekültek keletre, és azt is állítják, hogy Askenáz jelentése Németország (ez persze hazugság).