Téma: Híradó

offtopic
Edmond Dantes 2021 máj. 20. - 15:23:44 Előzmény anita195
(136/136)
Továbbra is várom a Bayer-show méltatását. Hejesírásomra mindig ügyelek. Pont, pont, vesszőcske.
PS Aha, már értem, kirakatna. Biztosan lenne rá igény..csakhogy be szoktam tartani a szabályokat.
10/10
offtopic
anita195 2021 máj. 20. - 14:24:33 10/10 Előzmény Edmond Dantes
(135/136)
Szerintem ez az übergáz amit te művelsz. 2-3 névtelen profillal másokat cs.sztetni... Csoda, hogy a moderátorok még nem raktak ki (politizálás, feszültségkeltés, kötekedés..stb.). Lehet, hogy más véleményen vagyunk (ez oké), de ismétlem, én sem mentem egy kommented alá sem fröcsögni (pedig látom teleszórtad a port.hu-t).
Egyrészt nevetséges másrészt szomorú, hogy téged más által írt pár ártalmatlan sor így kiakaszt.
Javaslat: törődj a saját dolgoddal, ne másokat zaklass, keress jobb elfoglaltságot. Mielőtt leírsz valamit, gondold át, hogy építő jellegű-e, hozzáteszel-e valamit a témához. Ha mégis másra reagálsz tedd tisztelettel, kulturáltan! Ne állítsd hazugságokat bárkiről úgy, hogy nem vagy képben. (és tanulj meg helyesen írni) ;)

Ui.: Látom van egy kis Bayer-allergiája.
Ui2.: igen ha ennyire érdekel M5-ös, Duna tvs, közmédiás és HírTv-s műsorokat nézek többnyire. Tedd már túl magad rajta. :D
offtopic
Edmond Dantes 2021 máj. 20. - 08:35:17 Előzmény anita195
(134/136)
Nem volt túl nagy ügy, ne tessék aggódni. A 12 db. laudációja egy órán belül került fel az oldalra, ami szerintem übergáz, de felőlem ... vajon a főnök(ség) már díjazta? (Költői a kérdés,mert magánügy.) Semmilyen irányú 12 műsort nem díjaznék így, zsinórban kommentelve, de ilyen ostobaságot valszeg nem is csinál senki más. Hát igen, MTVA, KESMA, Progress Média ... ismerősek, ugye? Bayer-show?!
10/10
offtopic
anita195 2021 máj. 19. - 21:53:05 10/10 Előzmény Edmond Dantes
(133/136)
Annyira nem felügyelsz, hogy számolod a kommentjeimet (lol!!!), plusz nem tudom mi bajod van azzal, hogy én közmédiás műsort értékeltem, úgy látom ez rázott meg annyira téged :D 😂 Ezenkívül olyan hülyeséget irkálsz hogy "gyenge teljesítmény ilyen fontos megbízatást ilyen gyenge hatásfokkal végezni" Mi van? :D valószínűleg magadra utaltál...
Tudtommal szabad vélemény nyilvanítás van, de én sem megyek az értékelésed alá... De ahogy látom máshol másokkal is ezt csinálod... szerintem most már be lehet fejezni ezt, elég unalmas.
offtopic
Edmond Dantes 2021 máj. 18. - 14:34:16 Előzmény anita195
(132/136)
Figyelmetlennek tetszik lenni. 1) saját véleményt szoktam beírni a Zelmúlt jó 10 évben, nem keveset. 2) nem írtam "trollkodást", félúton megköszörültem a torkom ... khm ... és másképp folytattam. 3) nem felügyelek senkit és semmit. Észt sem osztok, bár mint ész-lelem, lenne kinek. Inkább jó tanácsnak nevezném. Kár, hogy nem tetszik megfogadni. Végén még leszidják és én azt nem akarom!
offtopic
Edmond Dantes 2021 máj. 18. - 09:26:14 Előzmény anita195
(131/136)
Jó Anita, kegyed tegnap egy órán belül tizenkét (12) köztévés, Pesti TV-s és hír TV-s "műsor" laudációjával trollk ... khm ... szórta tele a fórumot. Ejnye no! Elég gyenge teljesítmény ilyen fontos megbízatást ilyen gyenge hatásfokkal végezni! Hiányolom pl. a Bayer-show méltatását. Húzzon bele!
10/10
anita195 2021 máj. 17. - 20:18:54 10/10
(130/136)
Naprakész, részletes. Minden téren: társadalmi témák, politika, vallás, sport, természet, turizmus. Ez az egy amit érdemes nézni. Semmi fake.
Kit Fisto 2021 máj. 05. - 06:37:35
(129/136)
Amikor azt mondják, és most pedig sport, mindig a futballról kezdenek beszélni. Akkor miért nem azt mondják, és most pedig futball? Van egy csomó sportág, de állandóan a fuball a téma.
offtopic
Kit Fisto 2019 márc. 22. - 09:37:55
(128/136)
Felháborítónak tartom, hogy az egész EU mohón várja, hogy mégse legyen brexit. Akik állandóan a demokráciáról papolnak, semmibe veszik azoknak a britteknek a szavazatát, akik a kilépés mellett szavaztak. A népszavazásnál aligha lehetne demokratikusabb dolgot találni, a szavazás szabályos volt, és érvényes eredménnyel zárult. A brittek a kilépés mellett döntöttek. Vagyis a brittek többsége ki akar lépni. Mégis, csak húzzák-halasztják a dolgot, és még az is felmerült, hogy ki sem fognak lépni. Képzeljük el a szavazót, aki leadta a voksát, az ő oldala nyert, megvolt az öröm, és most nem érti, és joggal dühös, miért ne hajtanák végre azt, amiről a szavazással már döntöttek? Ha nem lépnek ki, azzal sárba tapossák a demokráciát, a népszavazás intézményét, a szavazók jogos követelését. Mi értelme lesz szavazni menni, ha precedens lesz arra, hogy úgysem az lesz, ami mellett a szavazással döntöttek? Nagy-Brittannia szégyene ez a huzavona, és a britt szavazók semmibe vétele!
Idegesítoregisztracio 2019 jan. 28. - 09:53:29
(127/136)
Jó lett volna ma a magyarországi ónos eső és közlekedési helyzetről olyan terjedelemben információt hallani, mint amennyi adáspercet a bukaresti ónos esőre szánt a közszolgálati tévé.
Kit Fisto 2018 dec. 14. - 21:16:06
(126/136)
Érdekes ez az "önkéntes túlórának" nevezett dolog. Mindig hozzáteszik, hogy a dolgozónak bele kell egyeznie. Na de, ha a túlóra önkéntes, akkor mibe is kell beleegyeznie? Abba, hogy szeretne túlórázni? Hát ezt nem gondolták át elég jól. Nem csoda, annyira gyorsan átnyomták a palamenten a kitalálását követően, hogy nem volt rá idejük, hogy kiokoskodják hozzá a mesét is. Nem csak gyorsan, de épp olyan kérlelhetetlenül is szavazták meg, az ellenzék nem csoda, ha frusztráltságában kétségbeesett dolgokat művelt. Most az egyszer tényleg jót akartak, csak olyan sötétek, hogy nem tudták, hogyan kell az ilyet megtámadni. Lehetett volna népszavazást is kérni rá. Döntse el maga a nép, hogy akarja-e ezt, a kormány szerint az ő érdekében hozandó változást? De az ellenzék inkább tört zúzott, hozta a szokásos sötét formáját.
Itt mindenki meg lett szólaltatva a kormánytól, de az ellenzéktől senki, és főleg, miért nem kérdezte meg valaki a munkásokat is? Hogy ők mit akarnak? Ez a törvény gonosz dolog. A kormány azt mondja, csak a kis és középvállalatokat érinti, de egy jogász csak kikotyogta az m1-en, hogy valójában a feldolgozó ipart és a kereskedelmet érinti leginkább. Azaz az eladókat, és a gyári dolgozókat. Akik már eddig is a leginkább kiszákmányoltak voltak, most még lejjebb lesznek nyomva. Már évi 400 óra kényszermunkára kötelezhetik őket! A kormány magyarázkodik, csak a dolgozó beleegyezésével történhet. Ennyire naívak, vagy ennyire rosszindulatúak? Kit érdekel ma, hogy egy munkás mit akar? Ha nem tetszik neki, el lehet menni máshová. Azt állítják, azért lett kitalálva, hogy ha a dolgozó többet akar dolgozni, megtehesse a "bürokratikus akadályok" nélkül. Milyen akadályok?
Szóval a dolgozó odaáll majd a főnöke elé, hogy én túlórázni akarok, az meg azt mondja, oké, mikorra írjalak be? Függetlenül attól, hogy van-e lehívás, kell-e a darabszám, van-e megrendelés? Majd a dolgozó szabja meg, mikor miből mennyit gyárt? Vagy hogy értik ezt vajon, hogy "ha ő akar, dolgozni akkor tudjon"? Azt állítják, hogy nem fogják elküldeni a dolgozót, ha nem akar túlórázni, mert munkaerőhiány van. (újra, önkéntes túlóra, de mégis megkérik rá a dolgozót?) Ez butaság. Ha kell nekik a túlóra, akkor kell, akkor az olyan dolgozóval úgysem érnek semmit, aki nem hajlandó rá. Akkor meg miért ne küldenék el? Ilyen munkára mindig találhatnak képzetlen munkaerőt. Sajnos ez a módosítás valóban mégjobban kizsákmányolja azt a réteget, akiknek már eddig is a legtöbb munka, legkevesebb bér, legkevesebb jog, legkevesebb elismerés jutott és akiknek a gazdasági fellendülést a legnagyobb mértékben köszönheti a kormány. Látható volt az igyekezet, hogy milyen kérlelhetetlenül nyomják át ezt a palamenten, és rekord idő alatt megszavazták olyan kreativitást felmutatva, amelyet ők maguk kritizáltak az EP-s migráns vízumos szavazás kapcsán.
Nagy szüksége lehet a kormánynak a módosításra. Talán kell a növekedés cél eléréséhez ez is? Kérem, ne a mi kárunkra növekedjenek, ha lehet!
Trágár János 2018 máj. 15. - 18:33:21
(125/136)
ma ki a SOROS?
1/10
Ktesibios 2018 ápr. 17. - 23:10:00 1/10
(124/136)
Én évtizedekig néztem a Híradót, de ezt már nem lehet. Ami ott folyik, az nem újságírás.
csengõzolivagyok:) 2018 jan. 29. - 21:33:14
(123/136)
Legalja hírhamisítás.
Csak a propaganda.
_goldie_ 2012 nov. 12. - 10:53:35
(122/136)
ééés megint lezárták egy topikot..most a Híradó délbent
na és ki az utolsó hozzászóló? :D
Fõnix császárnõ 2012 nov. 06. - 10:56:03
(121/136)
Pedig ha államcsõd lett volna vagy éhínség stb az téged is érdekelne.
Na most nem kell Anarchistának lenni, gondolni kell a jövõre is.
Amúgy vannak vicces kedvû idióták is pl leasszisztálnak egy zsidót.
Tiszteljük egymás anonimitását kit érdekel hogy csóró zsidó vagyok s talán emiatt is írtam olyan sok mindent meg stb.
További szép napot.
agarik 2012 nov. 05. - 18:38:02 Előzmény Fõnix császárnõ
(120/136)
Kit érdekelnek a kommunisták bûnei?

Nem tudom azt sem hogy jutottunk el az általam tett "Orbán Viktor hülye" felkiáltástól Hitler ténykedéséig... Valószínûleg a te zakkant észvesztõdbõl fakadhat a dolog... Azonban:
- Hitler NEM végzett emberkísérleteket. Engedélyt azt adott rá, de nem értett a dologhoz, no meg volt jobb dolga is.
- az antibiotikum speciel NEM köthetõ a Harmadik Birodalom emberkísérleteihez (sem más kísérleteihez). Az antibiotikum a Szövetséges kutatások terméke.
- az antibiotikum-kérdéstõl függetlenül a náci emberkísérletek eredményeinek felhasználásával (tehát nem közvetlenül a szóban forgó emberkísérletek termékeirõl van szó) valóban nagyszámú életet mentenek meg nap mint nap.


PS: a legutóbbi választásokon 5 papír volt amin szavazni lehetett, és 5 különbözõ pártállásra adtam le szavazatot. Ugyanis engem nem érdekelnek a pártok, annál inkább a programok és erõviszonyok.
Fõnix császárnõ 2012 nov. 05. - 06:27:45
(119/136)
Ha kipihennéd magad sokkal jobban rájönnél hogy mit írtam.

A kommunistáknak valósak a bûnei.

Szegény zsidókat hagyjuk ki ebbõl.

Az is igaz hogy az embereket propagandaszerûen lesátánozzák leõrületezik stb.

Azt te is tudtad hogy minden évbe több millió ember menekül meg H.bácsi emberkísérleteinek köszönhetõen?
Biztos tudtad, hogy az alapvetõ antibiotikumok amik meggyógyítanak azok mind az embersíkéleteknek köszönhetõ.

Na mindegy, ha nem az mszpre stb bélsárra szavaztál akkor alapból értjük egymást.
offtopic
agarik 2012 nov. 04. - 21:10:31 Előzmény Fõnix császárnõ
(118/136)
Igen, szégyen a felfogásod. Vagy mondjam hogy szándékos értetlenkedésed?
Fõnix császárnõ 2012 nov. 04. - 09:21:14 Előzmény agarik
(117/136)
Szégyen ez a felfogás.