10/10
fnori 2012 febr. 04. - 13:12:19 10/10
(3/3)
remek darab volt és állíthatom, hogy a könyv olvasása után is élvezhetõ. sõt! az utas és holdvilág a kedvenc magyar regényem és a színdarabban se kellett csalódnom. külön szuper ötletnek tartom, ahogy megosztották a színpadot a jelen és a múlt között. zseniális, na :)
Constantine 2009 ápr. 25. - 21:48:08 Előzmény Riene
(2/3)
Jómagam sem olvastam, szintén friss az élmény, és remek elõadás volt.Pont azért, mert az átlag kecskeméti nézõ kiment az elsõ felvonás után... a konzervatív kis és nagypolgári kecskemétinek a jó darab mércéje (mint azt a hátam mögött hallottam) az, hogy minél többet röhöghessenek, egyértelmû és szájbarágós legyen az egész... mondhatni, ponyvaszínházat akarnak... és sajna ezt meg is kapják..(meg kell élnie a színháznak). De véégre, végre egy darab ami elgondolkodtat, ami lételemzõ, ami..ami..sorolhatnám. Olyat jót mosolyogtam, hogy egy-egy korosodó személyben felderengett az ifjúság és a carpediem vágya iránti mondanivaló.. de inkább kimentek, elfojtva mindezt. Jellemzõ. Sebaj, aki teheti, feltétlenül nézze meg! Nagyszerû rendezés, díszlet, színészek.
10/10
Riene 2009 ápr. 10. - 21:53:45 10/10
(1/3)
Még nagyon friss az élmény,épp most láttam. Sok kritikát hallottam róla elõre,azt is hogy el kell olvasni elõtte a könyvet. Nem olvastam. Lehet hogy azért tetszett mert foglalkoztat a téma, de szerintem zseniális. Nem értem azokat akik elmentek a szünetben vagy ami valószínûbb,hogy õk nem értetek valamit. Köszönöm!