7/10
nefefe 2022 okt. 26. - 07:59:57 7/10
(1/1)
Ezt a kommentet 2021 júliusában írtam, de meglepődve tapasztaltam, hogy EGYÁLTALÁN NINCS KOMMENT a filmhez. Pedig akkor több is volt. Tehát akkor még egyszer:

Vegyes érzéseim vannak az Adkins-filmekkel kapcsolatban. Nagyon kiemelkedő filmjei - szerintem - nincsenek, de vannak egész nézhetőek. Viszont vannak nagyon gyengék is. Kb. fele-fele arányban. Pedig karakteres színész, jó adottságokkal - talán a rendezőkkel van baj... Ez a film is nagyon megosztó - az értékelések szerint. És én is így éreztem, egy részét unalmasnak, az akciójelenetes részeit jónak tartottam. Andy On is megemelte ezek szintjét, talán Adkins-nél is jobb volt. A fantasztikus vonal, illetve a valósággal való ötvözése érdekes volt. A végén volt egy kis hiányérzetem, egy kissé elnagyolták. --- Spoiler --- mert ugye azt nem magyarázták meg, hogy az életerejük elvonása által összeaszott emberek hogy lettek hirtelen egészségesek. És azt sem, hogy utána Quinn és lánya hogy hidalta át a 35 év távolságot. Mert erről nem esett szó, ottmaradtak a XXI. századi Vietnámban, vagy visszamentek hazájukba? És ha igen, ez további kérdéseket vetne fel, ezért nem is feszegetem tovább... A végét összecsapták. Összességében erős közepesre értékelem, egyszer nézhető.

Ui.: a Port vehetné a fáradtságot, hogy egy normális stáblistát és egy tartalmat megjelenítsen. Gondolom nem lehet nehéz az IMDb-ről átmásolni. (segítségül: ha nem tudnak angolul, Google fordító és Ctrl C - Ctrl V...)

Ui2.: A stáblista most is hiányzik... A tartalom karcsú... Itt az igazi:

Ez a pörgős akcióthriller két idegent állít szembe egy aljas idegen erővel, az emberiség jövője pedig a mérlegen. Quinn (Scott Adkins), a SWAT egység tagja kilép egy ázsiai város parki szökőkútjából, és nem emlékszik rá, ki ő, és honnan jött. Miközben a múltjából összegyűjti a nyomokat, homályosan felidézi fiatal lányát, akit elraboltak. Ezalatt Connor (Andy On), az egykori katonatiszt, akiből gengszter lett, rájön, hogy a felesége is titokzatosan eltűnt az éjszaka közepén. Ez a két férfi, akiknek nincs sok közös vonása, rájönnek, hogy együtt kell dolgozniuk, hogy megtalálják szeretteiket, és meghiúsítsák a titokzatos elrablók tervét.