10/10
Jyj3 2013 dec. 26. - 11:40:14 10/10
(22468/119268)
: Ez az, amit az emberek hívják "jó olvasni az emberek." Azt hiszem, már csak ilyenek.
KHJ: Nem igazán. Nem bízik az emberek könnyen, de kap egy jó hangulat, a jó emberek. Például Dalhwan-hyung valaki, én vagyok a forgatás ezekben a napokban, és jó volt a hangulat, róla csak cseréje néhány szót. Nem iszom olyan emberekkel, akik nem látják szemtõl szembe velem, és Dalhwan-Hyung, és elütöttem ki, ha ittunk együtt. Megtudtam, hogy õ is szeret egyedül utazik, és van egy azonos értékrendet különbözõ módokon.

R: Haha. Te egy jól ismert alkoholista a showbiznisz, de úgy néz ki, mintha nehéz egy italt veled, mert az elsõ benyomás képernyõk, aki inni veled.
KHJ: Nem szeretem az ivás kellemetlen helyzeteket a legjobban. Ez azért van, mert szeretek inni, és nem akarom tönkretenni azokat a jó idõ azzal, hogy kényelmetlen.

R: Mi a határ?
KHJ: 4 üveg soju. Én is szeretem csak Soju de megtanulta, hogy tetszik az íze a rövidital és a bor egy kicsit. Õszintén szólva nem tudom, az íze az alkohol elõtt. De most úgy érzem, kezdem tudni, hogy az íze.

R: kezdtem a megjelenés és a kapott oldalon nyomon az ivás. Szóval, nem tudtam kérdezni, amit igazán akartam. Van ember jól néz mint te boldog, hogy néz ki?
KHJ: Én vagyok tartalmat. Természetesen van sok jó néz ember van. Leonardo DiCaprio jut eszembe most. Szeretem magam, ahogy vagyok.

R: Azonban, ha nem csak néhány jól néz csillag ... egy kicsit a 4D oldalon ..
KHJ: Azt hiszem, csak élni az életem gondtalan ... haha ​​én nem érintik magam azzal, ahogy mások hogyan nézne rám, és tenni, amit én akarok. Így tudok élni szabadon korlátozás nélkül.

R: Azt hallottam, ha a munka meg kell oldania legnagyobb hangsúlyt, hogy mit szeretne csinálni. Mi az, amit igazán akar csinálni?
KHJ: Természetesen jár és énekel. Azt is szeretné lovagolni a kerékpár és az utazás az egész ország, adja meg a triatlon, és kap egy igazolást a vitorlázás. Mikor idõsebb leszek, szeretnék nyitni egy búvár bolt Jeju-do, nem a pénzért, hanem, mint egy hobbi.
10/10
Jyj3 2013 dec. 26. - 11:39:26 10/10
(22467/119268)
R: Van sok rajongó már, és amely ezáltal még több rajongó. Milyen érzés tudni, hogy sokan vannak az egész világon, aki figyeli minden mozdulatát? Ön is tette a fedelet a dél-amerikai magazin.
KHJ: Olyan jó. Volt koncertek Japánban idén októberben, és sok rajongó üdvözlõ nekem, hogy boldoggá. De õszintén, a tengerentúli rajongók nem igazán jól ismersz. Szeretik Ji-hoo a Boys Over Flowers, nem én (én 2 cent ... Kedves KHJ, annyira rosszul gondoltam ... lol). Láttam, hogy ezek a rajongók nem tudtam megszokni, hogy mit csináltam. Amikor táncolt az országokban jártam elõször, azt mondták: "Ji-hoo táncol is." Tudják, hogy én vagyok az énekes, hanem azért, mert ez az elsõ alkalom, hogy fogadott, hogy így, õk meghökkent. Arról nem is beszélve, én fizikailag több fér, mint amikor én voltam a Boys Over Flowers.

R: Tudod, hogy ez így kezdõdik. Elõször is, az emberek esnek az úgy néz ki, ezután megkeresi a projektek Ön korábban részt vett be
KHJ: Értem én. Elõször is, már a nyelvi akadályok (nevet). Nem lenne hasonlít az én szeretet Miranda Kerr, de szinte semmit sem tudni a személyisége? Úgy kezdõdik, hogy az út, és elkezdi megismerni az õ / õ benne ami attrakció.

R: Ez így van. Valahogy, az elsõ benyomások nem befolyásolják, hogy milyen jó érzés, hogy van valaki.
KHJ: Úgy gondolom, az elsõ benyomás nagyon fontos. Az idõ nagy részében, ha kapok "rossz hangulat" a kezdetektõl fogva, azt a végén nem üti le az ember a végén.
10/10
Jyj3 2013 dec. 26. - 11:38:26 10/10
(22466/119268)
R: És, azt várjuk, hogy néhány romantikus jelenet ebben a drámában? Az igazat megvallva, sokan voltak jelenetek, amelyek túlságosan over-the-top lovey-dovey a múltban drámák. Például, suttogta egy sort: "tudok menni sehova egy fehér ruhát, és a szél", a Boys Over Flowers.
KHJ: A vonalak sokkal reálisabb már így könnyebb cselekedni. Hogy õszinte legyek, én már csak veszekedtünk leginkább, így nem volt ideje, hogy a romantikus jelenetek.

R: Tehát akkor harc is?
KHJ: Igen. Én jól érzem magam (?). Rájöttem, hogy egyre megverte teszi jobban érzi magát, mint üti valaki.

R: Ez úgy hangzik, mint a közelgõ kínai forgatás lesz szórakoztató.
KHJ: Az eredetileg tervezett egy hónapra, de úgy néz ki, mint mi itt marad csak 2 hét, ami még nehezebbé teszi. De alig várom, hogy nagyon. A hongkongi színész, Jackie Chan, a forgatás van jelenleg a kínai forgatás készlet. Azt hallottam, hogy megvettem a készüléket, hogy lõ egy film. Ez lesz szórakoztató lõni a drámát, valamint lásd Jackie Chan.
10/10
Jyj3 2013 dec. 26. - 11:36:53 10/10
(22465/119268)
: Nem a romantikus karakter tetszik?
KHJ: romantikus .... Nem is tudom, hogy nagyon jól. Úgy hangzik, mint védõ, hogy valaki azzal, hogy hûséges? Nem mintha a jelenlegi korszak a Jeosun dinasztia. Hogy õszinte legyek, nem hiszem, hogy lehet találni, hogy sok "romantikusok" a mi generációnk. Az emberek hajlamosak a mai napig gyakran véletlenül. Természetesen tudom, hogy az érzést a "romantikus", de én nem hiszem, hogy könnyû lesz, hogy ábrázolja, amit a szerzõ ír.

R: Mit fogsz csinálni, akkor? Ez a projekt kerül bemutatásra, mint egy "érzelmi, romantikus noir."
KHJ: Azt kell csomagolni, hogy így. haha Azt hiszem, ez inkább egy idõszak dráma. Ez inkább közelebb a dráma "The Wild generáció", amely nagyon népszerû volt néhány évvel ezelõtt. Ha ez, mint gyakran a "The Wild Generation," ez jó érzés, hogy hasonlítható egy ilyen csodálatos dráma.

R: Van-e nyomást errõl, hogy egy nagy projekt?
KHJ: Nem, nem érdekel, többet csak azért, mert a termelési költségek 15 milliárd won, vagy érdekel, mert a költségek 3 milliárd won. Tényleg .. én nem. Nem tudom, mióta, de ez lett: "Ez az, ami van."

R: Akkor, a forgatás helyszínen kényelmes?
KHJ: Ez mindig kényelmetlen, nem is beszélve a sok korlátozás, de szórakoztató. Azt hiszem, azért, mert a jó színészek ... amit nevezhetünk az "ensemble". A dolgok, amiket még nem éreztem, mint a közös munka, és kérdezi egymástól "ettél már?" érzem magam, mint egy része a csapatnak. Ez az, amit szeretek. Miután összeragadt valahol az országban, akkor nincs más választása, mint, hogy megismerjék egymást.
10/10
Jyj3 2013 dec. 26. - 11:35:04 10/10
(22464/119268)
Interjú Kim Hyun Joong címe "Do You Know Me?"

Riporter (R): Úgy tûnik, már mutatja a férfias oldalát szereted ma valamikor most.
KHJ: Azt akartam, hogy több "férfias" elõtt, és arra gondoltam, hogy én vagyok férfias abban az idõben. De jönnek belegondolok, ez több volt, mint egy gyerek megpróbálja felülmúlni férfiasság. Most már nem feltétlenül ezt többé. Az idõ múlásával, és akkor természetesen lesz egy férfi. Ez az, ami eszembe jut manapság.

R: Te viszont 29-ben 2014-ben. Ez már az ideje, hogy beszéljünk az idõ múlásával?
KHJ: A barátaim mind volt az a férfias megjelenés 24 évesen. Én inkább egy kicsit késõn, mert van egy baba arca (nevetés).

R: Úgy látom, hogy a szerepet vette erre a közelgõ dráma, hogy férfias karakter.
KHJ: Én nem igazán próbálja meg végrehajtani a szerepe a férfias módon többé. Saját hangon alacsonyabb ami a vonalak mutatják férfiasság. Én nem ható erõ, hanem végezze el a szerepet, mint az, amely végül szélesítése a sor az érzelmek. Ahogy öregszünk több részbõl, hogy ki tudom fejezni. Összességében minden jó sok van. Mi van bennem egyre sokszínûbb, és ez jó, hogy vegye ki egyesével.

R: Akkor mit veszel ki leggyakrabban ebben az idõben?
KHJ: Ez a projekt / dráma lesz valami, ami felbomlik dolog, amit éreztem, és tapasztalt. Emlékek a harcok, félreértések, konfliktusok a barátokkal lesz unraveled itt. Ha "mintha" ez lesz kínos.

R: Hogy mûködik a színésznõk?
KHJ: Nem tudom, a Jin Sae-Yeon mert én nem csináltam vele semmit sem. Szeretem Soo Hyang mert õ laza. Õ nem az, hogy nõies és egyszerû.

R: A rajongók Kína lenne boldog, amikor odaér.
KHJ: tennék? Haha Apropó, én tervezem, hogy aktívabb annak tekintetében, hogy a Weibo (a kínai SNS). A hivatal kérte, hogy tegye további képek generálni több követõje. Haha
10/10
Jyj3 2013 dec. 26. - 11:33:34 10/10
(22463/119268)
Google, valami tlán érthetõ..

Kim Hyun Joong, egy igazi férfi, hogy jöjjön vissza az erõs hat pack kiadás.
| Utolsó módosítás. 2013/12/24 09:53
Singer Kim Hyun Joong képi sokáig át ezt a szexi és férfias báj volt. 's szórakoztató magazin The Star (THE STAR) volt az elsõ adás elõestéjén január KBS2 "izgalommal Age" Kim Hyun Joong képi fõhõse bemutatta még egy csillag Kim Hyun Joong fedél díszített kérdés közvetlenül a felvétel után a dráma is vezetett kiváló koncentrációja a fotózásra, hogy töltsenek ki egy csodálatos képi látómezõ személyzet jaahnaetda a csodálat, a hátsó ajtó. , amely a fekete-fehér képi kiemelkedik Kim Hyun Joong egy durva férfiasság szõrmével részlet kihasználva a bõr külsõ és viselt hosszú.Árvíz érzéki varázsa a földön fekszik, a nagy ugrás naeneunga geongangmi teljes gyártási és azt is, hogy felfedje a tökéletes abs. térd aljára, a tervezés egy formális, rövid haj, az õ hosszú kabát is, kombinálva egy szilárd test vonal megegyezik a harmóniát. képi Kim Hyun Joong egy interjúban, miután a forgatás vezetett a debütáló 10 éves nézz vissza magad ismert yieogan õszinte interjúban. Eközben Kim Hyun Joong a 22. a több képi, megjelent egy interjú a csillag megtalálható a január.
10/10
Jyj3 2013 dec. 26. - 11:17:44 10/10 Előzmény maggi99
(22462/119268)
Mai nap már részben a pihenésé..
és talán egy kis filmnézésre is marad idõ..
10/10
Jyj3 2013 dec. 26. - 10:08:05 10/10
(22461/119268)
Heneciás rajongóinak külön üzenetet küldött:

Translation by: TheAlienPrince @ AlienPrinceKHJ

HJ által msg a rajz: "Merry X-mas Henecia, Happy New Year 2014" (szó szerint: "Lehet, u kap sok áldást az új évben")

Kéri a szeretett támogatásukat 2014 re is..
10/10
Jyj3 2013 dec. 26. - 09:53:19 10/10
(22460/119268)
Hyun nagyon szép üzenetével kívánok jó reggelt, és szép napot mindenkinek.

Kim Hyun Joong (김현중) FB Frissítés és 29. üzenet - 2013/12/25

Soryy a késõi update ... elfoglalt ............ Remélem mindannyian Boldog karácsonyt!

Forrás / Credit: 김현중 (Kim Hyun Joong)

Fordította: Lala, Henecia @ howlovelylala

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet ^ ^
Húztam ezt, míg én a forgatás a dráma, a karácsonyi és újévi üdvözletét ugyanakkor ^ ^ Abban a reményben, 2014 nem lesz magányos mindannyian ~ ~ Itt egy fénykép van egy bajusz, mint a bónusz
Lettem az ember .... ㅜ ㅜ Ez illik hozzám ㅋ ㅋ ㅋ ㅋ
Boldog karácsonyt minden magától, valami meleg és vigyáz az emberek körül

Kérjük, vigyázzon a szegény emberek, mint én ..... ㅋ ㅋ ㅋ ..

Ez az utolsó mondat jellemzi az õ lelkét..
10/10
Jyj3 2013 dec. 25. - 21:50:00 10/10
(22459/119268)
-
10/10
Jyj3 2013 dec. 25. - 21:30:50 10/10
(22458/119268)
Jó éjt mindenkinek.
10/10
Jyj3 2013 dec. 25. - 17:47:28 10/10
(22457/119268)
Forgatás után visszatérés a holtelbe. Rajongó tömegek mindenütt.
10/10
Jyj3 2013 dec. 25. - 17:42:08 10/10
(22456/119268)
DECEMBER
25.
[Fanpic] Kim Hyun Joong az "inspiráló Generation" Shooting Sanghajban [13.12.25]
Hitel: http://weibo.com/u/2177009772
10/10
Jyj3 2013 dec. 25. - 15:01:06 10/10
(22455/119268)
Ashley @ FortheLoveofKHJ 11m
Egy új üzenet Kim Hyun Joong Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet ^ ^ én rajzoltam valamit mondani üdvözletet (folyt.) http://
10/10
Jyj3 2013 dec. 25. - 14:54:28 10/10
(22454/119268)
TheAlienPrince @ AlienPrinceKHJ 12m
KHJ FB update: "Köszönöm, Rendezõ Stanley Tong, hogy meghívtak egy finom étel. Merry Christmas igazgató-nim ~"
10/10
döncimama 2013 dec. 25. - 10:49:47 10/10
(22453/119268)
Szép napot és Kellemes Ünnepeket Kívánok!
offtopic
kimbin01 2013 dec. 25. - 10:40:52
(22452/119268)
BOLDOG KARÁCSONYT!!

Karácsony készül, emberek! Szépek és tiszták legyetek! Súroljátok föl lelketek, csillogtassátok kedvetek, legyetek újra gyermekek, hogy emberek lehessetek!
/ Wass Albert /

http://www.youtube.com/watch?v=XfRFbQ3CvYw
10/10
Jyj3 2013 dec. 25. - 10:39:43 10/10
(22451/119268)
.
10/10
Jyj3 2013 dec. 25. - 10:28:04 10/10
(22450/119268)
.
10/10
Jyj3 2013 dec. 25. - 10:26:57 10/10
(22449/119268)
DEC
25
[Elley Capture] Kim Hyun Joong Premium Live "TONIGHT" Making Movie
Credit: http://blog.daum.net/elley0606/1357

Ma megjelent a Prémium Live koncert teljes felvétele Blu Ray dvd-n.