10/10
JYJ.3 nov. 20. 09:08:06 10/10
(120363/120363)
https://weverse.io/bts/notice Ma 12 kor élő közvetítés Jungkook Golden koncert.
10/10
JYJ.3 nov. 18. 20:44:13 10/10
(120362/120363)
10/10
JYJ.3 nov. 12. 16:40:56 10/10
(120361/120363)
https://youtu.be/mbpqIALZn0A

(JungKook) "Standing to You" MV Shoot Sketch

Budapesten forgatták..
10/10
JYJ.3 nov. 07. 19:30:32 10/10
(120360/120363)

Íme, az MTV EMA 2023 összes nyertese
Az 1989 (Taylor's Version) megjelenésével elért sikerek sorozata után Taylor Swift volt az idei év legjobb nyertese, miután három díjat is szerzett.

Hollie Geraghty
2023. november 6
Taylor Swift, Jungkook, Nicki Minaj, Damiano David of Måneskin
Taylor Swift, Jungkook, Nicki Minaj, Damiano David of Måneskin (HITEL: Javier Vicencio / Eyepix Group / Future Publishing a Getty Images-en keresztül, Gotham / WireImage, Kevin Mazur / Getty Images for MTV, Keith Griner / Getty Images)
Taylor Swift volt a 2023-as MTV EMA nagy nyertese, megszerezve a legjobb előadó, a legjobb élő élő és a legjobb videó díját.

Az idei Europe Music Awards ünnepséget a múlt hónapban felfüggesztették a folyamatban lévő Izrael-Hamász háborúval kapcsolatos „világesemények változékonysága” miatt.

Vasárnap (november 5-én), az EMA-napon azonban az MTV nyilvánosságra hozta a nyertesek listáját.

Jungkook , Måneskin és Nicki Minaj egyaránt két-két díjat nyert. A BTS sztárja a legjobb K-Pop és a Legjobb dal díját a Latto-t is magában foglaló "Seven" kategóriában , Måneskin a legjobb rock és a legjobb olasz színész díját, míg Minaj a legjobb amerikai előadó és a legjobb hip-hop díjat nyerte el.

Billie Eilish nyerte a legjobb pop előadás címét Dua Lipa , Ed Sheeran, Miley Cyrus, Olivia Rodrigo és Swift ellen.

A ceremóniát Párizsban, a Paris Nord Villepinte Kiállítási Központban tartották volna , de a szervezők azt mondták, hogy „ez nem olyan pillanat, mint egy globális ünneplés”, hozzátéve: „Mivel már több ezer ember vesztette életét, ez a gyász pillanata. .”

A szervezők „nagy óvatosságból” is lemondták a több ezer alkalmazottat, stábtagot, művészt, rajongót és partnert, „akik a világ minden szegletéből utaznak, hogy életre keltsék a show-t”.

Az eseményen Jungkook, Reneé Rapp és Sabrina Carpenter előadásai voltak , és a legjobb csoport és a legnagyobb rajongók díját még nem hozták nyilvánosságra.
10/10
JYJ.3 nov. 07. 19:25:07 10/10
(120359/120363)
VÉLEMÉNYEKALBUM VÉLEMÉNYEK
Jungkook – „Arany” kritika: egy új popkirály trónra készül

Rhian Daly
2023. november 3
Minden évtizednek megvan a maga popkirálya. A 2000-es éveket Justin Timberlake uralta, amikor szólóban a reflektorfénybe került, távol *NSYNC bandatársaitól. A 2010-es évek Justin Bieberé , a kanadai énekesé, aki egy modern tini ikont mutatott be. Eddig a 2020-as évekből hiányzott egy hatalmas férfi szólósztár, amely uralkodna a popvilág felett, de a „Golden”-nel a BTS „ Jungkook bebizonyítja, hogy több, mint alkalmas a feladatra.

A világhódító együttes „arany maknaeként ” (vagy arany legfiatalabbként) ismert 26 éves énekesről gyakran beszéltek úgy, mintha a Midas érintése lenne, bármiben is próbálkozik. Míg Jungkook kreatív hozzájárulása a debütáló szólóalbumához korlátozott – nincs írói vagy produkciós kreditje, de úgy írják le, hogy ezeket a dalokat úgy „kurátorozta”, hogy „tükrözze az ő művésziségét”, minden dal érzelmeit és stílusát könnyedén megtestesíti; egy zenei kaméleon válik minden új hanggá.

Az „Arany” két fél története. Az elsőn, derűs és könnyed, Jungkook matricákat oszt meg a szerelemről és a kapcsolat erősségéről. A Jack Harlow közreműködésével készült '3D' nyitó a 2000-es évek popzenéjének szerelmeit csalta csapdába, míg az első kislemez, a 'Seven' Lattoval vagy romantikus (a tiszta változatban), vagy vágyakkal teli (a „kifejezett” verzió) hangulatot kelt az Egyesült Királyság garage beateihez . . A 'Standing Next To You' című kislemez retrobbá teszi a dolgokat, bányászik a funk groove-okat és a disco-villanásokat, ahogy Jungkook ígéri: "Nem tagadhatják meg a szerelmünket / Nem oszthatnak meg minket / Túléljük az idő próbáját."

Néhány elektronikusabb együttműködés lehetőséget kínál a sztárnak, hogy megmutassa sokoldalúságát. A Major Lazer közreműködésével készült „Closer To You” reggaeton ritmusban suhan, és legalább az első versszakban Jungkook hangja csábító suttogássá válik. „Úgy érzem, mintha lebegnék / Valami van a levegőben ma este” – csitítja el, és invitál minket a bugyborékoló eufóriától rohanó világba. A DJ Snake közreműködésével készült „Please Don’t Change” közben rájön, hogy ő irányítja a táncparkettet, miközben megkéri egy szeretőjét, hogy maradjon ugyanaz.

Az album talán jól bemutatja Jungkook azon képességét, hogy különféle hangokra formálja magát, de a lemez mindkét felén a legjobb dalok azok, amelyek klasszikus popkirályhimnusznak tűnnek. Az első felében ez a „3D” és a „Yes Or No”, utóbbit írta és Ed Sheeran gitározik. – Érzi a rohanást? – kérdezi komolyan a BTS énekese a világos, egyszerű kórusban. „Ha igen, akkor azt hiszem, tudom, mi történik / Szerelmeskedünk? / Mondj igent vagy nemet, igent vagy nemet, igent vagy nemet.”

A „Golden” második fele sokkal súlyosabb érzéseket vonultat fel – azokat, amelyek szívfájdalom elszenvedése és a szakításon való túlélés után jönnek. Időtlen fénypontjai a „Hate You” – egy zongoraballada, amelyet Shawn Mendes társszerzőjeként írt –, és a narrátor arra kényszeríti magát, hogy gyűlölje egy exét, hogy megkönnyítse a dolgokat – és a „Too Sad To Dance” formájában. Bár az utóbbi időnként átkanyarod a sablonos líraiságba, tiszta dallamai és Jungkook reménytelenül összetört alakja elég erős ahhoz, hogy megmentse.

A 'Golden' többnyire működik, és pontosan azt teljesíti, aminek látszólag a küldetése – ragadja meg Jungkook sokrétű művészi képességét, karizmatikus énekhangját és ellenállhatatlan pop vonzerejét 10, könnyen ízlelhető dalban, amelyek a kereskedelmi sikereket szolgálják. Vannak olyan pillanatok, amelyek csaponganak, mint például a „Somebody”, amely az énekes hangját egy olyan robotprocesszoron keresztül juttatja el, amely eltávolítja a varázsát – üdvözlendő kísérlet, de nem igazán sikerül.

A lemez azonban nagyrészt hihetetlenül biztonságosan játssza le, és bár Jungkook állította össze a számlistát, nem olyan albumnak tűnik, amelyet ő és ő egyedül kiadhatott volna. Vajon egy másik versenyző is olyan jól húzná a dalokat, mint ő? Talán nem, de még mindig van egy üreges a lényeg. Ettől függetlenül ez nem akadályozza meg Jungkook csillagát abban, hogy még tovább emelkedjen az új sztratoszférákba. A 2020-as évek megtalálták popkirályukat, és a „Golden” több mint biztosítja számára a trónt.
10/10
JYJ.3 nov. 07. 19:17:24 10/10
(120358/120363)

Nézd meg a BTS Jungkook előadását a Standing Next To You című filmben a Fallonon
Nemrég adta ki debütáló szólóalbumát, a "Golden"-t.

Által
Liberty Dunworth
2023. november 7

A BTS ' Jungkook előadta új szólószámának, a "Standing Next To You"-nak a feldolgozását a The Tonight Show With Jimmy Fallonnal . Tekintse meg a pillanatról készült felvételt alább.

BŐVEBBEN: BTS 10: hogyan fejlődött a világhódító fiúbanda hip-hop újoncokból eklektikus ikonokká
Az amerikai chat show-ban való megjelenés jelentette a dal debütálását a televízióban, és a K-pop sztár egy lenyűgöző koreográfiával lépett színpadra.

A szám első részében Jungkook egyedül énekelte a kezdő verset a sötét színpadon, meleg sárga fénnyel megvilágítva, majd egy sor háttértáncos csatlakozott hozzá a színpadon.

A fellépés három nappal azután is megérkezett, hogy a BTS-tag megosztotta régóta várt szólólemezét, a 'Golden'-t . A pénteken (november 3-án) megjelent lemezt két kislemez előzte meg: a 'Seven' Latto-val és a '3D' Jack Harlow-val .

Nevezetesen, hogy az előbbi a Billboard Hot 100 első számú helyén debütált, és azóta a leggyorsabb dal, amely átlépte az 1 milliárd streamet a Spotify-on . Tekintse meg a The Tonight Show teljes előadását alább.

https://youtu.be/6QzMbiPgYOg

https://youtu.be/yY5wZemtXHI

Arra a kérdésre, hogy a rajongók szerte a világon számíthatnak-e hamarosan egy teljes turnéra az énekesnőtől, az előadó így válaszolt: „Szeretném még jobban kiegészíteni őket, és még több dalt akarok készíteni [először], és ha készen állok, meg tudom csinálni a turné javában zajlik.”

Arra is rábólintott, hogy a szöuli Jangchung Arénában készülő élő show-ja november 20-án kerül megrendezésre, és nemzetközileg is megtekinthető lesz élő közvetítés útján.

Más Jungkook-hírek szerint a múlt héten új albuma, a 'Golden' kapott négycsillagos értékelést az NME -től , Rhian Daly pedig úgy jellemezte az LP-t, mint ami "bizonyítja, hogy több, mint a feladathoz" a K-pop szcéna fenntartásában.

„A 'Golden' többnyire működik, és pontosan azt éri el, aminek látszólag a küldetése – ragadja meg Jungkook sokrétű művészi képességét, karizmatikus énekhangját és ellenállhatatlan pop vonzerejét 10 könnyen ízlelhető dalban, amelyek a kereskedelmi sikert szolgálják.”
10/10
JYJ.3 nov. 06. 22:25:59 10/10
(120357/120363)
A Hive és az MBC egyetértési nyilatkozatot ír alá: „Tisztességes partnerségi kapcsolat kialakítása”
Belépés 2023.11.06. 16:24 A cikk eredeti szövege

Az MBC egyetértési nyilatkozatot írt alá a Hive-vel 6-án, hogy egészséges produkciós környezetet teremtsen és javítsa a művészi jogokat.

Az MBC elnöke, Ahn Hyeong-jun és a Hive vezérigazgatója, Park Ji-won részt vett az egyetértési nyilatkozat aláírási ceremóniáján, amelyet ma délután (6-án) tartottak a szöuli Yongsan-gu-ban, a Hive központjában.

Az egyetértési nyilatkozat aláírásával az MBC és a Hive megállapodott abban, hogy együttműködnek a koreai zeneipar és a műsorszolgáltatási tartalom piacának kölcsönös növekedése érdekében. Konkrétan úgy döntöttünk, hogy együtt dolgozunk egy olyan fejlett műsorszórási tartalom-előállítási környezet létrehozásán, amely előtérbe helyezi a művészek biztonságát, testi-lelki egészségét, és javítjuk a közvélemény tudatosságát a szórakoztatóiparban dolgozók tiszteletén alapulóan.

Az MBC azt tervezi, hogy mindent megtesz egy fenntartható műsorszórási tartalom-előállítási környezet kialakítása érdekében. Konkrétan úgy döntöttünk, hogy felszámoljuk azokat a gyakorlatokat, amelyeket helytelen műsortartalom-előállítási gyakorlatnak mutattak ki, mint például a ▲műsorokban és díjátadó ünnepségeken való megjelenés kényszerítése a műsorszolgáltatók státuszának felhasználásával, ▲a gyártási ütemterv módosításának egyoldalú követelése és ▲korlátozási intézkedések. megjelenés közös megegyezés nélkül.

Ahn Hyeong-jun, az MBC elnöke azt mondta: „Az MBC és a Hive tisztességes partnerséget hoz létre, amely a művészek, a zene és a tartalom értékének tiszteletben tartásán alapul.” Hozzátette: „A partnerség lényegét jelentő tisztelet és megfontolás hozzáállásával együttműködünk a Hive-vel a K-pop népszerűsítésén, és „Arra fogunk törekedni, hogy határok nélkül bővítsük a K-tartalmat” – mondta.

Park Ji-won, a Hive vezérigazgatója így nyilatkozott: „Őszintén hálásak vagyunk az MBC-nek, amiért egyetértett azzal, hogy a K-pop ökoszisztéma fejlesztése érdekében a termelési gyakorlatok fejlesztésére és a tudatosságra van szükség. „Reméljük, hogy ez a memorandum szolgálni fog a műsorszolgáltató társaságok közötti új, jövőbe mutató kapcsolat kialakításának kiindulópontjaként új szabvány lesz” – mondta.
10/10
JYJ.3 nov. 04. 19:33:33 10/10
(120356/120363)
„A BTS arany pillanata soha nem ér véget” Jungkook biztosítja, hogy a „teljes csoport” még menőbb lesz
03/11/2023 03/11/2023

[Herald POP = Kang Ka-hee riporter]

Jungkook a BTS-től kifejezte eltökéltségét szóló és csoportos tevékenységek iránt.

3-án a Big Hit Music, az ügynökség kiadta a második médiavideót, hogy megemlékezzen BTS Jungkook első szólóalbuma, a „GOLDEN” megjelenéséről. Jungkook bemutatta az új albumot, mondván: "Ha az album egészét a számsorrend szerint hallgatod, természetesen érzelmi változásokat fogsz érezni."

Jungkook a „Standing Next to You” címadó dalról azt mondta: „Ez egy retró punkos, groovy hangulatú dal. Ez azt jelenti, hogy mindig melletted leszek, bármi történjék is. Az előadás nagyon király. Azt hittem, rendben van. Keményen készültem.” Elmagyarázta.

Ebben a videóban Jungkook időt szakított arra, hogy az albumon kívüli kérdésekre válaszoljon. Korábban Jungkook Justin Bieberre, Justin Timberlake-re és Prince-re emlékeztetett, de saját egyedi személyiségével kiérdemelte a „globális popsztár” címet. Arra a kérdésre, hogy mit örökölt a létező popsztároktól, azt mondta: „Nem tudom meghatározni a popsztárt. De ami eszembe jutott, az az, hogy élveztem a színpadot és magát a zenét. Ezeket a szempontokat is szerettem volna továbbra is bemutatni. Remélem, az emberek is hasonlóan érzik ezt az energiát. – Hálás vagyok – válaszolta.

A popsztároktól való megkülönböztetés stratégiájaként: „Saját stílusomat kevertem az old school és retro ritmusokkal, és új értelmezésben fejeztem ki azokat. Olyan dalokat szerettem volna bemutatni, amiket mind a meglévő, régi pop-érzékenység kedvelői, mind a trendi ritmusokat kedvelők kényelmesen hallgathatnak. „Meg akartam csinálni” – mondta, majd hozzátette: „Az én feladatom, hogy a közönséget meggyőzzem a színpadi fellépéssel. Olyan képet szeretnék mutatni, amely megfelel a „globális popsztár” címnek.”

Jungkook csoportként és szólistaként jutott a csúcsra. Mi a célja, hogy tovább menjen? Azt mondta: „Egyszerűen, mint művész, folyamatosan kihívás elé állítok számos színpadot és műfajt. Lehet, hogy egyesek kapzsiságnak mondják, de azt hiszem, túl sok mindent nem tettem még meg. Tehát csak addig követem azt az utat, amelyen az „én” járok, amíg fel nem ismerem és elégedett nem leszek.” Válaszolt.

Hozzátette: „Amit újra meg akarok próbálni, az az, hogy olyan nagyszerű előadóvá váljak, aki képes egyedül kitölteni egy 3 órás koncertet. Szeretnék többet megmutatni abból, amit csapatként jól csinálunk.”

A BTS idén ünnepli bemutatkozásának 10. évfordulóját. Mikor volt Jungkook legragyogóbb „arany” pillanata? Azt mondta: „Nem igazán érzem a 10. évfordulót. Keményen futottam a tagokkal, és őrültség volt, hogy gyors vagy lassú.” és „Abban a pillanatban vagyok a legboldogabb, amikor a koncerten eggyé válunk az ARMY-val, sok energiát osztunk meg és kommunikálunk egymással.” „A zenélés és a fellépés a legnagyobb hajtóerő. Arany pillanat a színpadon állni az ARMY-kkal, akik minden pillanatban támogatnak minket” – mondta.

Majd felvetette a jövőre vonatkozó elvárásokat, mondván: „Továbbra is szeretnék arany pillanatokat teremteni különféle albumok és dalok elkészítésével, valamint a tagokkal való színpadi fellépéssel. Az arany pillanatok számomra és a tagok számára még nem értek véget.”

Arra a kérdésre, hogy nehéz-e kommunikálni a rajongókkal, Jungkook azt mondta: „A „nehéz” szó nem igazolható. Az ARMY (fandom név) létezése az én létezésem és a BTS létezésének oka. Könnyű valakire fordítani a szívedet és az idődet. – Nagyon jól tudom, hogy ez nem munka. Továbbra is szeretném kifejezni, amit tudok, és beszélni akarok, és közelebb akarok kerülni egymáshoz. A kommunikáció szórakoztató” – válaszolta.

2025-ben ünnepli a „Hwayangyeonhwa” 10. évfordulóját. Jungkook kifejezte elvárásait, mondván: „A BTS, az ARMY és a Hwayangyeonhwa elválaszthatatlan szavak. Nemcsak az album miatt, hanem egymás miatt is, az élet legszebb és legboldogabb időszaka még mindig tart.”

Jungkook így nyilatkozott: „Ugyanez vonatkozik a többi tagra is, de ők sok tekintetben erősebbek lettek azáltal, hogy szóló kislemezeket adtak ki. Ezek a tevékenységek szintén a BTS részét képezik. Egy dolgot garantálhatok. Nagyon klassz lesz, amikor a BTS 2025-ben újra összeáll.” „Jobban várom, mint ti mindenkit” – mondta, kifejezve eltökéltségét a rajongók felé, hogy a teljes csoport tevékenysége ismét összejön.

Eközben első szólóalbuma, a „GOLDEN” mai (3.) megjelenését követően Jung Kook 20-án este 8 órakor rajongói bemutatót tart „Jung Kook „GOLDEN” Live On Stage” címmel a szöuli Jung-gu-i Jangchung Gymnasiumban. .

10/10
JYJ.3 nov. 03. 17:43:59 10/10
(120355/120363)
https://www.youtube.com/channel/UC-pOuHFcndLpyfWSPVqXt_A

Ma megjelent, 11 szám, és MV is készült.
10/10
JYJ.3 okt. 29. 21:44:11 10/10
(120354/120363)
[Hírek] 2023.10.27.
Kim Jaejoong elárulja a fizetésének részleteit, és válaszol a pletykákra, hogy ő a legjobban fizetett koreai bálvány
Jaejoong művésznő a Fuji TV "Beszélő királynők" című varietéműsorában (minden csütörtökön 11 órától), amelyet 26-án vetítenek. Elárulta a koreai fizetéshelyzetet.
💚 Jaejoong fizetése Koreában „9-szer annyi, mint Japánban”
Ezen a napon árult el a koreai fizetéshelyzetről. Jaejoong cáfolta azt a pletykát, hogy a koreai bálványok éves jövedelmi rangsorában 4. lett (a csoportokat kivéve az egyének között első), mondván: „Nem lenne furcsa, ha így lenne. Mert olyan keményen dolgozott. ” Nem volt. Jövedelmi forrását illetően azt mondta, „A szórakoztatóiparban végzett fő állása mellett ingatlanokkal és egyéb dolgokkal is foglalkozik”, arra utalva, hogy a szórakoztatóiparon kívül is sikeres.
A koreai programok fizetési helyzetével kapcsolatban azt vallotta: „Koreában más az összeg, ami egy dolog elkészítéséhez szükséges, és magas a személyzet egységköltsége is. Ezért drágák a drámák, filmek, varieté műsorok és reklámok. ” Ezután elárulta a megdöbbentő igazságot a tényleges fizetéséről: „Korea kilencszer drágább, mint Japán”, sokkos állapotban távozott a stúdiótól.
💚 Jaejoong a koreai szerelmi életről beszél
Jaejoong azzal kezdte a beszélgetést, hogy „Japán és Korea között egyértelmű különbségek vannak a szerelemben a kultúra és a nemzeti jellemzői különbségek miatt. ” „A légkörük alapján lehet megmondani, hogy egy férfi és egy nő érdeklődik-e egymás iránt. Ezért kérdezi a barátnőm: "Miért nem vallotta be nekem?" „mondja a dél-koreai kapcsolati helyzet, ahol a nők aktívabbak. felfedte.
Jaejoong is meglepte a stúdiót azzal, hogy azt mondta: "Szerintem egy kicsit béna azt mondani: "Menjünk el valahova." "Még ha kézen fogva vagy csókolóznak, akkor sem veszik a fáradságot, hogy azt mondják, a words.It nem házasság".
💚 Jaejoong válasza felfordulást okozott a stúdióban.
Jaejoong azt is mondta, hogy "boldog", amikor egy nő arra kéri, hogy "randizzon vele. "Elárulta, hogy a nőnek, aki bevallotta neki, azzal fog válaszolni: "Én akartam először elmondani, akkor miért mondtad először? ” A válasza olyan romantikus volt, hogy a stúdió felfordult. Hangsúlyozta: „Bár egyedül nem tudja kimondani, hogy randizom vele, de nagyon örülök, hogy ezt mondja. ”
Hitel a modellpressnek
https://mdpr.jp/news/detail/4021843
Trans: Jae Fans Corporations
10/10
JYJ.3 okt. 26. 11:57:10 10/10
(120353/120363)
Naver jelenti S-t. Korea azon dolgozik, hogy 2024-re új Stadiont, a K-Culture Valley-t építsen a BTS koncertekre való nagy kereslet miatt.
A Stadion Gyeonggi-do-ban épül fel helyszínekkel és szállodákkal. Több mint 24 000 munkahelyet fog generálni, és a becslések szerint évi 14 MILLIÁRD dollárt hoz.
10/10
JYJ.3 okt. 20. 18:02:07 10/10
(120352/120363)
[Exkluzív] BTS Jimin, kiderül, hogy a Busan Arts High School „Long Legs Uncle”


A hír, hogy Jimin, a világhírű BTS (Bulletproof Boys) csoport tagja, az alma materében adakozik junioroknak, szívmelengetővé vált, mivel későn vált ismertté.

A Busan Ilbo 18-i jelentése szerint Jimin, a BTS- tag augusztusban 30 millió won összegű ösztöndíjat juttatott el a Busani Művészeti Középiskola alsó tagozatosok számára fenntartott Green Umbrella Busan központjába. Az ösztöndíjat az alma mater 28 alsó tagozata kapja meg, akik minden területen – beleértve a táncot, a művészetet és a zenét – kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, vagy akik anyagi nehézségekkel küzdenek. Az ösztöndíjat arra fordítják, hogy segítsék a juniorokat álmaik szárnyainak kibontakoztatásában, például leckék kifizetésében vagy ruhavásárlásban.

Jiminnek különleges volt az alma materében végzett fiataljai iránti szeretete. Jimin, aki a Busan Arts High School-ban végzett, köztudott, hogy 2019 óta minden évben titokban és nagylelkűen támogatja a juniorokat, hogy elérjék álmaikat, mint ő. Megerősítették, hogy Jimin eddig 160 millió wont adományozott alma materének. A 2019 óta nyújtott adományokat három részlegre osztották fel, köztük a tánc tanszakra, ahol Jimin végzett, a zenei tagozatra és a művészeti osztályra, és tehetséggondozási ösztöndíjra, régi létesítmények cseréjére és felszerelések vásárlására fordították.

Jimin állítólag csendben segített a színfalak mögött, hogy olyan környezetet teremtsen, ahol a juniorok egyenlőbb oktatási lehetőségeket kaphatnak, és egészségesen fejlődhetnek. Nemcsak a rászoruló hallgatóknak nyújtottunk támogatást a főiskolai felvételi vizsgákra való felkészüléshez, hanem a COVID-19 miatt fellépő színpad hiányában tanuló fiatalok tapasztalatszerzéséhez is segítettünk egy színpad kialakításával, hogy kiállíthassák őket. és a lehető legteljesebb mértékben megmutassák tehetségüket. Tavaly a COVID-19 miatt hirtelen anyagi nehézségekkel küzdő fiatalokról szóló híreket követően adományokat nyújtottunk diákoknak. Szívét közvetítette a diákok felé, hogy anélkül virágozhassanak, hogy feladnák álmaikat.


Szívmelengető későn megtudni, hogy Jimin, a világhírű BTS csoport tagja többször is adományozott az alma materének fiataljainak. Panorámás kilátás a Busani Művészeti Gimnáziumra. A Busan Arts High School biztosítja


Jimin nemcsak meleg kezét nyújtotta az alma materje utánpótlásának, hanem kifejezte szeretetét szülővárosa iránt, és folytatta a szociális hozzájárulási tevékenységet. Közölték, hogy 100 millió vont adományoztak egy olyan projektre, amely a védelemtől megszűnt gyermekek egészségessé és függetlenné válását, valamint a COVID-19 után gazdasági nehézségekkel küzdő, rossz lakáskörülmények között élő gyermekek lakókörnyezetének javítását célozza.

Ezenkívül tavaly augusztusban 5 millió vont szülővárosi szeretetadományt szállítottak a busani Nam-guba. Jimin szülővárosa nem Nam-gu, de az apja egy kávézót vezet Nam-guban, ami a kiindulópont lett.

A Green Umbrella egyik tisztviselője így nyilatkozott: "Zgalmas mindennapi életük ellenére Jimin és édesapja továbbra is részt vett a szociális hozzájárulási tevékenységekben. Reméljük, hogy Jimin akarata, hogy nagylelkűen támogassa ifjait, eljut a juniorok felé is, a Green Umbrella pedig gondosan továbbadja az adományokat is.” – mondta.

Eközben Jimin 100 millió wont adományozott a Green Umbrellának, és a 2021-es Green Noble Club tagja lett. A Zöld Nemes Klub nagy adományozók csoportja, akik több mint 100 millió vont adományoznak a Zöld Esernyő Gyermekalapítványnak. A Green Umbrella szerint Jimin és édesapja is a Green Noble Club tagjai, az apa és fia pedig együtt aktívan részt vesznek a társadalmi hozzájárulási tevékenységekben.

Jimin rajongói egy olyan rajongói kultúrát is létrehoznak, amely pozitív hatással van a társadalomra. Jimin rajongói 10 millió won ösztöndíjat adományoztak Jimin alma materének, a Busan Arts High School-nak, Jimin nevében a Green Umbrella Busan központján keresztül. Még akkor is, ha társadalmi katasztrófák történnek, Jimin nevében közvetítenek adományokat, terjesztve a sztárok pozitív hatását, és létrehozva az adományozási kultúra erényes ciklusát, hozzájárulva a helyi közösséghez.
10/10
JYJ.3 okt. 20. 16:34:31 10/10
(120351/120363)
A koreai K-pop szupersztár, JungKook rejtélyes budapesti látogatása
JungKook A BTS-s Jungkook hét táncossal és a BigHit Music koreográfiai igazgatójával érkezett Budapestre. Mint arról a sportskeeda.com beszámolt , tegnap a szöuli Incheon nemzetközi repülőtéren szállt fel gépére. Hazájában énekes szenzáció, aki 2023 júliusa óta rekordokat döntöget, amikor kiadta szóló kislemezét, a SEVEN-t (feat. Latto). Érdekes módon még a második szólólemeze, a GOLDEN november 3-ra tervezett megjelenése előtt érkezett Budapestre. X, korábbi nevén Twitter , Budapestről és a JungKookról szóló keresésektől és vitáktól nyüzsög. A sportskeeda.com szerint 18,6 ezer bejegyzés jelent meg a témában, és ez a szám csak úgy robban. A rajongók azon találgatnak, miért érkezett fényképezőgéppel a kezében a magyar fővárosba. Egyes feltételezések szerint személyes YouTube-csatornájához, a GOLDEN CLOSET FILMS-hez szeretne tartalmat forgatni. Rendszeresen oszt meg videókat globális utazásairól. Ha olyan promóciós videót készít Budapestről vagy Magyarországról, mint amit az USA-nak tett, úgy gondoljuk, a magyarok örülni fognak: ITT pedig egy újabb videó Helsinkiről, Finnország fővárosáról. Senki sem tudja, miért van itt a koreai szupersztár A művész SEVEN (feat. Latto) és 3D (feat. Jack Harlow) albumairól előzetesen kiadott kislemezeit külföldön, Los Angelesben és Kentuckyban forgatta. Ezért nem lenne meglepő, ha ő is ezt tenné új albumánál Budapesten. A Sportskeeda azt sugallja, hogy Budapest szolgálhat hátteret az új GOLDEN album egyik klipjéhez. Ez nem is lenne meglepő, hiszen Hollywood és sztárjai is gyakran meglátogatják a magyar fővárost. ITT vannak a kedvenc éttermeik. A rajongói pedig már arról beszélnek, milyen szép is a magyar főváros . Két cikket ajánlunk a témában. ITT egy cikk arról, hogy hova érdemes menni és mit érdemes felfedezni, ha Budapestre látogat. Mindeközben EBBEN a cikkben olvashatsz a 10 legszokatlanabb dologról a magyar fővárosban . JungKook egyelőre nem árulta el a közösségi oldalakon, hogy miért jött Budapestre. De ha esetleg van valami információja, kérjük, jelezze nekünk kommentben vagy e-mailben.
10/10
JYJ.3 okt. 19. 22:47:35 10/10
(120350/120363)
A koreai média szerint "Jimin a BTS-től folytatja jótékonykodását azáltal, hogy 30 millió KRW-t adományoz, hogy ösztöndíjakat biztosítson a Busani Művészeti Gimnázium 28 alsó tagozatos diákjának, ahol érettségizett. 2019 óta csendesen támogatja alma materét, a teljes hozzájárulás elérte a 160 millió KRW-t."
10/10
JYJ.3 okt. 19. 22:46:48 10/10
(120349/120363)
Az idei MTV EMA-t törölték. 2024 novemberében érkezik vissza.
Tekintettel a világ eseményeinek változékonyságára, úgy döntöttünk, hogy nem lépünk tovább a 2023-as MTV EMA-val, mert nagyon óvatosak vagyunk a több ezer alkalmazottra, stábtagra, művészre, rajongóra és partnerre, akik a világ minden sarkából utaznak. a show életre.
10/10
JYJ.3 okt. 10. 18:26:10 10/10
(120348/120363)
A kölyök Laroi "Túl sok (ft. Jungkook és Central Cee)" #tooMuch #jungkook
https://www.facebook.com/BTS91320
10/10
JYJ.3 okt. 03. 18:17:52 10/10
(120347/120363)


Hello.
Ez a NAGY ZENE.

Örömmel jelentjük be Jung Kook BTS-tag „GOLDEN” című szólóalbumának megjelenését.

A „GOLDEN” egy album, amelyet Jung Kook, a BTS arany maknae és egy szólóművész arany pillanatai ihlettek.
Az album összesen 11 számot tartalmaz, köztük a korábban megjelent "Seven (feat. Latto)" és a "3D (feat. Jack Harlow)" digitális kislemezeket.

Jung Kook különleges színpadi előadásokat fog tartani, és különféle fellépésekkel fog megjelenni a GOLDEN megjelenése mellett. Kérjük, maradjon velünk, és továbbra is támogassa Jung Kookot, amikor elindul első szólóalbuma útján.

*Előrendelési dátumok: 2023. október 4., szerda 11 órától (KST)
*Megjelenés dátuma: 2023. november 3., péntek, 13:00 (KST)
10/10
JYJ.3 okt. 02. 12:47:02 10/10
(120346/120363)
Karikó Katalin Nobel-díjas
A 2023-as orvosi-élettani Nobel-díjat Karikó Katalin és Drew Weismann kapták megosztva biokémiai felfedezéseikért, amelyek lehetővé tették egy hatékony mRNS-alapú vakcina kifejlesztését a COVID-19 ellen.
10/10
JYJ.3 okt. 01. 19:18:58 10/10
(120345/120363)
Zelk Zoltán Október vers.

Kisöccsétől, Szeptembertől
búcsút vesz és útra kél,
paripája sűrű felhő,
a hintója őszi szél.

Sárga levél hull eléje,
amerre vágtatva jár,
félve nézi erdő, liget,
de ő vágtat, meg se áll.

Hová, hová oly sietve,
felhőlovas szélszekér?
Azt hiszed tán, aki siet,
aki vágtat, messze ér?

Dehogy hiszi, dehogy hiszi
hiszen nem megyen ő messze,
csak addig fut, míg rátalál,
a bátyjára, Novemberre.
10/10
JYJ.3 szept. 27. 10:05:54 10/10
(120344/120363)
A 2023-as Global Citizen Festivalon a globális vezetők ígéretet tettek a szélsőséges szegénység felszámolására olyan monumentális kötelezettségvállalásokkal, mint például:
240 millió dollár a Nemzetközi Mezőgazdasági Fejlesztési Alap (IFAD) számára, Franciaország és Norvégia más országokat is felszólított befektetéseik növelésére.
1 millió hektár védett terület a brazil Amazonasban.
Antigua és Barbuda, valamint Kelet-Timor támogatja a fosszilis tüzelőanyagok elterjedésének megakadályozásáról szóló szerződést .
Az Egyesült Államok Kongresszusának kilenc tagja és Keir Starmer, a brit Munkáspárt vezetője követi az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok éghajlatváltozással kapcsolatos kötelezettségvállalásait.
Írország garantálja, hogy 2025-ig teljesíti klímafinanszírozási ígéretét.
A Global Citizen Festivalra összesen 290 millió dollár gyűlt össze, ami összesen 470 millió dollárt eredményezett a kampány eredményeként.
A Global Citizen Festival kampány azonban továbbra is cselekvésre szólít fel:
2 milliárd dollárt fordítanak az IFAD-nak az éhezés megszüntetésére, és felszólítják a kormányokat, hogy 50%-kal növeljék hozzájárulásukat, Ausztráliára összpontosítva.
Kanada megerősíti elkötelezettségét a reproduktív egészség és a jogok iránt az Egyesült Nemzetek Népesedési Alapja (UNFPA) ellátási programjával való további partnerség révén.
Az Egyesült Államoknak és az Egyesült Királyságnak be kell tartania az éghajlatváltozással kapcsolatos kötelezettségvállalásait.
Több ország támogatja a fosszilis üzemanyagok elterjedésének megakadályozásáról szóló szerződést a 2023 novemberében tartandó ENSZ éghajlat-változási konferencia COP28-ig.
Szeptember 23-án, szombaton a Global Citizen Festival visszatért a New York-i Central Parkba, ahol több ezer globális polgárt, művészt és szószólót egyesített a szélsőséges szegénység MOST felszámolására irányuló akciónapra, az egyhetes ENSZ-tábornok hátterében . Assembly és a New York-i klímahét .

Élőben közvetítik a közönség számára szerte a világon, az esemény egy éve annak a kampánynak, amely a méltányosság és az oktatás terén, a bolygón, az élelmezés és a munkahelyek terén tett jelentős kötelezettségvállalások támogatására irányul.

A Global Citizen Festivalt megelőző hónapokban a Global Citizens szerte a világon 3,3 millió akciót hajtott végre, hogy változást követeljen – ez a legtöbb akció egy New York-i fesztiválon az elmúlt több mint egy évtizedben, és történelmi pillanat a fiatalok számára, akik az összefogással képes befolyásolni a világ legnagyobb problémáinak megoldását és a változást .

A 2023-as Global Citizen Festival színpadáról és a fesztivált megelőző hetekben a Red Hot Chili Peppers, Ms. Lauryn Hill, Jung Kook, Anitta, Conan Gray, D-Nice, Sofia Carson, Stray Kids, 3RACHA és A szórakoztatóiparban számos világhírű név, valamint vezető aktivisták és szószólók csatlakoztak a Global Citizens-hez, hogy felszólítsák a világ vezetőit és a magánszektort a szélsőséges szegénység felszámolására, ami az oktatás, a méltányosság, a környezetvédelem és az éhezés terén tett ígéretekben csúcsosodik ki.

Szeptember 23-ig a Global Citizen kampány történelmi számú kötelezettségvállalást és bejelentést szerzett a rendkívüli szegénység felszámolását támogató szervezetektől, világvezetőktől és vállalatoktól. Az élelmiszer-méltányosságért és az éghajlati válság súlyos terhét viselő kistermelők döntő fontosságú támogatásának egy éve folytatott folyamatos kampánya a Nemzetközi Mezőgazdasági Fejlesztési Alap (IFAD) felé történő korai kötelezettségvállalásokhoz vezetett az idei fesztiválon, még a szervezet döntője előtt. az idén decemberben Párizsban megrendezésre kerülő utánpótlástalálkozókra.

Ez a mérföldkőnek számító eredmény azt eredményezte, hogy Norvégia kormánya 90 millió dollárt ígért az IFAD-nak, ami 50%-os növekedést jelent korábbi ígéretéhez képest, ráadásul Franciaország 150 millió dolláros kötelezettségvállalásával – ez az eddigi legnagyobb kötelezettségvállalás erre az utánpótlásra; mindkét kötelezettségvállalás üdvözlendő, és elengedhetetlen a fejlődő országok 100 millió gazdálkodójának megerősítéséhez. Anne Beathe Tvinnereim, Norvégia nemzetközi fejlesztési minisztere bejelentette a 90 millió dolláros kötelezettségvállalást.

Februárban a Global Citizen felkérte az ausztrál kormányt, hogy csatlakozzon ismét az IFAD-hoz, hogy szakértelmet és támogatást nyújtson a szomszédos csendes-óceáni régióban, valamint a fenntartható mezőgazdasági közösségek számára világszerte. A kampányt számos kulcsfontosságú pillanat jellemezte a szeptembert megelőző időszakban, beleértve a vezető nemzetközi sajtóvisszhangot, az ausztrál és a csendes-óceáni vezetők egységes felhívását, valamint a Penny Wong ausztrál külügyminiszter és a Global Citizen munkatársa közötti találkozót. -alapítója és vezető politikai, hatás- és kormányzati ügyekkel foglalkozó tisztviselője New Yorkban szeptember 20-án, ami a Global Citizen nyílt levelének Wong szenátornak való átadásához vezetett.

A Global Citizen Fesztivál egyben az elkötelezett Global Citizen akció és kampány éve is volt a nemek közötti egyenlőség, a lányok oktatása, valamint a nők és lányok szexuális és reproduktív egészségügyi ellátásához való hozzáférése terén . Belgium kormánya először tett történelmi ígéretet 2 millió euróval az Egyesült Nemzetek Népesedési Alapja (UNFPA) ellátási programjának támogatására a nők és lányok reproduktív egészségügyi ellátásának előmozdítása érdekében világszerte.

A nemzet csatlakozik a Bill & Melinda Gates Alapítványhoz, amely korábban 100 millió dollárt ígért a programnak a hét elején. „Belgium mindenütt kiáll a nők és a lányok mellett azzal, hogy 2 millió eurót fordít az UNFPA Supplies javára, történelmi hozzájárulásként az anyák egészségügyi ellátásához és a fogamzásgátláshoz való hozzáféréshez a nők és lányok számára” – mondta Caroline Gennez, Belgium fejlesztési együttműködési minisztere. videó üzenet.

Idén a Global Citizen az oktatáshoz való hozzáférés javítására összpontosított, aminek eredményeként Franciaország új 40 millió eurós kötelezettségvállalást tett az ENSZ-szervezet, az Education Cannot Wait (ECW) felé, hogy segítse a krízishelyzetben lévő gyermekeket az oktatáshoz való hozzáférésben. A szervezet 222 Million Dreams kampányának és feltöltési konferenciájának részeként az ECW oktatási ügyvezető igazgatója, Yasmine Sherif köszönetet mondott azoknak a kormányoknak, amelyek már felléptek a krízishelyzetben lévő gyermekek támogatása érdekében, és dollármilliókat ígértek a konfliktusövezetekben élő gyermekek védelmére és az oktatás prioritásaként. A Global Citizen továbbra is felszólítja a kormányokat, hogy fedezzék a fennmaradó 620 millió dollárt, amely az ECW számára szükséges sürgős munkájának folytatásához. A máltai kormány a fesztiválon videoüzenetben is kifejezte folyamatos támogatását a konfliktusban lévő gyermekek számára.