9/10
grosz_i máj. 07. 18:29:12 9/10
(1/1)

Inga Lindström - A szerelem nyomában - Auf den Spuren der Liebe (2006) 13. rész

Caroline, a fiatal idegenforgalmi szakértő, hosszú idő után végre a válás mellett dönt, és megteszi az első lépéseket az új élete felé.
A régi egyetemi barátja, évfolyamtársa, Andreas elviszi őt a szülőfalujába, ahol Caroline-t A Svéd Turistaszövetség új feladata várja.

Amint megérkezik, máris bonyolult helyzetbe csöppen: éles konfliktus a polgármester, Sven Sunvall - Andreas bátyja, valamint néhány helyi lakos és a jóvágású, karizmatikus erdész, Justus Falkenberg között.

Justus régóta dédelgetett terve, visszaszoktatni a vadonba az egykor itt őshonos barnamedvét, és már úgy érzi közel van az álma megvalósításához.
Ezt a tervét szándékoznak meghiúsítani, és ebben Caroline-nak szánják a mérleg nyelve szerepét. A szakértői véleménye tisztázná, hogy a továbbiakban is támogassák-e ezt a medveprojektet, vagy ne. És ez nem könnyű feladat Caroline számára.

Hamarosan közte és az erdész, Justus között szenvedélyes románc bontakozik ki, majd kiderül, hogy Sven és Kerstin házassága mély válságba sodródott, mert kiderült, hogy az állandóan elfoglalt polgármester mellett, a magát elhanyagoltnak érző feleségnek egyéjszakás afférja volt, és éppen Justusszal. Azonkívül a nőt elbizonytalanítja a volt egyetemi barátja udvarlása is.

Caroline-t az őszinte érzelmei Justus karjaiba vezetik, ami egyáltalán nincs Andreas ínyére. Aztán nem várt történések tisztáznak minden bonyolult helyzetet és félreértést, végül pedig mindenki rá- és visszatalál az igaz szerelemre...