9/10
grosz_i márc. 16. 09:39:09 9/10
(1/1)

Lindström - Új szerelmek (Willkommen im Leben) 2016 - 65. epizód

Az átmenetileg egyedül maradt Luisa számára ugyancsak megerőltetőek a mindennapok, különösen úgy, hogy még a baby-sittere is elhagyja. Egyedül kell boldogulnia a gyerekeivel: Tinával és Sammel - emellett pedig egyszerre több munkafronton is helyt kell állnia. Ugyanis a családapa, Stefan tisztázatlan üzleti okokból hónapokig nem tér vissza Argentínából, ahol évekkel előtte már volt „valami” szerelmi afférja.

Luisa megörül, amikor egyszer csak Ben ott áll az ajtaja előtt. Luisa úgy véli, bizonyára a Baby-Sitter Ügynökség küldhette helyettesítésként. Ben az elején bele is megy a játékba. A férfi tulajdonképp rendőr és sikeres bestseller író, szerelmes regényeket ír Milla Bergström női álnév alatt, és most éppen az ügynöksége szorító sürgetése elől szeretne elrejtőzködni. Egyébként Ben megrögzött agglegény.

A gyerekek nehezen birkóztak meg az apjuk tartós távollétével, így most kapóra is jön egy férfi a házban. Sam mindig is egy talpraesett fiú volt, Tinát pedig minden más érdekelte, csak épp az iskola nem.

Luisa nagyon is bizalmatlan lett a férfiakkal szemben, és persze működtetnie kell a saját cégét és mellette titkárnőként is dolgozik egy cégnél, hogy biztosítani tuja a családja biztos megélhetését. Éppen ezért rendíthetetlenül ellenáll az eltűnt férje régi barátjának, Mikael udvarlási próbálkozásainak.

Eközben pedig Luisa apósa, Ole nyugállományban lévő bűnügyi nyomozó meglehetősen gyanúsnak találja Ben menyéhez való kapcsolatát, viselkedését. Igazán akkor lesz teljes a káosz, amikor váratlanul újra felbukkan a nő férje, Stefan. Ezzel egy csapásra véget ér Luisa és Ben között kezdődött románc -, ami egyébként mindkettőjük számára tökéletes boldogságot hozott. Luisa elhiteti magával talán még megmenthető a családja - Ben pedig nem kívánja feldúlni egy család életét, így aztán visszatér a rendőrkapitányságra.
Telnek a napok. Stefan változatlanul a vendégszobában alszik, csupán a gyerekek gondolják úgy, hogy rendben van a család. Majd egyik reggel a napi postával Luisa kap egy neki dedikált könyvet…
„Lujza, egy álom volt a veled töltött idő, amiből nem akartam felébredni, de sajnos túl korán vége lett. A szívem tovább álmodik…
A Te Bened, vagyis Milla Bergström.”

Még aznap pedig felhívja Stefant a titkolt argentin élettársa, Beatice és a férfi találkozik is vele itt Svédországban, a kikötőben, Ugyanis a nő ideutazott Buenos Airesből. Tina pedig szemtanúja a szerelmespár találkozása intim örömének…