Téma: Jeges nagyi

7/10
sexykex 2021 márc. 06. - 16:18:29 7/10
(1/1)
Félelmetes mennyiségű igazság szorult ebbe a filmbe. Sajnos nem csak egykori északi szomszédjaink, hanem mi magyarok is így bánunk a szüleinkkel és általában az idősekkel. Óriási szerencse, hogy szinte mindenki megöregszik egyszer és megtapasztalhatja, hogy milyen szemét és tiszteletlen alak volt fiatalabb éveiben. Pont olyan, mint most a gyerekei.
Ha valaki egyszer azt mondja az unokámnak, hogy az öregek büdösek, akkor nem biztos, hogy kirúgom a fogát, mert lehet, hogy már nem lesz erőm hozzá, de ahhoz lesz, hogy kitagadjam mindenféle örökségből és soha többé ne beszéljek vele. Szerintem pont a fiatalok büdösek, mert minden szart magukra kennek, magukra fújnak elképesztő mennyiségben. Hol van már az a régi mámorító illat, amit akkor éreztél, amikor közel hajoltál egy hölgyhöz? Pézsmapatkány szag van, elméleti dohányszag van és tengerparti esőerdőben nyíló egzotikus trópusi virágillat keveredik gésaszaggal. Kiábrándító! Egészséges női illatot már érezni sem lehet, mert az a sok kozmetikai mocsok beívódott a bőrükbe és lemosni sem tudják magukról.
Az, hogy a nagyi még mindig egész jó bőr volt és okos is, az már nem is izgatott, mert elsüllyedtem a fiatalkori idiotizmus jéghideg börtönében és nem sikerült kitörnöm.